Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατί να το κλειδώσουν;;;

ξερεις οτι οι συντηρητικοι θα ζουν και θα βασιλευουν...

βλεπε δεξια, βλεπε θρησκεια..

ολοι οι αλλοι απλα στα χαρακωματα..χαχα

αστειευομαι..

εγκυος γυναικα.. μορφωνω το κυημα απο την κοιλια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na πω κι εγώ τΊ έγινε το πρωί στο σπίτι. Την μικρή κάθε βράδυ την μεταφέρω στο κρεβάτι της όταν αποκοιμιεται κ το πρωί κατά τις 7 σκαει μύτη στο δικό μας.

Ο Θοδωρής σήμερα ήρθε κατά τις 2 τα ξημερώματα επειδή πονούσε το αυτί του, σηκώθηκα του έδωσα παυσίπονο κ μετά του είπα να έρθει να κοιμηθεί στη μέση μαζί μας (μου έχει λείψει κι αυτός αφου η Ανδρεινα έχει κάνει κατάληψη) και κοιμηθήκαμε μέχρι το πρωί. Κατά τις 7 παρά σκάει μύτη η Ανδρείνα όπου με το που βλέπει το Θοδωρή του ρίχνει μια ξανάστροφη στο κεφάλι, αρχίζει να κλαίει κ να λέει να φύγει ο Θοδωρής κ ότι δεν με αγαπάει.

Ξυπνάει το αντράκι μου κ αρχίζει να την χαϊδεύει (αν ήταν άλλος θα την ξεμαλλιαζε) και καταλήξαμε μέχρι τις 7:15 να κοιμόμαστε κ οι 4, τελικά γυρισε μετά η Ανδρείνα κ μου λέει "σ'αγαπώ μαμά, πολύ!!

Τί θα το κάνω το κορίτσι αυτό που μου βγήκε ζηλιάρικο;

Na πω κι εγώ τΊ έγινε το πρωί στο σπίτι. Την μικρή κάθε βράδυ την μεταφέρω στο κρεβάτι της όταν αποκοιμιεται κ το πρωί κατά τις 7 σκαει μύτη στο δικό μας.

Ο Θοδωρής σήμερα ήρθε κατά τις 2 τα ξημερώματα επειδή πονούσε το αυτί του, σηκώθηκα του έδωσα παυσίπονο κ μετά του είπα να έρθει να κοιμηθεί στη μέση μαζί μας (μου έχει λείψει κι αυτός αφου η Ανδρεινα έχει κάνει κατάληψη) και κοιμηθήκαμε μέχρι το πρωί. Κατά τις 7 παρά σκάει μύτη η Ανδρείνα όπου με το που βλέπει το Θοδωρή του ρίχνει μια ξανάστροφη στο κεφάλι, αρχίζει να κλαίει κ να λέει να φύγει ο Θοδωρής κ ότι δεν με αγαπάει.

Ξυπνάει το αντράκι μου κ αρχίζει να την χαϊδεύει (αν ήταν άλλος θα την ξεμαλλιαζε) και καταλήξαμε μέχρι τις 7:15 να κοιμόμαστε κ οι 4, τελικά γυρισε μετά η Ανδρείνα κ μου λέει "σ'αγαπώ μαμά, πολύ!!

Τί θα το κάνω το κορίτσι αυτό που μου βγήκε ζηλιάρικο;

ετσι ειναι τα κοριτσια πιστευω.. εγωκεντρικα.. θα της περασει.. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που ο Θοδωρης ειναι καλοοοοοοοοοοοοοοο παιδακι και ως Παρθενος υπομονετικος..

Διαφημίσεις

Τί ζωγραφιά μονη της έκανε;; Θα λιποθυμήσω

ε καλα.. μην υπερβαλλουμε!! ξερω οτι εχω ενα προχω παιδι αλλα οχι και τετοιο IQ πια!!

Αν και προχθες εφτιαξε το προσωπο και το φορεμα μιας πριγκιπισσας οση ωρα την αφησα να ζωγραφιζει μονη..το καταλαβαινες χωρις να σου εξηγησει..

κουκουβαγια..

ε καλα.. μην υπερβαλλουμε!! ξερω οτι εχω ενα προχω παιδι αλλα οχι και τετοιο IQ πια!!

Αν και προχθες εφτιαξε το προσωπο και το φορεμα μιας πριγκιπισσας οση ωρα την αφησα να ζωγραφιζει μονη..το καταλαβαινες χωρις να σου εξηγησει..

κουκουβαγια..

ψώνιοοοοοο.. αχ τί να κάνουμε με τα καμάρια ...μανουλες ψωνάρες 2009 :tongue:.. μπράβο στο κορίτσι...

Διαφημίσεις

ήρθαν τα της αβον και τα πέδιλα...τέλεια!!μου βγήκαν 29Ε και δωρεάν μεταφορικά σε 3 μέρες ήρθαν από ρέθυμνο!!

http://www.iconzoo.gr/itemPage.php?product_id=549

μπραβο που σου αρεσουν.. καλοφορετα..!!

Να τα χιλιασετε κοριτσακι!! Οτι καλυτερο ευχομαι..

Οντως οι καταστασεις δυσκολευουν τις ηδη δυσκολες ανθρωπινες σχεσεις αλλα υπομονη κι επιμονη..

Ξέχασα να ευχαριστήσω!! Να'σαι καλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...