Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιλησα μιλησα..χαχα!!! μπα ο κουμπαρος μας ειναι παπουδη..μου χει αδυναμια

την γλύτωσε ο άνθρωπος για σήμερα! :tongue:

Χαιρετώ! Καλό απόγευμα! Πάω να παραλάβω κόρη γιατί σημερα θα πάνε τσούρμο η οικογένεια στο λογιστή για τη δήλωση!

την γλύτωσε ο άνθρωπος για σήμερα! :tongue:

Χαιρετώ! Καλό απόγευμα! Πάω να παραλάβω κόρη γιατί σημερα θα πάνε τσούρμο η οικογένεια στο λογιστή για τη δήλωση!

και εγω κοπανιζεσιον.. εις αυριο με υγεια

Διαφημίσεις

Το μωρό μου κοιμάται στο κρεβάτι του, μοσχομυριστός απ' το μπανάκι!

Ναι, απόψε θα κοιμηθούμε στα κρεβάτια μας, οικογενειακώς. :D

Υπεροχα νεα!!! Περαστικα κ αγυριστα λοιπον στο αγορακι το γλυκο

Το μωρό μου κοιμάται στο κρεβάτι του, μοσχομυριστός απ' το μπανάκι!

Ναι, απόψε θα κοιμηθούμε στα κρεβάτια μας, οικογενειακώς. :D

cartoon-fireworks-md.png

Μικρες στιγμες ευτυχιας...Σιδερενιο το μωρο μας και καλη ξεκουραση στη μανουλιτσα..:tongue:

yRf6p1.png

Προσπ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου..

Δεν ξερω τι θα εκανα αν εκανε ο δικος μου τετοια πραγματα,γενικα δεν του πολυαρεσουν απο οσο ξερω..

Αχ επιτελους αυριο Παρασκευη..

Καληνυχτα κοριτσουδια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Μαεστρία σιδερένιο το παληκάρι σου! Ελπίζω η φετινή συλλογή αντισωμάτων να κάνει δουλειά του χρόνου. εκ πείρας στο λέω;) Όταν ο ανηψιός πήγε νηπιαγωγείο ήταν σαν πήγε η δικιά μου παιδικό...

πρόσπ πείνασε το μπεμπε????? (κλασική δικαιολογία της εγκύου:tongue:)

Εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα καταντύσει μπακς μπάνι. Ειδικά τα βράδυα για να μην χλαπακιάσω ροκάνιζα καρότα. Και παρόλα αυτά έβαλα 14 κιλά. Πού να έτρωγα και γεύματα:rolleyes:

καλημέρα!

Μαεστρία σιδερένιο το παληκάρι σου! Ελπίζω η φετινή συλλογή αντισωμάτων να κάνει δουλειά του χρόνου. εκ πείρας στο λέω;) Όταν ο ανηψιός πήγε νηπιαγωγείο ήταν σαν πήγε η δικιά μου παιδικό...

πρόσπ πείνασε το μπεμπε????? (κλασική δικαιολογία της εγκύου:tongue:)

Εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα καταντύσει μπακς μπάνι. Ειδικά τα βράδυα για να μην χλαπακιάσω ροκάνιζα καρότα. Και παρόλα αυτά έβαλα 14 κιλά. Πού να έτρωγα και γεύματα:rolleyes:

οχι.. οχι.. ποτε δεν χρησιμοποιω το κυημα ως δικαιολογια.. τα ριχνω ολα στην δικη μου λαιμαργια..

οχι.. οχι.. ποτε δεν χρησιμοποιω το κυημα ως δικαιολογια.. τα ριχνω ολα στην δικη μου λαιμαργια..

Σωστή.....τί φταίει το καημένο το σοβατεπάκι....:tongue:

Αν και μεταξύ μας έχει αρκετό μερίδιο ευθύνης...

πετάγομαι για δουλείτσα στο κέντρο και βλέπω να τρώω κίνηση...

έχει σούπερ καιρό σήμερα! Βέβαια δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να σκοτεινιάσει πάλι και να αρχίσει να ρίχνει καρέκλες:rolleyes:

Σωστή.....τί φταίει το καημένο το σοβατεπάκι....:tongue:

Αν και μεταξύ μας έχει αρκετό μερίδιο ευθύνης...

πετάγομαι για δουλείτσα στο κέντρο και βλέπω να τρώω κίνηση...

έχει σούπερ καιρό σήμερα! Βέβαια δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να σκοτεινιάσει πάλι και να αρχίσει να ρίχνει καρέκλες:rolleyes:

καλο δρομο.. και εγω λεω να δουλεψω σημερα..καθε Παρασκευη με πιανει!:tongue::tongue:

Καλημέρα στα γυναικόπαιδα!! Ηρθαν τα πράγματά σου!! Τέλειο το βραχιολάκι!!! Θα περάσω σήμερα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...