Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

συκομαίδα,μάντολα??

τα play doh δεν κολλάνε στα χέρια,είναι φανταστικό υλικό,έχω ενθουσιαστεί...είναι από σιτάλευρο...και πικρίζουν,μέχρι τώρα δεν το έχει βάλει στο στόμα...

πήραμε κι ένα εργαλείο που του βάζεις μέσα την πλαστελίνη και στο βγάζει σε σχήματα,κάνουμε κουλουράκια,μακαρόνια...τίποτα δεν έχει λερώσει μέχρι τώρα,αλλά μόνο στο μπαλκόνι εννοείται,έχω χαλιά ακόμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

και καλη εβδομαδα!

τι κανετε?

φαιη,καλη αρχη με τον παιδικο!θα της κανει πολυ καλο!

μιαμαμα,κανατε μπανακι,ε?καλο καλοκαιρι τοτε!

αν δεν ξαναχαλασει ο καιρος θα παμε κι εμεις!εχθες εκανε πολυ ζεστη,και δεν φυσουσε καθολου,αλλα εχω περιοδο,και δεν μπορω να κουνησω,αλλιως θα πηγαινα μια βολτα την μικρη.

εμεις σπιτι,ησυχα,περασαμε το σ/κο.

το σαββατο ηρθε παρεα κι εψησα σπιτικη πιτσα κι ειδαμε λιγη eurovision.

πολυ ξενερωτη φετος,δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με καποιο τραγουδι.

εγω της μικρης,της δινω το γαλα της,το πινει,και μετα μου κραταει το χερι μεχρι να αποκοιμηθει,ακομα..σαν κουκλα της με εχει..

αα,εκανε και κακακια στην λεκανη,στης πεθερας μου,2 φορες.εμενα δεν μου λεει τπτ,ενω της εχω πει οταν θελει να την βαλω να κανει.αλλα δεν την πιεζω,περιμενω να βγαλω τα χαλια για να ξεκινησω εντατικα το κοψιμο της πανας.αλλα μαλλον η πεθερα θα της κοψει την πανα το καλοκαιρι.

αυτααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εσενα ακομη τοσο αργα κοιμαται?

ναι αφού κοιμάται ενα 3,5 ωρο το μεσημέρι κ μετά πως να κοιμηθεί... εχθές που δεν κοιμήθηκε κ ξεπατώθηκε απο πρωινες κούνες, εξω όλη μερα, το απογευμα την ξαναπήγα κουνιες στις 9 ήταν κ τα δυο στα κρεβάτια κ ροχαλζαν μεχρι το πρωι

ναι αφού κοιμάται ενα 3,5 ωρο το μεσημέρι κ μετά πως να κοιμηθεί... εχθές που δεν κοιμήθηκε κ ξεπατώθηκε απο πρωινες κούνες, εξω όλη μερα, το απογευμα την ξαναπήγα κουνιες στις 9 ήταν κ τα δυο στα κρεβάτια κ ροχαλζαν μεχρι το πρωι

ΗΡΩΕΣ...

καλώς την ελεναδίτσα...

όντως κι εγώ δεν ενθουσιάστηκα με τα τραγούδια φέτος...

λέμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε τα μπανάκια,βέβαια σήμερα είναι χάλια ο καιρός...

και η έλλη κοιμάται 2-3 ώρες το μεσημέρι,αλλά 22.00 στο κρεβάτι...νυστάζει από τις 9-9.30...υπναρούδικο!!

βέβαια δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά από την ημέρα που κόψαμε την πιπίλα ξυπνάει στη 1 ώρα ύπνου...ελπίζω να είναι φάση!!

Διαφημίσεις

οτι και να ναι θα περασει Miamama,ολα ειναι συνηθεια..

elenada γεια σου!!

Και εμενα τελευταια κοιμαται κατα τις 17.00 και ξυπναει 18.30-19.00 αλλα στις 22.00 ξανακοιμαται σχετικα ευκολα και ξυπναει το πρωι 6.30-7.00 (στανταρ)

εγώ στις κούνιες πάνω από 1 ώρα δεν αντέχω...συνήθως πάμε μισή ώρα με 40 λεπτά!!

κι εγω επισης!καλα,εδω δεν εχουμε και κουνιες της προκοπης.μια βρηκα καλη,αλλα εχει ενα δεντρο ολο κι ολο,και δεν μπορεις να κατσεις στον ηλιο πανω απο 1 ωρα.

οτι και να ναι θα περασει Miamama,ολα ειναι συνηθεια..

elenada γεια σου!!

Και εμενα τελευταια κοιμαται κατα τις 17.00 και ξυπναει 18.30-19.00 αλλα στις 22.00 ξανακοιμαται σχετικα ευκολα και ξυπναει το πρωι 6.30-7.00 (στανταρ)

γεια σου προσπ!πολυ νωρις ξυπναει η χριστουλα,ε?αλλα αν ξυπνας κι εσυ τοσο νωρις,μια χαρα.εμενα ξυπναει 9-10,το μεσημερι κοιμαται κανενα 2ωρο,εκτος κι αν δεν εχει κανει κακακια,τοτε,δεν κοιμαται καθολου.και το βραδυ συνηθως 10-11.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγώ στις κούνιες πάνω από 1 ώρα δεν αντέχω...συνήθως πάμε μισή ώρα με 40 λεπτά!!
κι εγω επισης!καλα,εδω δεν εχουμε και κουνιες της προκοπης.μια βρηκα καλη,αλλα εχει ενα δεντρο ολο κι ολο,και δεν μπορεις να κατσεις στον ηλιο πανω απο 1 ωρα.
ΗΡΩΕΣ...

Εμας πάλι έχει κ ίσκιο κ παγκάκια για να κάτσεις.. πολλές ώρες κάθονται με τον πατέρα μου, μου τα έφερε στις 2 εχθές κ αφού τα έκανα μπάνιο, πήγαμε για φαγητό έξω (μετά από κάτι αιώνες κ με τράβαγε ο στ. επειδή σκεφτόμουν πάλι τα λεφτά), η μικρή αποκοιμήθηκε 10 ' στη διαδρομή αλλά την ξύπνησα, μετά το φαγητό κ για παγωτό κ όταν γυρίσαμε σπίτι ήταν 6μμ ήταν κομμμάτια αλλά τα πήγαμε επιτηδες μέχρι τις 8 για να ξεραθούν κατευθειαν. Τα ξανάκανα μπάνιο κ τέζα.. 2 ώρες έκατσα αλλά κ εγώ τοσο δεν κάθομαι αν ειμαι μόνη μου

ο Θοδωρής εν τω μεταξύ περνάει τη φάση "βαριέμαι να κάνω μπάνιο" κ το πρωί με ρωτούσε αν παθαίνει κάτι που τον πλένουμε κάποιες μέρες κ το μεσημέρι κ το βραδυ όπως εχθές... δεν σκέφτηκα κάτι καλύτερο από το ..."θα αρχισετε να λιώνετε σαν τα σαπουνάκια" :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

ο Θοδωρής εν τω μεταξύ περνάει τη φάση "βαριέμαι να κάνω μπάνιο" κ το πρωί με ρωτούσε αν παθαίνει κάτι που τον πλένουμε κάποιες μέρες κ το μεσημέρι κ το βραδυ όπως εχθές... δεν σκέφτηκα κάτι καλύτερο από το ..."θα αρχισετε να λιώνετε σαν τα σαπουνάκια" :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

ωραια απαντηση..πραγματικα ωραια.

Διαφημίσεις

ωραια απαντηση..πραγματικα ωραια.

Κορίτσι θα ειμαι στην περιοχή σου στις 5, θα περάσω τελικά να πάρω το Αννιώ μετά τέκνων κ θα έρθουν σπιτι μου.. θα περάσω να σου τα αφήσω, θα σου κάνω μια κληση στο κινητό να βγείς στο παραθύρι!!!!

Μπραβο στο Μαρακι!!! Τελειο!

Να υποθεσω οτι ειναι ιδιωτικος ο σταθμος ε;; Ποσο κοστιζει αν επιτρεπεται;

Χτες γνωρισα μια κυρια υπευθυνη των παιδικων σταθμων στην περιοχη μας και με παροτρυνε να την γραψω..Αρχισα να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..Αλλο ενα χρονο σπιτι με τη μαμα μου δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερα για αυτην που μεγαλωνει..καλως εχοντων θα ειμαστε 2 χρ κ 8 μηνων, οχι και τοσο μικρα..Τι λετε εσεις;;; Δημοσιο η ιδιωτικο;;;

Ναι πριγκηπισσουλα! Ιδιωτικος ειναι. Κοστιζει 300 ευρω με δικο τους φαγητο και σχολικο δωρεαν.

Αν σας παιρνουν σε δημοσιο συμφερει απο αποψη οικονομικων. Αν παλι σας εχουν στο "περιμενε" οπως κι εμας, δεν υπαρχει αλλη λυση.

Παντως αν θες τη γνωμη μου, να τη γραψεις ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο. Θα περναει καλα μωρε το μικρακι, το βλεπω και απο τη δικια μου!

Σημερα εφυγε με γελια, δεν μας αναζητησε καθολου, εφαγε του σκασμου, ξετσουτσουνεψε κιολας επειδη ειχαν παρτυ και γυρισε σπιτι ξεθεωμενο. Εκλαψε μονο οταν την κατεβασαν απο το σχολικο (οπως και την Παρασκευη). Μιλησα με τη διευθυντρια και μου ειπε πως ηταν ησυχη, καλοδιαθετη, συνεργασιμη και διαμαρτηρηθηκε μονο οταν ηταν να μπουν στο σχολικο! Μακαρι να συνεχισουμε ετσι. Σημερα εκατσε απο τις 9 παρα 10 ως τις 13:30.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι πριγκηπισσουλα! Ιδιωτικος ειναι. Κοστιζει 300 ευρω με δικο τους φαγητο και σχολικο δωρεαν.

Αν σας παιρνουν σε δημοσιο συμφερει απο αποψη οικονομικων. Αν παλι σας εχουν στο "περιμενε" οπως κι εμας, δεν υπαρχει αλλη λυση.

Παντως αν θες τη γνωμη μου, να τη γραψεις ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο. Θα περναει καλα μωρε το μικρακι, το βλεπω και απο τη δικια μου!

Σημερα εφυγε με γελια, δεν μας αναζητησε καθολου, εφαγε του σκασμου, ξετσουτσουνεψε κιολας επειδη ειχαν παρτυ και γυρισε σπιτι ξεθεωμενο. Εκλαψε μονο οταν την κατεβασαν απο το σχολικο (οπως και την Παρασκευη). Μιλησα με τη διευθυντρια και μου ειπε πως ηταν ησυχη, καλοδιαθετη, συνεργασιμη και διαμαρτηρηθηκε μονο οταν ηταν να μπουν στο σχολικο! Μακαρι να συνεχισουμε ετσι. Σημερα εκατσε απο τις 9 παρα 10 ως τις 13:30.

Καλα η τιμη ειναι πολυ καλη..Γιατι εδω ενας καλος που ξερω εχει 450 και πανε ολα τα πλουσιοπαιδα της περιοχης με Louis Vuitton τσαντακια για την πισινα..:confused: Οκ μην ανησυχω για την γκαρνταρομπα της μικρης πιο πολυ κι απο τη δικια μου..ασε που δεν πιστευω οτι κανουν καλυτερη δουλεια, απλα πουλανε περισσοτερη μουρη..Κατα 99% θα μας παρουν, βρηκα καλο κονε:tongue:!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...