Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο φαίη μου στη μικρή σου,αμέσως προσαρμόστηκε!!

πρινσέσα μου δεν μπορώ να την κυνηγάω γύρω γύρω για να μη τσακιστεί...όλο στα μεγάλα παιχνίδια θέλει να πηγαίνει...

αφού πάμε για καφέ,παίζει στη πλατεία,πότε έχουμε το ποδήλατο μαζί ή το μηχανάκι της,παιδάκια κλπ...

παιδότοπο και πάλι παιδότοπο,είχα την ησυχία μου...

τώρα θα καθιερώσουμε καθημερινό μπανάκι και μια χαρά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

σημερα ειμαι λες και με βαραγαν δεκα.. νυσταζω αφου εκανα λιγο και χαλια υπνο, εχω ενα θεμα με το γαστρεντερικο μου και απορω με τι κουραγια ηρθα στο γραφειο..

βαριεμαι να παω μεχρι το fax...:rolleyes:

Διαφημίσεις

jesgk ευχαριστουμε για ολα..

η μικρη με το λιπ γκλος επαθε ενα κατι της!!!

της πηρα μαγιο για τη θαλασσα εχθες και το φορεσε για να δω αν της κανει..

ΜΑΡΗ ΤΙ ναζι.. ΤΙ να ξαπλωνει στο κρεβατι ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΟ και να κανει ναζια, να σταυρωνει ποδια, (οποια εχει δει την Βουγιουκλο στο "ειναι το στρωμα μου μονο" πως χαμουρευεται ΕΝΑ και το ΑΥΤΟ..και μας εβαζε και τους τρεις να της τραγουδαμε και να χορευει οτι της κατεβαινε.. μπαλετο, τσιφτετελι..)

Απο μενα αυτα ουτε τα χει κληρονομησει ουτε τα χει δει.. υποψιαζομαι ισχυρα γονιδια απο κυρα κουνιαδα και απο την αδελφη μου... απαπαααααααααααααααα.....:tongue:

βαριεμαι να παω μεχρι το fax...:rolleyes:

εγώ απορώ για πιο λόγο ήρθα γραφείο

jesgk ευχαριστουμε για ολα..

τί ευχαριστείς καλέ; Εγώ ευχαριστώ που ψώνισες

Εχει μεγαλώσει απίστευτα η Χριστούλα, πρέπει να συναντηθούν τα κοριτσάκια να παίξουν.... εγώ από όρεξη μηδέν κ σήμερα.

εγώ απορώ για πιο λόγο ήρθα γραφείο

τί ευχαριστείς καλέ; Εγώ ευχαριστώ που ψώνισες

Εχει μεγαλώσει απίστευτα η Χριστούλα, πρέπει να συναντηθούν τα κοριτσάκια να παίξουν.... εγώ από όρεξη μηδέν κ σήμερα.

Θα παιξουν ή θα παιξουν ξυλο??? παραειναι δυναμικα τα σκατουλια

εμενα η δικη μου και στον παιδοτοπο ολο στα μεγαλυτερα παιδια κολλαει, με τα συνομηλικα η δεν θα τους δωσει σημασια η που θα της κατσει καποιο και θα αρχισει να ασχολειται..

αχ, σχολειο και παλι σχολειο..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

κι εγώ νυστάζω...κοιμήθηκε 2.30 και ξύπνησα 9 και κάτι...

έχω την έννοια κάθε πρωί της κόρης που κατεβαίνει από τη κούνια και αλωνίζει στα ήσυχα...

προσπ τα ίδια κάνει και η δική μου...γονίδια κοριτσίστικα!!χαχα

μικρά ψώνια!!

τι βαρετή μέρα η σημερινή,ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα!

δεν τα θέλουν τα συνομήλικα,το σάββατο που πήγαμε βολτούλα με το βαφτηστήρι, περπατούσαν χεράκι χεράκι,σαν ζευγαράκι ήταν!!πολύ γέλιο!!

έχουν ένα χρόνο διαφορά,σε λίγο θα φαίνονται ίδια ηλικία,τον φτάνει στο ύψος!!

Καλημερα απο μια ακομα αρρωστη!

Πηγα γιατρο. Ιωση λεει, μονο σπρευ για τη μυτη και γαργαρες για το λαιμο. Τιποτα αλλο. Αντιπυρετικο, πολλα υγρα, πολλη ξεκουραση (ναι καλα :rolleyes:)

Το πρωι μας ξεκινησε σκ@τα.. Ορθια απο τις 6μιση να ζηταει "κολειο".. Ανοιξε τις πορτες, εβαλε την τσαντα της στους ωμους, δεν ηθελε να ντυθει, ηθελε απλα να ανοιξει την εξωπορτα και να παει "κολειο".. Ημουν που ημουν χαλια, δεν ειχα κουραγιο να τα βαλω με το θηριακι, οποτε ανελαβε ο Β. Την εντυσε, τη χτενισε, της εβαλε να φαει δημητριακα, την επλυνε και της εδωσε να πλυνει δοντια.. Ολα αυτα αφου τον ειχε λιανισει στο ξυλο τον καψερο για να παει "κολειο" (μην ξεχνιομαστε). Τελικα κατεβηκαμε κατω οικογενειακως να περιμενουμε το σχολικο και επειδη την ειχαμε απο τη μεσα μερια της πιλωτης, δηλ. δεν περιμεναμε στο δρομο, πηρε φορα και με δαγκωσε στο χερι τσιριζοντας και τρεμοντας απο τα νευρα.. :( Της πατησε τετοια φωνη ο Β. που ακομα κι εγω τρομαξα πως θα τον βαρεσει εγκεφαλικο. Εβαλε τα κλαμματα η καψερη, ζητησε να την παρω "καγκαλια" και μεχρι να προλαβω να της σκουπισω δακρυα και μυξες ηρθε και το σχολικο. Μολις το ειδε, μας παρατησε και μπηκε μεσα χαρουμενη, χαιρετωντας τα υπολοιπα παιδακια. Δεν μας χαιρετισε καν, επιασε τη διπλανη της απο το χερακι και ειπε "νανημελα Λενη" (=Καλημερα Ελενη, οπου Ελενη το κοριτσακι που καθεται διπλα της στο σχολικο) :) Περιμενα μια ωρα και πηρα τηλ. στο σχολειο να ρωτησω αν ειναι στεναχωρημενη απο τον τσακωμο με το μπαμπα της και μου ειπε η Ρενα πως αν δεν της το ελεγα, δεν θα καταλαβαινε πως το παιδι εχει μαλωσει με το μπαμπα του γιατι ειναι πολυ ευδιαθετο και πολυ συνεργασιμο. Οποτε ανακουφιστηκα!

Μετα ξεκινησε η τρεχαλα.. Πηγαμε στον Κωτσοβολο, πληρωσα τις δοσεις που εκκρεμουσαν απο το Σεπτεμβριο, πηγαμε ΔΕΗ και καναμε διακοπη της συνδεσης στο Λαγονησι καθως επισης πληρωσαμε και το ρευμα στο καινουριο σπιτι, πηγαμε vodafone και καναμε διακοπη της συνδεσης της hol στο παλιο μας σπιτι αφου πληρωσαμε τους ανεξοφλητους. Μετα πηγαμε απο ενα μαγαζι στη γειτονια μας και πηρα 2 ζευγαρακια παππουτσια της Μαριας, ενα πεδιλακι ανοιχτο και ενα μπαλαρινακι τυπου αθλητικο της puma. Γυρισαμε πριν λιγο και εχω βαρεσει ενα 39αρι ακατεβατο.. Εκανα ντους και αναμενω.

Αυριο θελω να κανω γενικη και να κατεβασω τα καλοκαιρινα. Τι λετε? Θα τα καταφερω? :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αυριο θελω να κανω γενικη και να κατεβασω τα καλοκαιρινα. Τι λετε? Θα τα καταφερω? :)

1)Περαστικά

2)Δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να ειχε επηρρεάσει η φωνή του μπαμπά της την ψυχολογία της, άλλωστε ότι κάνουν το κάνουν για να δοκιμάσουν τα όριά μας κ έτσι ξέρουν πολύ καλά πότε φωνάοζυμε δικαιολογημένα.

3)Είσαι τρελή που θες να κάνεις γενική.. περιμενε το σκ αλλιώς δεν πρόκειται να συνέλθεις ποτε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...