Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

aχ συγκινήθηκα με την περιγραφή σου
Μπράβο το Μαράκι! Και δημιουργικά θα απασχολείται και θα γυρνάει κουρασμένη οπότε θα κοιμάται και τα βράδυα λογικά! καλή αρχή!
Μπραβο βρε Φαιη... ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.. και να πηγαινε και η δικια μου..εγκλωβισμενη ειναι η κακομοιρα..
φαίη μου μπράβο!!υπέροχα νέα!!!να μας κρατάς ενήμερες!!!μεγάλωσε το κορίτσι!!έτσι έκανε και η δική μου χαρά όταν την πηγαίναμε στον παιδικό κάθε σάββατο!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!! Σας ευχαριστω ακομα περισσοτερο που κανετε την χαρα μου και δικη σας! Ειστε χρυσα κοριτσια ολες, το λεω αληθεια αυτο! :D

Για τα παππουτσια τωρα: Παιδια δεν το εχω το τακουνι με τιποτα λεμε... Περπαταω σαν να μην πω κι εγω τι.. Αντρας να τα φορουσε, καλυτερα θα τα πηγαινε.. Την Κυριακη εχουμε βαφτιση και με εχει πιασει πανικος ηδη για το πως θα τα περπατησω!! :lol: Παντως η πλατφορμιτσα με το λουλουδι ειναι πολυ συμπαθητικη ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα κι εγώ...απόψε κοιμάται η έλλη πρώτο βράδυ χωρίς πιπίλα...

ξεκινήσαμε από το απόγευμα,τις μαζέψαμε σε ένα κουτάκι,βάλαμε αυτοκόλητα και το "δώσαμε" σε μια μπέμπα που έκλαιγε και ήθελε πιπίλα!!!

μας έφερε και δώρο play doh!!!!

όλα καλά...μέχρι την ώρα του ύπνου...10 λεπτά έκλαιγε...μετά για 1 ώρα μουρμουρούσε... ήταν καθιστή και της έκλειναν τα μάτια,μέχρι που αποκοιμήθηκε...

για να δούμε τις επόμενες μέρες πως θα πάει.

γιατί καλέ αδιάφορη??

δεν είπαμε η φτώχεια θέλει καλοπέραση?

σήμερα εμείς ξυπνήσαμε με την ησυχία μας,η έλλη κοιμήθηκε μια χαρά χωρίς πιπίλα, κατά τις 7 την ζήτησε,αλλά δεν πήγαμε μέσα,και ξανακοιμήθηκε...το πρωί πήδηξε την κούνια κι έσκασε μύτη στο δωμάτιο μας!!

μετά πήγαμε κέντρο βολτίτσα,στη μαμά μου να αφήσω τα πράγματα της άβον...άμεση παράδοση και πληρωμή!!!τις καλύτερες πελάτισσες έχω...μαμά-θεία-φίλη μαμάς!!

καφεδάκι στο Λιστόν με τους τουρίστες...τραπέζι δεν βρίσκαμε πάλι!!

και μετά σπίτι,πάλι ζέστη κορίτσια!!ετοιμαζόμαστε για θάλασσα,πρέπει να βρω τα μαγιό!

see you later girls!!!

Μπραβο στο Μαρακι!!! Τελειο!

Να υποθεσω οτι ειναι ιδιωτικος ο σταθμος ε;; Ποσο κοστιζει αν επιτρεπεται;

Χτες γνωρισα μια κυρια υπευθυνη των παιδικων σταθμων στην περιοχη μας και με παροτρυνε να την γραψω..Αρχισα να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..Αλλο ενα χρονο σπιτι με τη μαμα μου δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερα για αυτην που μεγαλωνει..καλως εχοντων θα ειμαστε 2 χρ κ 8 μηνων, οχι και τοσο μικρα..Τι λετε εσεις;;; Δημοσιο η ιδιωτικο;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημερα

my princess αν μπορεις να την στειλεις καντο, εγω θα το κανα..

jesgk οποτε θες να κανονισουμε να βρεθουμε για τα σχετικα που εχουμε σε εκκρεμοτητα.. αν τυχει και ειναι να πας στην Αννα σημερα το απογευμα θα παμε στο Jumbo που ναι κοντα της αρα θα μαστε εκει γυρω ουτως η αλλως..

φιλια

καλημερα

jesgk οποτε θες να κανονισουμε να βρεθουμε για τα σχετικα που εχουμε σε εκκρεμοτητα.. αν τυχει και ειναι να πας στην Αννα σημερα το απογευμα θα παμε στο Jumbo που ναι κοντα της αρα θα μαστε εκει γυρω ουτως η αλλως..

φιλια

Καλημέρα κορίτσια!!

Δήμητρα όντως σήμερα θα πάω στην Αννα, άνευ απροόπτου από τις 5:30-8:00 θα ειμαι εκεί!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Δήμητρα όντως σήμερα θα πάω στην Αννα, άνευ απροόπτου από τις 5:30-8:00 θα ειμαι εκεί!!

ωραια, τοτε τελειωνοντας απο το jumbo (δεν ξερω τι ωρα θα παμε αλλα υπολογιζω γυρω στις 18.00) θα περασω με τη μικρη απο την Αννα να σας δουμε λιγακι και να παρω και τα πραγματα..

καλημερα

my princess αν μπορεις να την στειλεις καντο, εγω θα το κανα..

φιλια

Καλημερα κ καλη βδομαδα κοριτσακια..

Κι εγω λεω να την γραψω, θεωρω οτι περισσοτερο καλο θα μας κανει παρα κακο..

Εμεις συναντηση ποτε θα κανονισουμε κοριτσακια;;;:tongue:

yRf6p1.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

χθες κάναμε το πρώτο μας τσαλαβούτημα στη θάλασσα...τα νερά πολύ καλά...η έλλη βέβαια ήθελε να μπουκάρει τελείως...όλο "μπλουμ" έλεγε...

δεν μου άρεσε όμως η παραλία που πήγαμε...με το που έμπαινες αμέσως θόλωνε...αλλά ήταν κοντά και ζεστά για 1ο μπάνιο...

η επόμενη φορά θα είναι μπανάκι σε παγωμένα νερά!!έκανα και την ηλιοθεραπεία μου!!

τα νέα μας τα είδατε με την πιπίλα???πάει κι αυτό!!!!της παίρνει λίγο χρόνο βέβαια να κοιμηθεί...και πλέον κατεβαίνει από τη κούνια κάθε μέρα,τράβηξα βιντεάκι,να δείτε και σουλατσάρει στο δωμάτιο κι εμείς κοιμόμαστε...

κρέμασα κάτι στη πόρτα για να κάνει θόρυβο...

και παίρνει τα παπούτσια των νονών,τα λαμέ!!!και τα φοράει!!! καημός τα παπούτσια!!

σειρά έχει η πάνα τώρα!!

κάθε φορά που την βάζουμε για ύπνο,αναζητάει την πιπίλα,αλλά μετά λέει την ιστορία με την μπέμπα και το ξεχνάει!!

χθες το βράδυ έλεγε ξαπλωμένη..."μαμά μπλουμ,μπαμπάς μπλουμ" σκεφτόταν τη θάλασσα...

άσε που κάθε φορά που την κάνουμε μπάνιο έχει μια μπανιερίτσα με την μπέμπα της και την πλένει...βουτάει όμως και το κεφάλι της ,η έλλη όλο μέσα στο μπανιεράκι...και ξεκαρδίζεται... αμφίβιο είναι το παιδί μου!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

χθες κάναμε το πρώτο μας τσαλαβούτημα στη θάλασσα...τα νερά πολύ καλά...η έλλη βέβαια ήθελε να μπουκάρει τελείως...όλο "μπλουμ" έλεγε...

δεν μου άρεσε όμως η παραλία που πήγαμε...με το που έμπαινες αμέσως θόλωνε...αλλά ήταν κοντά και ζεστά για 1ο μπάνιο...

η επόμενη φορά θα είναι μπανάκι σε παγωμένα νερά!!έκανα και την ηλιοθεραπεία μου!!

τα νέα μας τα είδατε με την πιπίλα???πάει κι αυτό!!!!της παίρνει λίγο χρόνο βέβαια να κοιμηθεί...και πλέον κατεβαίνει από τη κούνια κάθε μέρα,τράβηξα βιντεάκι,να δείτε και σουλατσάρει στο δωμάτιο κι εμείς κοιμόμαστε...

κρέμασα κάτι στη πόρτα για να κάνει θόρυβο...

και παίρνει τα παπούτσια των νονών,τα λαμέ!!!και τα φοράει!!! καημός τα παπούτσια!!

σειρά έχει η πάνα τώρα!!

κάθε φορά που την βάζουμε για ύπνο,αναζητάει την πιπίλα,αλλά μετά λέει την ιστορία με την μπέμπα και το ξεχνάει!!

χθες το βράδυ έλεγε ξαπλωμένη..."μαμά μπλουμ,μπαμπάς μπλουμ" σκεφτόταν τη θάλασσα...

άσε που κάθε φορά που την κάνουμε μπάνιο έχει μια μπανιερίτσα με την μπέμπα της και την πλένει...βουτάει όμως και το κεφάλι της ,η έλλη όλο μέσα στο μπανιεράκι...και ξεκαρδίζεται... αμφίβιο είναι το παιδί μου!!

μπραβο Miamama.. προοδος με τη πιπιλα.. εμεις τωρα σιγα σιγα αφου της διαβασουμε καμια ιστορια, της δινουμε φιλακι, την χαιδευουμε και αφου μεινουμε λιγα λεπτα μαζι της πλεον της λεμε οτι παμε να ξαπλωσουμε στο κρεβατι μας και την αφηνουμε να αποκοιμηθει μονη της.. επειδη μεχρι προσφατα περιμεναμε διπλα της ποτε θα αποκοιμηθει πραγμα που τωρα αρχιζει να μου γινεται δυσκολο..κλεινει ματια, στριφογυριζει καμποση ωρα, δεν μιλαει η αν πει κατι της λεω ηρεμα και απαλα καληνυχτα για να της θυμισω τι πρεπει να κανει και σιγα σιγα αποκοιμιεται..

παντως την θεωρω ευκολο παιδι..

Εγώ απλά περιμένω να αποκοιμηθεί κ μετά την πάω στο κρεβάτι της .. .. κάποια περίοδο την έβαζα στο δικό της κ μετά σηκωνόταν κ άντε πίσω κ άντε πάλι κ τώρα πια δεν μπορώ να έχω κ αυτό το άγχος...

ευχαριστούμε...

εγώ δεν έχω καθήσει μαζί της να αποκοιμηθεί ποτέ...

αφού πλέον νομίζω δεν μπορεί να κοιμηθεί με άλλον μαζί στο ίδιο δωμάτιο...

κι εμείς ήρθε η ώρα να κάνουμε την κούνια κρεβατάκι...

κορίτσια σας συστήνω ανεπιφύλακτα τα play doh!είναι τέλεια,ολόκληρο απόγευμα έπαιζε με αυτά και λίγο με νερομπογιές!!

παίζαμε κι εμείς με τα play doh εννοείται...απίθανα...

μαθαίνει ένα σωρό πράγματα...

θα της παρω γιατι μεχρι τωρα μονο με κοινες πλαστινες την βγαζουμε και παροτι δεν επιβιωνουν κανουν χαλια τα χερια μας.

μου εφεραν απο Κερκυρα μια ποικιλια απο μαντολατα, παστελια και κατι αλλα που ξεχναω πως λεγονται.. εχω φαει κανα δυο:oops: αλλα μαλλον θα τα κρατησω για οταν θα παω για καμπυλη σακχαρου σε δυο μηνες.. ειναι ΤΟΣΟ γλυκα που δεν το αντεχεις!!

Εγώ απλά περιμένω να αποκοιμηθεί κ μετά την πάω στο κρεβάτι της .. .. κάποια περίοδο την έβαζα στο δικό της κ μετά σηκωνόταν κ άντε πίσω κ άντε πάλι κ τώρα πια δεν μπορώ να έχω κ αυτό το άγχος...

εσενα ακομη τοσο αργα κοιμαται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...