Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ...

χρονια πολλα στην μπουμπου σου με το καλο η βαπτιιση σας οτι ομορφο και χαρουμενο υπαρχει στην γη να ερθει στην μικρη σας... μεγαλωσατε και εσεις... περπατησατε;εμεις ακομα....εισαι ετιμη για την βαπτιση;;;

Μαμαμια μην τρελενεσε για το βιβλιο ευχων σβηνετε υπαρχουν και χειροτερα ξερω περιπτωση να γινετε χαμος την ωρα του ονοματος ενω ηξερε απο την αρχη οτι δεν θα μπει το ονοματης και η καμερα τραβουσε.....

prosperous συμφωνω οι αντρες δεν το δειχνουν αλλα οταν το κανουν παραφερονται

εγω δεν ζηλευω αλλα εαν καταλβα κατι την εβαψε ....ασε που ο καλος θεουλης μου ταα φερνει ολΑ ΜΠΡΟΣΤΑ μου οσες φορες πηγε να κανει κατι κρυφα σε αλλα θεματα φυσικα τα ανακαλυψα...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ!κοιμηθηκε επιτελους.

εγω οπως ξαναεγραψα,θα την παω σε κανεναν παιδοτοπο.

αν και κανουμε καρναβαλι πρωτη φορα φετος στο ηρακλειο,το σκεφτομαι διοτι,θα πρεπει να παμε απο νωρις να πιασουμε θεση,κι εμενα δεν καθεται λεπτο στο καροτσι και θα την κυνηγαω.ταλαιπωρια σκετη!του χρονου θα ειναι καλυτερα πιστευω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εδώ έχουμε εκδηλώσεις την τσικνοπέμπτη στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά πρώτον την μέρα εκείνη δεν θα έχει πάρκινγκ και τα ταξι για την επιστροφή θα είναι ανάρπαστα και δυσεύρετα και δεύτερον χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.Θα προτιμούσα κάτι πιο light με το μωρό. Σε παιδότοπους παίζει κάτι άραγε?

Επεξεργάστηκαν by viki 1

καλημερα κοριτσια ...

χρονια πολλα στην μπουμπου σου με το καλο η βαπτιιση σας οτι ομορφο και χαρουμενο υπαρχει στην γη να ερθει στην μικρη σας... μεγαλωσατε και εσεις... περπατησατε;εμεις ακομα....εισαι ετιμη για την βαπτιση;;;

Μαμαμια μην τρελενεσε για το βιβλιο ευχων σβηνετε υπαρχουν και χειροτερα ξερω περιπτωση να γινετε χαμος την ωρα του ονοματος ενω ηξερε απο την αρχη οτι δεν θα μπει το ονοματης και η καμερα τραβουσε.....

prosperous συμφωνω οι αντρες δεν το δειχνουν αλλα οταν το κανουν παραφερονται

εγω δεν ζηλευω αλλα εαν καταλβα κατι την εβαψε ....ασε που ο καλος θεουλης μου ταα φερνει ολΑ ΜΠΡΟΣΤΑ μου οσες φορες πηγε να κανει κατι κρυφα σε αλλα θεματα φυσικα τα ανακαλυψα...

καλως την συμπεθερα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ναι..πχ αν θες να την ντυσεις γατουλα με καλσον και φορμακι οπως μας εκαναν παλια ε! εκει το κρυο ειναι λιγο θεματακι..η χαβανεζα..η χανουμακι.. κοινως τα κοριτσακια ειμαστε εκτεθειμενα στο κρυο απο πολυ μικρα...χαχα

εννοείται θα τη ντύσω καλά αλλά χωρίς μπουφάν? Εδώ αυτή την ώρα έχει 3 βαθμούς. Φαντάσου το απόγευμα και βράδυ που κατεβαίνει κι άλλο.

Κοπελιά βάλτης μπουφανάκι, κ τί έγινε όλα θα φοράνε κιόλας

Εδώ έχουμε εκδηλώσεις την τσικνοπέμπτη στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά πρώτον την μέρα εκείνη δεν θα έχει πάρκινγκ και τα ταξι για την επιστροφή θα είναι ανάρπαστα και δυσεύρετα και δεύτερον χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.Θα προτιμούσα κάτι πιο light με το μωρό. Σε παιδότοπους παίζει κάτι άραγε?

πιο επικίνδυνο το κόβω σε παιδότοπους από θέμα ιώσεων

εδω κανει κρυο ελατε ξανθη ειναι πολυ ωραια για καρναβαλη εγω εαν δεν κανει κρυο οπως σημερα θα τα παω φετος και τα δυο

Θα μας φιλοξενήσεις? Γιατί μέχρι την Κομοτηνή είναι όλα υπερπλήρη!

καλημερα κοριτσια ...

Χιλια ευχαριστώ!!!!Περπατά όσο μπορεί η κούκλα, αρχίζει δίνει κ ωραία φιλάκια , προσπαθεί δλδ λεει μαμά μπαμπά γιαγιά , κανει ζήλια ζήλια κ γειά σου

μεγάλωσε κ τρελαίνομαι

Διαφημίσεις

σε παιδοτοπους δεν την παω...πολλα παιδια, πολλα ξενα παιδια που δεν ξερω τι κουβαλανε...ειμαι φοβιτσιαρα σε αυτα χειμωνιατικα..

εγω θα την παω στο καρναβαλι του Μοσχατου να χαζολογησουμε και να χορεψει με τη μουσικη

πιο επικίνδυνο το κόβω σε παιδότοπους από θέμα ιώσεων

ίσως παίζει και αυτό αλλά όταν τη βγάζω απο το σπίτι στο αυτοκίνητο και απο το αυτοκίνητο στο σπίτι και την επόμενη τρέχουν οι μύξες μέχρι το πάτωμα, φαντάσου να την έχω έξω εκτεθημένη με τις ώρες και να μη βρίσκω και ταξί να επιστρέψουμε γιατί αυτοκίνητο δεν παίζει τέτοιες μέρες. Ούτε σμάρτ που είναι το δικό μου!

με χοντρό πουλόβερ κι εσώρουχο δεν θα έχει ανάγκη.

καλσόν και ίσως κάνα παντελόνι.

εμείς τις τελευταίες μέρες που την βγάζω έξω το πρωί 9.00 έχει 4 βαθμούς.

δεν παθαίνουν τίποτα αν είναι συνηθισμένα!!!

σε παιδοτοπους δεν την παω...πολλα παιδια, πολλα ξενα παιδια που δεν ξερω τι κουβαλανε...ειμαι φοβιτσιαρα σε αυτα χειμωνιατικα..

εγω θα την παω στο καρναβαλι του Μοσχατου να χαζολογησουμε και να χορεψει με τη μουσικη

Του Ρέντη δεν είπαμε βρε τρελή;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...