Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα απο μια ακομα αρρωστη!

Πηγα γιατρο. Ιωση λεει, μονο σπρευ για τη μυτη και γαργαρες για το λαιμο. Τιποτα αλλο. Αντιπυρετικο, πολλα υγρα, πολλη ξεκουραση (ναι καλα :rolleyes:)

Το πρωι μας ξεκινησε σκ@τα.. Ορθια απο τις 6μιση να ζηταει "κολειο".. Ανοιξε τις πορτες, εβαλε την τσαντα της στους ωμους, δεν ηθελε να ντυθει, ηθελε απλα να ανοιξει την εξωπορτα και να παει "κολειο".. Ημουν που ημουν χαλια, δεν ειχα κουραγιο να τα βαλω με το θηριακι, οποτε ανελαβε ο Β. Την εντυσε, τη χτενισε, της εβαλε να φαει δημητριακα, την επλυνε και της εδωσε να πλυνει δοντια.. Ολα αυτα αφου τον ειχε λιανισει στο ξυλο τον καψερο για να παει "κολειο" (μην ξεχνιομαστε). Τελικα κατεβηκαμε κατω οικογενειακως να περιμενουμε το σχολικο και επειδη την ειχαμε απο τη μεσα μερια της πιλωτης, δηλ. δεν περιμεναμε στο δρομο, πηρε φορα και με δαγκωσε στο χερι τσιριζοντας και τρεμοντας απο τα νευρα.. :( Της πατησε τετοια φωνη ο Β. που ακομα κι εγω τρομαξα πως θα τον βαρεσει εγκεφαλικο. Εβαλε τα κλαμματα η καψερη, ζητησε να την παρω "καγκαλια" και μεχρι να προλαβω να της σκουπισω δακρυα και μυξες ηρθε και το σχολικο. Μολις το ειδε, μας παρατησε και μπηκε μεσα χαρουμενη, χαιρετωντας τα υπολοιπα παιδακια. Δεν μας χαιρετισε καν, επιασε τη διπλανη της απο το χερακι και ειπε "νανημελα Λενη" (=Καλημερα Ελενη, οπου Ελενη το κοριτσακι που καθεται διπλα της στο σχολικο) :) Περιμενα μια ωρα και πηρα τηλ. στο σχολειο να ρωτησω αν ειναι στεναχωρημενη απο τον τσακωμο με το μπαμπα της και μου ειπε η Ρενα πως αν δεν της το ελεγα, δεν θα καταλαβαινε πως το παιδι εχει μαλωσει με το μπαμπα του γιατι ειναι πολυ ευδιαθετο και πολυ συνεργασιμο. Οποτε ανακουφιστηκα!

Μετα ξεκινησε η τρεχαλα.. Πηγαμε στον Κωτσοβολο, πληρωσα τις δοσεις που εκκρεμουσαν απο το Σεπτεμβριο, πηγαμε ΔΕΗ και καναμε διακοπη της συνδεσης στο Λαγονησι καθως επισης πληρωσαμε και το ρευμα στο καινουριο σπιτι, πηγαμε vodafone και καναμε διακοπη της συνδεσης της hol στο παλιο μας σπιτι αφου πληρωσαμε τους ανεξοφλητους. Μετα πηγαμε απο ενα μαγαζι στη γειτονια μας και πηρα 2 ζευγαρακια παππουτσια της Μαριας, ενα πεδιλακι ανοιχτο και ενα μπαλαρινακι τυπου αθλητικο της puma. Γυρισαμε πριν λιγο και εχω βαρεσει ενα 39αρι ακατεβατο.. Εκανα ντους και αναμενω.

Αυριο θελω να κανω γενικη και να κατεβασω τα καλοκαιρινα. Τι λετε? Θα τα καταφερω? :)

κοπελια.. θα χειροτερεψω.. κοιτα να γινεις καλα γιατι εχεις και θηριο να φροντιζεις..η γενικη μπορει να περιμενει.στα λεει η αρρωστη με τη καθαριοτητα που χει ενα σπιτι μπαχαλο και βρωμικο εν ετη 2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικά φαίη...έχουν δίκιο τα κορίτσια...κάτσε να αναρρώσεις και άσε τη γενική...

όντως δοκιμάζουν τα όρια μας,τα σκατούλικα!!

τα έχω πάρει με τα μυρμήγκια,ποτέ δεν είχαμε...έχω βάλει πιπέρι,κανέλα,ρίγανη σε γωνίες,πάγκους κλπ...

δεν μπορώ να τα βλέπω χυμένα...και δεν μπορώ να βάλω παντού λόγω παιδιού...

εσυ ενοιωσες κανεναν να σου χτυπαει τη πορτα η δεν εχεις προλαβει ακομη??!! ποτε θα πας για υπερηχο κυρα μου???

Πήγα σήμερα στη γιατρό μου. Μια χαρά το μικρό, όλο τριγυρνούσε, οπότε ακόμα για το φύλλο δεν είμαστε σίγουροι.

Καλά πάμε. :D

Τι εννοείς; Ποιος να χτυπήσει την πόρτα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσακια!

Η μικρη εφυγε με το σχολικο. Ο Β. ετοιμαζεται να παει το αυτοκινητο για σερβις (επιτελους, το καημενο το αμαξι επρεπε να εχει κανει σερβις πριν απο 16.000 χλμ. αλλα μια το οικονομικο, μια ολα μαζι.. Ε! Θα κανει σημερα). Εγω υποτιθεται πρεπει να κανω γενικη, να σηκωσω χαλια κλπ. Αλλα μαλλον θα παρω οσα βλεπει η πεθερα.. Δεν με παιρνει για πολλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πήγα σήμερα στη γιατρό μου. Μια χαρά το μικρό, όλο τριγυρνούσε, οπότε ακόμα για το φύλλο δεν είμαστε σίγουροι.

Καλά πάμε. :D

μπραβο λοιπον..next month

Τι εννοείς; Ποιος να χτυπήσει την πόρτα;

μεταφραση απο Αθηναικα σε απλα ελληνικα: Ενοιωσες κανενα κλοτσιδι απο το μπεμπε?? :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Η μικρη εφυγε με το σχολικο. Ο Β. ετοιμαζεται να παει το αυτοκινητο για σερβις (επιτελους, το καημενο το αμαξι επρεπε να εχει κανει σερβις πριν απο 16.000 χλμ. αλλα μια το οικονομικο, μια ολα μαζι.. Ε! Θα κανει σημερα). Εγω υποτιθεται πρεπει να κανω γενικη, να σηκωσω χαλια κλπ. Αλλα μαλλον θα παρω οσα βλεπει η πεθερα.. Δεν με παιρνει για πολλα!

εσενα τα θελει ο κ#$$ σου.. μη δω ποστ σου να παραπονιεσαι μετα οτι εχεις χειροτερεψει.. σου τα λεγαμε..:rolleyes: :rolleyes:

εσενα τα θελει ο κ#$$ σου.. μη δω ποστ σου να παραπονιεσαι μετα οτι εχεις χειροτερεψει.. σου τα λεγαμε..:rolleyes: :rolleyes:

θα συμφωνήσω

και..καλημερα (λεμε τωρα)

Καλημέρα... λέεεμμμεεεεε...ταπί κ ωραία μέρα... δύσκολα

α) τρωω ενα μικρουλι μαντολατο (κραχτε τη χονδρη)

β) αντιπαραθεση το πρωι με τον συζυγο για το εξης:

του πα οτι θεωρω σημαντικο ενα σπιτι να ειναι νοικοκυρεμενο συναμα ομως να ειναι και τα μελη της οικογενειας σε επαφη μεταξυ τους διοτι θεωρω απαραιτητο για εναν ανθρωπο οταν επιστρεφει στο σπιτι του να ανοιγει τη πορτα και να νοιωθει οτι το σπιτι τον καλοδεχεται και οτι εχει παντα καπου να στραφει..και οταν ακομη δεν θα εχεις δουλεια..

εκεινος επεμενε οτι ειναι εξισου σημαντικο να εχεις δουλεια για να μπορουν ολα αυτα να λειτουργουν σωστα..

προσωπικα εχω φθασει στο σημειο να μην εχω τιποτε και η ανακουφιση οτι στο σπιτι καποιος με περιμενει και με αγαπαει μου δινε κουραγιο..

ποσο διαφορετικα σκεφτομαστε ωρες ωρες

γ) δευτερη βραδυα που δεν κοιμηθηκα καθολου αφου εκανε ΖΕΣΤΗ, εβαλα κλιματισμο στη μικρη η οποια ελιωνε απο τον ιδρωτα (μιλαμε απο 27-28 βαθμους επαιζε η ψυξη ισα να σπαει τη ζεστη) και απο τη μια να ξυπναει ανα μιση με μια ωρα και να γκρινιαζει και απο την αλλη εγω να ξυπναω στο ασχετο και να πηγαινω να της σφουγγιζω τον ιδρωτα και να τσεκαρω την θερμοκρασια (εχω αγχος μην μου κρυωσει τετοια εποχη)

και βεβαια σημερα της εβαλα πιο δροσερα σεντονια (παροτι ηδη φοραει καλοκαιρινο πυζαμακι) και βγαλαμε τα χαλια..

ελεος με τον καιρο αυτο..

δ) εχω δουλεια σημερα..

ουφ! μουρμουρισα..

β) αντιπαραθεση το πρωι με τον συζυγο για το εξης:

του πα οτι θεωρω σημαντικο ενα σπιτι να ειναι νοικοκυρεμενο συναμα ομως να ειναι και τα μελη της οικογενειας σε επαφη μεταξυ τους διοτι θεωρω απαραιτητο για εναν ανθρωπο οταν επιστρεφει στο σπιτι του να ανοιγει τη πορτα και να νοιωθει οτι το σπιτι τον καλοδεχεται και οτι εχει παντα καπου να στραφει..και οταν ακομη δεν θα εχεις δουλεια..

εκεινος επεμενε οτι ειναι εξισου σημαντικο να εχεις δουλεια για να μπορουν ολα αυτα να λειτουργουν σωστα..

προσωπικα εχω φθασει στο σημειο να μην εχω τιποτε και η ανακουφιση οτι στο σπιτι καποιος με περιμενει και με αγαπαει μου δινε κουραγιο..

ποσο διαφορετικα σκεφτομαστε ωρες ωρες

Βασικα εγω ειμαι καπου ενδιαμεσα.. Δεν εχεις αδικο κοριτσαρα, αυτο που λες εσυ ειναι που μετραει! Απλα... Αρκει? :|

γ) δευτερη βραδυα που δεν κοιμηθηκα καθολου αφου εκανε ΖΕΣΤΗ, εβαλα κλιματισμο στη μικρη η οποια ελιωνε απο τον ιδρωτα (μιλαμε απο 27-28 βαθμους επαιζε η ψυξη ισα να σπαει τη ζεστη) και απο τη μια να ξυπναει ανα μιση με μια ωρα και να γκρινιαζει και απο την αλλη εγω να ξυπναω στο ασχετο και να πηγαινω να της σφουγγιζω τον ιδρωτα και να τσεκαρω την θερμοκρασια (εχω αγχος μην μου κρυωσει τετοια εποχη)

και βεβαια σημερα της εβαλα πιο δροσερα σεντονια (παροτι ηδη φοραει καλοκαιρινο πυζαμακι) και βγαλαμε τα χαλια..

ελεος με τον καιρο αυτο..

Να 'σαι καλα ρε ματακια! Εγω την κοιμιζω ακομα με κουβερτακι και μακρυμανικο πυτζαμακι και εχθες δεν κοιμηθηκε καλα, χωρις ομως να ειναι αρρωστο. Τωρα που το ανεφερες θυμηθηκα τη ζεστη! Κατεβασα τα καλοκαιρινα πριν λιγο.. Να δω.. Θα βρω καλοκαιρινο πυτζαμακι να της κανει? :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

το κορίτσι ήθελε μπαλκόνι πρωί πρωί,έχει μια συννεφιά,ψιλοβρέχει και δεν ήθελε να μπούμε μέσα...

κι έτσι έπρεπε να κάτσω μαζί της...

κάνει ποδήλατο πάνω κάτω και παρατηρεί τα αυτοκίνητα...τα αεροπλάνα...

προσπ γιατί τόση ζέστη καλέ?απότομα?εμείς παρόλο τη ζέστη έξω που είχε μέχρι χθες, μέσα στο σπίτι έχουμε 22 βαθμούς...μια ευχάριστη δροσιά!!

τζες κι εμείς ταπί και ψύχραιμοι!!!!

φαίη καλύτερα είσαι?

μαέστρο μου ζωηρούλι το μπεμπέ...πότε θα κάτσει να το δείτε...

με έχει φάει η περιέργεια...θέλω να μάθω!!!έτσι και στη δική μου εγκυμοσύνη,είχα σκάσει μέχρι να μου πει ο γιατρός!!!

χθες περάσαμε ένα απόγευμα γκρίνιας!!σκάνε τα 2 δόντια πάνω τα πίσω πίσω...και κρατούσε το μάγουλό της,μουρμουρούσε κλπ...

έχουν βγει λίγο,πρέπει να πονάνε πολύ αυτά τα δόντια...

χθες περάσαμε ένα απόγευμα γκρίνιας!!σκάνε τα 2 δόντια πάνω τα πίσω πίσω...και κρατούσε το μάγουλό της,μουρμουρούσε κλπ...

έχουν βγει λίγο,πρέπει να πονάνε πολύ αυτά τα δόντια...

καλημερα και εμενα αυτες τις ημερες εβγαλε το τελευταιο απο τα πισω.. αντε να τελειωνουμε.. και του χρονου τετοια εποχη θα πιασουμε το αλλο μπεμπε να υποφερει..

καλημέρα κορίτσια...

το κορίτσι ήθελε μπαλκόνι πρωί πρωί,έχει μια συννεφιά,ψιλοβρέχει και δεν ήθελε να μπούμε μέσα...

κι έτσι έπρεπε να κάτσω μαζί της...

κάνει ποδήλατο πάνω κάτω και παρατηρεί τα αυτοκίνητα...τα αεροπλάνα...

προσπ γιατί τόση ζέστη καλέ?απότομα?εμείς παρόλο τη ζέστη έξω που είχε μέχρι χθες, μέσα στο σπίτι έχουμε 22 βαθμούς...μια ευχάριστη δροσιά!!

τζες κι εμείς ταπί και ψύχραιμοι!!!!

φαίη καλύτερα είσαι?

μαέστρο μου ζωηρούλι το μπεμπέ...πότε θα κάτσει να το δείτε...

με έχει φάει η περιέργεια...θέλω να μάθω!!!έτσι και στη δική μου εγκυμοσύνη,είχα σκάσει μέχρι να μου πει ο γιατρός!!!

εμεις εχουμε το σπιτι ολο στρωμενο με χαλια πλην του μπανιου και της κουζινας και εδω στην Αθηνα σηκωσε αποτομα ζεστη τις τελευταιες μερες, ετσι την νυχτα ειδικα το σπιτι μας εβραζε (ειμαστε και μονοκατοικια αρα η ταρατσα απορροφαει ολη τη ζεστη) και στο δωματιο της μικρης το θερμομετρο γραφει το βραδυ 27-28 βαθμους (ζεστη αρκετη δηλαδη για εκεινη) . Επειδη ομως το ξημερωμα πιανει ψυχρα και ειναι απροβλεπτος ο καριος (σημερα χαλασε παλι) της φορεσα φορμακι με κοντο πατζακι και μανικι για τον υπνο, την σκεπαζω μεχρι τη μεση με σεντονι και ο κλιματισμος στο cool παιζει 27-28 βαθμους ισα να σπαει τη ζεστη..

και ομως η μικρη ΛΙΩΝΕΙ στον ιδρωτα.. εχθες ειδικα τη σκουπιζα καθε λιγο και λιγακι.

Σημερα εκατσε ο ανδρας μου να βγαλει τα χαλια.. σιγα σιγα γιατι εχει πραμα!

α τότε πρέπει της φοράς ελαφρυά ρούχα...χειρότερα είναι να ιδρώνει...πιο εύκολα αρρωσταίνεις έτσι... εμείς το βράδυ κοιμόμαστε με το πάπλωμα και της έλλης πικέ κουβερτούλα,ξέρω ότι ζεσταίνεται εύκολα...23 έχει το δωμάτιο της το βράδυ,οπότε μια χαρά είναι με πυτζαμάκι και λεπτό κουβερτάκι...

δλδ εσείς θα ξεκινήσετε το κλιματιστικό από τώρα...

κι εμείς σύντομα,ειδικά μεσημέρια θα κάνει ζέστη στη σοφίτα...

σήμερα λέω να βγάλω καλοκαιρινά δικά μας,επιτέλους...

του παιδιού είναι έτοιμα...

α ξέχασα σήμερα νομίζω είναι παγκόσμια μέρα μουσείων!!ή κάνω λάθος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...