Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

κι εμείς χθες χάλια καιρό και σήμερα ντάλα ήλιο...

άσε και κάνα μακρυμάνικο έξω βρε τζεσικάκι...εγώ πάντα αφήνω γιαυτό το λόγο...για κάθε ενδεχόμενο...

σήμερα είμαστε ξύπνιοι από τις 8.15!!!και χθες κοιμήθηκα 02.00...

η κόρη μου είχε άλλα σχέδια πρωί πρωί...πως θα βγει από τη κούνια,να κλείσει την πόρτα της για να μην την ακούμε και να αλωνίζει στο δωμάτιο...

τώρα βγάζει το κολάν της και τις κάλτσες και κυκλοφορεί γυμνή...

2 φορές της το φόρεσα και πάλι τα ίδια...

ωραία που περνάμε!!

εγώ να δω πότε θα βγάλω τα καλοκαιρινά,όχι ότι είναι πολλά,πιο πολύ τα χειμωνιάτικα να φυλάξω...

το σκ 29 βαθμούς θα έχουμε!!!θα πάμε να λιαστούμε στις παραλίες!!!

κοριτσι μου αναποφευκτα πραγματα.. και η δικη μου τα ιδια κανει συνεχεια.. εχει μαλλιασει η γλωσσα μας..

εχθες εβγαλε καποια χαλια ο ανδρας μου και ολο περπαταει ξυπολητη.. της βαζουμε παπουτσια και αυτη τα βγαζει..

το βραδυ παλι ιδρωνε και το πρωι ειχε ψυχρα με τον καιρο.. αν δεν αρρωστησουμε παλι καλα θα ειναι..

ουφ, πρεπει να παω να της ψωνισω της μικρης. Κατι κολαν απο τα Jumbo βγηκαν μαπα εντελως και μετανοιωσα..θα παω να σκασω παλι 20αρια και 30αρια..

πηρα τηλ και στο Ιασω και μου παν οτι στο 6κλινο (εγω νομιαζα οτι ειχαν καταργηθει αλλα μαλλον θα ισχυει για τους τοκετους) θα μου παει λεει 1000 ευρω αλλα εγω υπολογιζω παραπανω αφου το 2008 πληρωσα 1066 ευρω και σημερα απο αλλη κοπελα εμαθα οτι πηγε 1200 (εκτος αν ηταν σε αλλη κλινη πιο μικρη βεβαια που μαλλον για 3κλινο με κοβω με τον γιατρο μου) και οτι μπορω να βγω την Κυριακη και να εχω προπληρωσει αποτ ο Σαββατο αφου το λογιστηριο δουλευει μεχρι τις 14.30.. αυτη τη παλιοτσιπουρα μονο να μη με ταισουν γιατι δεν την μπορω!χαχα!!

Εχω πρόβλημα μεγάλο πρόβλημα χώρου

εχθες ο ανδρας μου, μου ανακοινωσε οτι βρηκε μια καλη ευκαιρια για την δουλεια του και οτι θα μου εφερνε 15 μεγαλα κιβωτια με βιβλια στο σπιτι και επειδη λεει δεν εχει που να τα βαλει σκεφτοταν να τα βαλει στην τραπεζαρια..

δεν φανταζεστε τι ακουσε..

βεβαια που ελεγε διαφορα που ειχε και αυτος δικιο αλλα εκλεινα παντα με το... αν δεν ειχα αποθηκες θα ελεγα οτι εχεις δικιο..αλλα επειδη εχω αποθηκες με απειρες σαβουρες βρες τροπο να τα χωσεις ολα εκει..

τελικα ομως οταν ειδε το περιεχομενο απο κοντα δεν εμεινε ικανοποιημενος ετσι θα παρει καιρο να σκεφθει τι θα κανει..

κι εγώ δεν έχω χώρο...ούτε αποθήκη...

έχω μια ντουλάπα κανονική θα έλεγα στο δωμάτιο μας,αλλά λάθος φτιαγμένη εσωτερικά,οπότε χάνω χώρο...και μια μικρή στο παιδικό...

που να τα χωρέσω όλα εκεί,χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά-στολίδια χριστουγέννων κλπ...

σπίτι χωρίς αποθήκη δεν είναι σπίτι...

και πόσα πράγματα έχουμε στην αποθήκη του άντρα μου,που κι εκεί δεν έχω χώρο πολύ...και στην αδερφή μου έχω όλα τα ρούχα του παιδιού που δεν μας κάνουν πλέον,ρηλάξ και καρεκλάκι αυτοκινήτου...

τα χαλιά μου φέτος δεν θα τα πάω καθαριστήριο,θα τα πλύνω στην αδερφή μου,ελπίζω να τα φυλάξω εκεί μετά.

προσπ το σκ μπαίνεις στο ιασώ?

τόσα λεφτά δίνεις,να διαλέξεις μενού!!

καλή επιτυχία!!

τώρα το κορίτσι μου κυκλοφορεί γυμνό από τη μέση και κάτω, με έναν κολιέ παιδικό στο λαιμό και ένα κινητό παλιό στο χέρι!!!!!

ουφ, πρεπει να παω να της ψωνισω της μικρης. Κατι κολαν απο τα Jumbo βγηκαν μαπα εντελως και μετανοιωσα..θα παω να σκασω παλι 20αρια και 30αρια..

δεν μου αρέσουν καθόλου του jumbo τα πράγματα, τις τιμές που έχει στα κολάν τις βρίσκεις άνετα κ στα ΖΑΡΑ, εγώ πέρσυ με 50 ευρώ ειχα πάρει πολλα μονοχρωμα κολάν κ μπλουζες, έβγαλε όλο το καλοκαίρι κ τωρ απου τα έβγαλα ειναι σε άριστη κατάσταση, φυσικά δε της κάνουν αλλά θα τα χαρεί κάποιο άλλο παιδάκι. Διαφορετικά μπορείς να πας lidl ή carrefour που τα ρούχα τους ειναι απίστευτης αντοχής

Διαφημίσεις

τα χαλιά μου φέτος δεν θα τα πάω καθαριστήριο,θα τα πλύνω στην αδερφή μου,ελπίζω να τα φυλάξω εκεί μετά.

προσπ το σκ μπαίνεις στο ιασώ?

τόσα λεφτά δίνεις,να διαλέξεις μενού!!

καλή επιτυχία!!

τώρα το κορίτσι μου κυκλοφορεί γυμνό από τη μέση και κάτω, με έναν κολιέ παιδικό στο λαιμό και ένα κινητό παλιό στο χέρι!!!!!

ουυυυυυυυυ μη της δαγκωσω τον ποπουδακο.. και μενα η ψωναρα ετσι παει και ερχεται..ολο λουσα και ναζι!!

Αυριο το απογευμα θα παω στο γιατρο να μας δει και αν ολα ειναι οκ (ναι jesgk EINAI ok!) Σαββατο εχει κανονισει να μπω για την επεμβασουλα και λογικα οπως και στην κορη μου Κυριακη θα βγω μεσημερακι υποθετω.

Το Ιασω εχει catering και γενικα το φαγητο ειναι πλουσιο και καλο αλλα καμια φορα υπερβολικο ειλικρινα..

Αλλα σε τρεις περιπτωσεις μου πεσε να εχω τσιπουρα για μεσημεριανο..χαχα!! (καλη ηταν εγω ημουν στα χαλια μου τοτε)

δεν μου αρέσουν καθόλου του jumbo τα πράγματα, τις τιμές που έχει στα κολάν τις βρίσκεις άνετα κ στα ΖΑΡΑ, εγώ πέρσυ με 50 ευρώ ειχα πάρει πολλα μονοχρωμα κολάν κ μπλουζες, έβγαλε όλο το καλοκαίρι κ τωρ απου τα έβγαλα ειναι σε άριστη κατάσταση, φυσικά δε της κάνουν αλλά θα τα χαρεί κάποιο άλλο παιδάκι. Διαφορετικά μπορείς να πας lidl ή carrefour που τα ρούχα τους ειναι απίστευτης αντοχής

Ναι μωρε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ απλα δεν κυκλοφορω τωρα πια και δεν εχω παει απο αυτα τα μαγαζια και ετσι και καποια ευκαιρια να ειχαν την εχω χασει..τα marks & spencer ειναι πολυ καλα για την κορη μου βασικα. Ενω στο jumbo επειδη το χω και κοντα στο σπιτι μαζι με αλλα διαφορα παιρνω και κανα ρουχο για προχειρο..για μεσα στο σπιτι δηλαδη..

αλλα τωρα θα παω καρφι για m&s ή Ζαρα η h&m αν και δεν εχουν παντα αυτα που θελω..

Αυριο το απογευμα θα παω στο γιατρο να μας δει και αν ολα ειναι οκ (ναι jesgk EINAI ok!) Σαββατο εχει κανονισει να μπω για την επεμβασουλα και λογικα οπως και στην κορη μου Κυριακη θα βγω μεσημερακι υποθετω.

το παιδί μια χαρά είναι .... θα σου γυρίσει πάλι τον πωπό του για να μην δεις αν έχει τσουτσού ή πιπί :tongue:... άντε κ θέλω άμεση ανταπόκριση μετά τον υπέρηχο...δεν θα με λαχταρίσεις εσύ ξανά

Ναι μωρε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ απλα δεν κυκλοφορω τωρα πια και δεν εχω παει απο αυτα τα μαγαζια και ετσι και καποια ευκαιρια να ειχαν την εχω χασει..τα marks & spencer ειναι πολυ καλα για την κορη μου βασικα. Ενω στο jumbo επειδη το χω και κοντα στο σπιτι μαζι με αλλα διαφορα παιρνω και κανα ρουχο για προχειρο..για μεσα στο σπιτι δηλαδη..

εντάξει σε βολέυει δεν το συζητώ αλλά εγώ δεν τα αντέχω,πάνε στραβά τα υφάσματα κ διαολίζομαι. Marks & Spencer δεν έχω ψωνίσει ποτέ!

αλλα τωρα θα παω καρφι για m&s ή Ζαρα η h&m αν και δεν εχουν παντα αυτα που θελω..

συμβαίνει να μην έχουν νούμερα αλλά αν ζητήσεις κ εισαι τυχερή κατι γίνεται

το παιδί μια χαρά είναι .... θα σου γυρίσει πάλι τον πωπό του για να μην δεις αν έχει τσουτσού ή πιπί :tongue:... άντε κ θέλω άμεση ανταπόκριση μετά τον υπέρηχο...δεν θα με λαχταρίσεις εσύ ξανά

:oops: μαλιστα κυρια.. :tongue:

Διαφημίσεις

οπότε θα περιμένουμε νέα...έχει δίκιο η τζες μην μας αφήσεις έτσι...

εγώ επειδή προνοώ της είχα πάρει πέρσυ κολλάν από m&s και της πάνε και φέτος...

παίρνω συνέχεια μεγαλύτερα...κι εγώ φέτος κάτι σορτσάκια καθημερινά θέλω,θα πάω πάλι...

πρέπει να παρακολουθείς το λιντλ,να μπαίνεις στο σιτε και να στέλνεις τον άντρα σου...

γιατί δεν κυκλοφορείς όμως,να ξεσκάσεις κιόλας...

πάω να ντυθώ να πάω σούπερ με τον άντρα μου...έχω να βγω από την κυριακή!!!

οπότε θα περιμένουμε νέα...έχει δίκιο η τζες μην μας αφήσεις έτσι...

εγώ επειδή προνοώ της είχα πάρει πέρσυ κολλάν από m&s και της πάνε και φέτος...

παίρνω συνέχεια μεγαλύτερα...κι εγώ φέτος κάτι σορτσάκια καθημερινά θέλω,θα πάω πάλι...

πρέπει να παρακολουθείς το λιντλ,να μπαίνεις στο σιτε και να στέλνεις τον άντρα σου...

γιατί δεν κυκλοφορείς όμως,να ξεσκάσεις κιόλας...

πάω να ντυθώ να πάω σούπερ με τον άντρα μου...έχω να βγω από την κυριακή!!!

δεν ειναι οτι δεν περπαταω (αν και στην μιση ωρα ορθοστασια δεν την παλευω για πολυ) αλλα δεν εχω και χρημα για να παω ανεμελα να διαθεσω. Επισης ο συζυγος δεν θελει να κυκλοφορω μονη και να περπαταω πολυ και ετσι οπου παμε, ειμαστε μαζι και Αθηνα με το αυτοκινητο δεν μας βολευει για να πηγαινουμε λογω Parking.

μωρε θα παω στα m&s στανταρ..

αφηστε που κατι καλο μου μυριζεται σημερα μετα απο μια νυξη των αφεντικων..και παροτι θα ρθω σε δυσκολη θεση δεν θα αρνηθω κιολας..

Πόσοοοο πιο μεγάλα να της πάρω... πέρσυ της ειχα πάρει 18-24 κ τα εχω στενέψει όλα στη μέση

Καλημερα!

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα μου την εχει βαρεσει τοσο πολυ αυτος ο κωλοκαιρος που πηγα και ψωνισα μαγιω της μικρης. Εξω μπορει να κανει ο,τι καιρο θελει! Μεσα εχουμε καλοκαιρι κι αμα του αρεσει! Αμα πια, μας ζαλισε - μια κρυο / μια ζεστη!

Βασικα το περιμενα.. Οποτε σηκωνω τα χαλια, αυτο γινεται!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πόσοοοο πιο μεγάλα να της πάρω... πέρσυ της ειχα πάρει 18-24 κ τα εχω στενέψει όλα στη μέση

είναι αδύνατη η δική σου,εμείς πέρσυ φορούσαμε 3-4 και μας ήταν μακρυά τα κολάν,αλλά φέτος έπεσε λίγο η κοιλίτσα και ψηλώσαμε,οπότε μας πάνε μια χαρά...και όλα τα περσινά ρούχα...μπλουζάκια και σορτσάκια,φορεματάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...