Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις επέστρεψα....

Προσπ το'ριξες στη δουλειά βλέπω...

Τζες πολύ γέλιο η Ανδρείνα! Να κοιμάσαι και να σου'ρχεται ξανάστροφη ! χαχαχαχααχα!

Μιαμαμα με γεια τα παπα!όμορφα. αλλά σαν λάτρης της πλατφόρμας γιατί δεν την προτιμάς?

Η Γεωργίτσα όταν ζωγραφίζει γεμίζει μια σελίδα με κυκλάκια . Άλλωτε στρόγγυλα άλλωτε οβαλ. Όταν θέλει να κάνει ανθρωπάκι απλά προσθέτει μάτια και στόμα (στα σωστα σημεία παρακαλώ..) και δυο κάθετες γραμμές δεξιά και αριστερά για χέρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια και συγγνωμη που ψιλοχαθηκα.. Τρεχουμε για παιδικο και εν τελει καταληξαμε! Σημερα πηγαμε για πρωτη φορα σχολειο!!! :D:D:D:D:D:D

Τα νεα μας αναλυτικα μπορειτε να τα διαβασετε εδω αν θελετε: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1005494&postcount=24501

Και παλι συγγνωμη που χαθηκα, ειμαι γενικα lost in space απο τη χαρα μου!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσια και συγγνωμη που ψιλοχαθηκα.. Τρεχουμε για παιδικο και εν τελει καταληξαμε! Σημερα πηγαμε για πρωτη φορα σχολειο!!! :D:D:D:D:D:D

Τα νεα μας αναλυτικα μπορειτε να τα διαβασετε εδω αν θελετε: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1005494&postcount=24501

Και παλι συγγνωμη που χαθηκα, ειμαι γενικα lost in space απο τη χαρα μου!! :D

Μπράβο το Μαράκι! Και δημιουργικά θα απασχολείται και θα γυρνάει κουρασμένη οπότε θα κοιμάται και τα βράδυα λογικά! καλή αρχή!

Διαφημίσεις

δεν βλέπω να σας άρεσαν σκατούλες!!!...για καθημερινά τα πήρα...

αχ βίκυ μου λατρεύω πλατφόρμες,αλλά που να βρω με 29Ε...ελπίζω να βρω καμιά φθηνή από ίντερνετ!!!

φαίη μου μπράβο!!υπέροχα νέα!!!να μας κρατάς ενήμερες!!!μεγάλωσε το κορίτσι!!έτσι έκανε και η δική μου χαρά όταν την πηγαίναμε στον παιδικό κάθε σάββατο!!

Καλα ειναι βρε.. εγω δεν θα τα αγοραζα για μενα.. αν εσενα σου αρεσουν και σε βολευουν δεν μου πεφτει λογος.. μεγια!!!

λοιπον τσουπρες καλο σκ και θα τα πουμε απο βδομαδα..

φιλια!

δεν βλέπω να σας άρεσαν σκατούλες!!!...για καθημερινά τα πήρα...

αχ βίκυ μου λατρεύω πλατφόρμες,αλλά που να βρω με 29Ε...ελπίζω να βρω καμιά φθηνή από ίντερνετ!!!

φαίη μου μπράβο!!υπέροχα νέα!!!να μας κρατάς ενήμερες!!!μεγάλωσε το κορίτσι!!έτσι έκανε και η δική μου χαρά όταν την πηγαίναμε στον παιδικό κάθε σάββατο!!

και εμένα μου αρέσουν οι πλατφόρμες αλλά όχι πάρα πολύ ψηλές που είναι σαν τούβλα. οι κομψές, ''λεπτοκομμένες''. Άσε που αν βάλω πολύ ψηλό παπούτσι σαν γίγαντας αισθάνομαι:tongue: Γόβα ψηλή φοράω , όταν τη φοράω δηλαδή, αλλά για κάθε μέρα δύσκολα. Τώρα πχ φοράω γόβα πλατφόρμα η οποία πίσω είναι 6 πόντους αλλά μπροστά δεν έχει ύψος η σόλα.

Καλα ειναι βρε.. εγω δεν θα τα αγοραζα για μενα.. αν εσενα σου αρεσουν και σε βολευουν δεν μου πεφτει λογος.. μεγια!!!

λοιπον τσουπρες καλο σκ και θα τα πουμε απο βδομαδα..

φιλια!

καλά να περάσεις!

Διαφημίσεις

είδατε τις πλατφόρμες στο blog μου?

όταν βρω τις ιδανικές και τις πάρω θα σας τις ποστάρω...

πάω να δω τα πράγματα από την αβον που ήρθαν...και για ξάπλα.

τις είδα. Μερικές είναι υπερβολικές για μένα . Δεν θα μπορούσα να τις περπατήσω . Προτιμώ πάτο σαν και αυτόν http://www.myself.gr/Item/platforms-rouz/972.html άντε κανένα πάτωμα ακόμα μπροστά.

Καλή ξεκούραση. Και εγώ την κοπανάω σε λιγάκι. θέλουν να πάμε χωριό πάλι και πώς βαριέμαι βάλε βγάλε ρούχα απο ντουλάπες και βαλίτσες.....

τις είδα. Μερικές είναι υπερβολικές για μένα . Δεν θα μπορούσα να τις περπατήσω . Προτιμώ πάτο σαν και αυτόν http://www.myself.gr/Item/platforms-rouz/972.html άντε κανένα πάτωμα ακόμα μπροστά.

Καλή ξεκούραση. Και εγώ την κοπανάω σε λιγάκι. θέλουν να πάμε χωριό πάλι και πώς βαριέμαι βάλε βγάλε ρούχα απο ντουλάπες και βαλίτσες.....

τις "φθηνές" βλέπω κοιτάς!!:tongue::tongue:

αν έχει πάτο μπροστά αρκετό μπορώ να τις περπατήσω,τέτοια δεν μπορώ,πονάει η πατούσα μου!!

http://www.myself.gr/Item/platform/4925.html

πχ...αυτή περπατιέται πολύ εύκολα .

τις "φθηνές" βλέπω κοιτάς!!:tongue::tongue:

αν έχει πάτο μπροστά αρκετό μπορώ να τις περπατήσω,τέτοια δεν μπορώ,πονάει η πατούσα μου!!

http://www.myself.gr/Item/platform/4925.html

πχ...αυτή περπατιέται πολύ εύκολα .

χαχαχα! Δεν την πρόσεξα καν την τιμή.

Μόλις κάθησα! Καθάρισα λίγο το σπίτι. Έβαλα ένα πλυντήριο και έμεινε άλλο ένα, ευτυχώς δηλαδή που έβαλα και μέσα στην εβδομάδα κάποια, μάζεψα και λίγα πραγματα να είμαστε έτοιμοι για αύριο, απογραφήκαμε κι όλας. Πάνω απο 10 λεπτά δεν πήρε.

Η μικρή κοιμήθηκε μεν απο τις 8 παρά αλλά δεν με βλέπω να ξυπνάω εγώ αργότερα απο τις 7 αύριο...Το Σαββατό μου μέσα...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...