Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα στα γυναικόπαιδα!! Ηρθαν τα πράγματά σου!! Τέλειο το βραχιολάκι!!! Θα περάσω σήμερα!!

Jesgk Κυριακη απογευμα η Δευτερα, σημερα δεν θα μαι σπιτι, θα φυγω καπακι για εξοχικο μετα τη δουλεια.. sorry..δεν το ηξερα.

Στειλε μου το ποσον με πμ που σου οφειλω γιατι πεταξα τα χαρτια και δεν θυμαμαι.. καποιο αστρονομικο ποσο των 17 ευρω πρεπει να ναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

προσπ θυμάμαι στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης ήμουν 5 κιλά μείον!!!!

τσάμπα τόσους εμετούς??

μετά όμως έτρωγα και δεν με ένοιαζε τίποτα..δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας!!αλλά μετά ήρθαν οι καούρες!!

τζες κι εμένα πρέπει να ήρθαν...θα πάρω τηλ τώρα στη κούριερ...περιμένω και κάτι πεδιλάκια για μένα...

για τι βραχιολάκι μιλάτε?στη κουμπάρα μου είχα παραγγείλει αυτό που κρεμόταν το mum!!!

καλημέρα κορίτσια...

προσπ θυμάμαι στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης ήμουν 5 κιλά μείον!!!!

τσάμπα τόσους εμετούς??

μετά όμως έτρωγα και δεν με ένοιαζε τίποτα..δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας!!αλλά μετά ήρθαν οι καούρες!!

τζες κι εμένα πρέπει να ήρθαν...θα πάρω τηλ τώρα στη κούριερ...περιμένω και κάτι πεδιλάκια για μένα...

για τι βραχιολάκι μιλάτε?στη κουμπάρα μου είχα παραγγείλει αυτό που κρεμόταν το mum!!!

ναι ρε γμτ αλλα το ωραιο βραχιολακι ηταν σε ελλειψη.. δευτερη φορα που κατι που μ'αρεσει δεν το βρισκω.. δεν πειραζει..

εγω ειμαι καλυτερα με τις αναγουλες αλλα η πεινα, πεινα..

Jesgk Κυριακη απογευμα η Δευτερα, σημερα δεν θα μαι σπιτι, θα φυγω καπακι για εξοχικο μετα τη δουλεια.. sorry..δεν το ηξερα.

Στειλε μου το ποσον με πμ που σου οφειλω γιατι πεταξα τα χαρτια και δεν θυμαμαι.. καποιο αστρονομικο ποσο των 17 ευρω πρεπει να ναι..

OYTE 17? ΕΙΝΑΙ ...16,95? χιχιχι

τζες κι εμένα πρέπει να ήρθαν...θα πάρω τηλ τώρα στη κούριερ...περιμένω και κάτι πεδιλάκια για μένα..

εγώ τίποτα δεν παραγγέλνω για 'μένα :(

ναι ρε γμτ αλλα το ωραιο βραχιολακι ηταν σε ελλειψη.. δευτερη φορα που κατι που μ'αρεσει δεν το βρισκω.. δεν πειραζει..

μαχαίρι στην καρδιά... εγώ που θέλω να ειναι ικανοποιημένες οι πελατισσές μου κ η παλιοέλλειψη μου τις στενοχωρεί:rolleyes:

OYTE 17? ΕΙΝΑΙ ...16,95? χιχιχι

μαχαίρι στην καρδιά... εγώ που θέλω να ειναι ικανοποιημένες οι πελατισσές μου κ η παλιοέλλειψη μου τις στενοχωρεί:rolleyes:

μπα, σου χω πει οτι εχω γνωστη που δουλευει μεσα στην εταιρεια και μου πε οτι ακομη και αυτοι δεν τα καπαρονουν ευκολα.. οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε..οποιος κανει συντομα παραγγελια κερδιζει και ειδικα στα ωραια κομματια αρκετοι παιρνουν ποσοτητες οταν οι τιμες ειναι προσιτες..

αναμενομενο..

αν θυμασαι σου δωσα αμεσως την εναλλακτικη πριν μου το πεις..και απλα το σκεφθηκα μονη μου...

να μη νοιωθεις λοιπον οτι δεν ικανοποιεις τις πελατισσες σου..

Διαφημίσεις

Ειδα το θέμα σου για τις ραγάδες... έχεις κάνει ήδη ή προληπτικά το σκέφτεσαι;;;

προληπτικα..

οπως θα με εχεις καταλαβει κιολας εγω δεν βαζω μπουρδες πανω μου.. δεν ειμαι καλλυντικου αλλα το μονο σημειο που εχει μεινει με αξιοπρεπεια πανω μου να κοιταω χωρις λυπηση ειναι η κοιλια μου και λεω μπας και την προσεξω αυτη τη φορα..

προληπτικα..

οπως θα με εχεις καταλαβει κιολας εγω δεν βαζω μπουρδες πανω μου.. δεν ειμαι καλλυντικου αλλα το μονο σημειο που εχει μεινει με αξιοπρεπεια πανω μου να κοιταω χωρις λυπηση ειναι η κοιλια μου και λεω μπας και την προσεξω αυτη τη φορα..

Κοίτα οι ραγάδες ότι κ να βάλεις αν ειναι να βγούν θα βγουν... δλδ αν ειναι στο δέρμα σου να κάνει ραγάδες θα τις κάνει. Εσύ αφού δεν έχεις προδιάθεση αρκεί μια πολύ ενυδατική κρέμα σώματος ή βαζελίνη για να έχεις απλά επιπλεόν ενυδάτωση..εμένα η salba mamma πάντως τίποτα δεν μου έκανε... εχω το δέρμα του πατέρα μου κ ειχα ραγάδες ήδη πριν την εγκυμοσύνη..

κι εγώ πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα ραγάδες...ε μετά έβγαλα,δεν πολυασχολήθηκα να βάζω και κρέμες...είχα τους εμετούς μου,λεφτά δεν είχα...

τώρα πήρα από την αβον μπας και μειωθούν...

Διαφημίσεις

Κοίτα οι ραγάδες ότι κ να βάλεις αν ειναι να βγούν θα βγουν... δλδ αν ειναι στο δέρμα σου να κάνει ραγάδες θα τις κάνει. Εσύ αφού δεν έχεις προδιάθεση αρκεί μια πολύ ενυδατική κρέμα σώματος ή βαζελίνη για να έχεις απλά επιπλεόν ενυδάτωση..εμένα η salba mamma πάντως τίποτα δεν μου έκανε... εχω το δέρμα του πατέρα μου κ ειχα ραγάδες ήδη πριν την εγκυμοσύνη..

ναι, δεν τις εμπιστευομαι και εγω.. ειδικα για τη Salba δεν εχω ακουσει και επιθυμητα αποτελεσματα

συμφωνω με το θεμα προδιαθεσης

α) δεν ειναι δικο μου θεμα.. δεν εχω εγω τετοια θεματα αλλα τρελλαινομαι για τετοιες συζητησεις..το χετε καταλαβει..

β) το χαμε ξεπατωσει και αν δεν αρχιζαν τα περιατερω σχολια με λεπτομερειες περι τσοντας θα χε τελειωσει νωριτερα..

αλλα ειλικρινα ΓΕΛΑΣΑ.. και ξαναθυμηθηκα το ειδος μας υπο πολλες εννοιες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...