Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασικα εγω ειμαι καπου ενδιαμεσα.. Δεν εχεις αδικο κοριτσαρα, αυτο που λες εσυ ειναι που μετραει! Απλα... Αρκει? :|

:rolleyes:

το οικονομικο προβλημα φερνει γκρινιες, μουρμουρες κλπ.. ΑΛΛΑ δες την Miamama..

υπαρχει αγαπη πραγματικη, αδολη μεταξυ τους και παρολες τις δυσκολιες τους και μετα απο τοσα χρονια δεν το αφηνουν να τους φθιρει με μεγαλο κοπο σαφως αλλα ειναι ενα παραδειγμα το πως ενα ζευγαρι, μια οικογενεια βασιζεται στο δεσμο της..

ΚΑΙ αυτο πιστευω οτι πηγαζει και με τη βεβαιοτητα, την υπαρξη εμπιστοσυνης οτι με καποιο τροπο οταν βρεθουν οι ευκαιριες θα μπορεσουν να ανταπεξελθουν επιτυχως στο θεμα εργασιας..

αυτο ισχυει και στη δικη μου περιπτωση, τη δουλεια δεν τη φοβηθηκα, μονο τις αρρωστιες που σε απομονωνουν απο καθε προσπαθεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για μένα τα λες όλα αυτά???????

αχχχχ σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

χαχαχα

1033917h167ubyjt9.gif

τα λεω γιατι χωρις να σας ζω πιστευω ακραδαντα οτι ετσι ειναι και στη πραγματικοτητα.. εχω μετρα συγκρισης και νομιζω πως δεν εχω πεσει εξω..

ειθε να στε παραδειγμα για πολλους ακομη.

είσαι ψυχολόγα τελικά!!έχεις δίκιο έτσι είναι...δεν τσακωνόμαστε συχνά,δεν έχουμε προβλήματα σαν ζευγάρι..το μόνο μας θέμα είναι το οικονομικό...που προσπαθούμε να μην μας επηρεάζει όταν είμαστε οι 3 μας...γιατί και να τσακωθούμε λεφτά δεν θα βρεθούν!!

ξέρεις για κάποιους ίσως φαίνεται περίεργο...φαινόμαστε μια χαρά,και το καφέ μας θα πάμε 1 φορά την εβδομάδα,και τις βόλτες μας στη πόλη,κυκλοφορούμε και ποιος ξέρει τι θα νομίζουν...

τα λεω γιατι χωρις να σας ζω πιστευω ακραδαντα οτι ετσι ειναι και στη πραγματικοτητα.. εχω μετρα συγκρισης και νομιζω πως δεν εχω πεσει εξω..

ειθε να στε παραδειγμα για πολλους ακομη.

436227peh2tec0ns.gif

Διαφημίσεις

436227peh2tec0ns.gif

Πάντα να εισαστε έτσι :D μπράβο

Στη δική μας περίπτωση ειναι αδύνατον να μην μας επηρρεάζουν τα χρήματα αφού ο καφές 1 φορά την εβδομάδα για εμάς θεωρείται "πολυτέλεια" όσο περίεργο κ αν σας φαίνεται, κ όση καλή διάθεση κ να έχω όταν ακούω "δεν έχω λεφτά κ δεν πρόκειται να πληρωθώ" δεν βλέπω κάπου φως

είσαι ψυχολόγα τελικά!!έχεις δίκιο έτσι είναι...δεν τσακωνόμαστε συχνά,δεν έχουμε προβλήματα σαν ζευγάρι..το μόνο μας θέμα είναι το οικονομικό...που προσπαθούμε να μην μας επηρεάζει όταν είμαστε οι 3 μας...γιατί και να τσακωθούμε λεφτά δεν θα βρεθούν!!

ξέρεις για κάποιους ίσως φαίνεται περίεργο...φαινόμαστε μια χαρά,και το καφέ μας θα πάμε 1 φορά την εβδομάδα,και τις βόλτες μας στη πόλη,κυκλοφορούμε και ποιος ξέρει τι θα νομίζουν...

η φτωχεια θελει καλοπεραση..

και οπως λεω και στη κουνιαδα

τα 10 ευρω δεν θα σε σωσουν..εχθες μιλουσε με εναν που μας πουλησε με δοσεις κατι λευκες συσκευες και ηθελε να του πει οτι καθυστερησει να πληρωσει μια μερα και την ακουγα που του ελεγε: "αυριο θα περασουμε να σας δωσουμε τα εξηντα τρια και μηδεν ενα που σας οφειλουμε..:shock::tongue: "

δεν παλευεται...ετσι τα μετραει..ρωγα ρωγα..

Πάντα να εισαστε έτσι :D μπράβο

Στη δική μας περίπτωση ειναι αδύνατον να μην μας επηρρεάζουν τα χρήματα αφού ο καφές 1 φορά την εβδομάδα για εμάς θεωρείται "πολυτέλεια" όσο περίεργο κ αν σας φαίνεται, κ όση καλή διάθεση κ να έχω όταν ακούω "δεν έχω λεφτά κ δεν πρόκειται να πληρωθώ" δεν βλέπω κάπου φως

το θεμα ειναι και πως το βλεπει ο καθενας..

η Miamama απαντησε απο μερια τους πως αντιλαμβανονται οτι πρεπει να εινια πταν βρισκονται οι 3 τους.

εγω αν δεν παιζει φραγκο τρωω ολα τα μουτρα και τη γκρινια και βεβαια επηρεαζομαι και αγχωνομαι.. οταν ο συζυγος πιασει λεφτα γινεται αλλος ανθρωπος..

αλλα αυτα ειναι και λαθη του παρελθοντος που πληρωνονται ανεπιστρεπτι ομως τι νοημα εχει να κλαιμε πανω απο χυμενο γαλα??

εγω λεω: λεφτα φευγουν, οχι ψυχες..

για αυτο και στον χωρο μου παντα βρισκεις φραγκοδιφραγκα απο εδω και απο κει!! χαχα!

ευχαριστώ κοριτσάκι μου,

μην είσαι απαισιόδοξη...και για εμάς πολυτέλεια είναι...αλλά κόβουμε από αλλού...θα πάρουμε τα απαραίτητα από το σούπερ μάρκετ...θα φάμε ψάρι και λαχανικά που είναι τσάμπα από τους δικούς μου.

υπήρχαν πολλά σκ που είμαστε με 5-10Ε στο πορτοφόλι,ε τότε δεν πάμε για καφέ...πάμε παιδική χαρά,σε φίλους...σε παραλία βόλτα...

εμείς ευτυχώς δεν ξοδεύουμε λεφτά για βενζίνη,το αυτοκίνητο κάθεται,και κυκλοφορεί με τη μηχανή ο άντρας μου.οπότε γλυτώνουμε κι από εκεί...

τι να κάνουμε βρε κορίτσια,υπομονή...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια..

Κι εγω γενικα δεν ειμαι και πολυ υπομονετικη σε αυτα τα ζητηματα, γιατι με στεναχωρουν παρα πολυ..Μας εχει φαει η αβεβαιοτητα και απο την στιγμη που εχουμε παιδια πως να ειμαι χαλαρη;;

Δεν ξερω, αλλα φως δεν βλεπω και αυτο με θλιβει περισσοτερο..

yRf6p1.png

καλημερα!

αντε και η Πεμπτη η βροχερη να περασει..

εχω δυο μερες να κλεισω τις δουλειες μου στο γραφειο..με του σπιτιου δεν ξερω τι θα κανω αφου δεν εχω κουραγιο και κεφια..:tongue:

Καλημέρα!!!! τί καιρός κ αυτός... εχθές τακτοποιησα τα καλοκαιρινα των παιδιών μαζί με την Αννα μου κ σήμερα έχει τέτοιο καιρό.. πρωί πρωί έβγαζα μακρυμάνικα απο τις ζελατίνες:cool:

καλημέρα κορίτσια...

κι εμείς χθες χάλια καιρό και σήμερα ντάλα ήλιο...

άσε και κάνα μακρυμάνικο έξω βρε τζεσικάκι...εγώ πάντα αφήνω γιαυτό το λόγο...για κάθε ενδεχόμενο...

σήμερα είμαστε ξύπνιοι από τις 8.15!!!και χθες κοιμήθηκα 02.00...

η κόρη μου είχε άλλα σχέδια πρωί πρωί...πως θα βγει από τη κούνια,να κλείσει την πόρτα της για να μην την ακούμε και να αλωνίζει στο δωμάτιο...

τώρα βγάζει το κολάν της και τις κάλτσες και κυκλοφορεί γυμνή...

2 φορές της το φόρεσα και πάλι τα ίδια...

ωραία που περνάμε!!

εγώ να δω πότε θα βγάλω τα καλοκαιρινά,όχι ότι είναι πολλά,πιο πολύ τα χειμωνιάτικα να φυλάξω...

το σκ 29 βαθμούς θα έχουμε!!!θα πάμε να λιαστούμε στις παραλίες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...