Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mακαρονάδα. Δεν έχω κουράγιο να φτιάξω τίποτα. Άσε, από αύριο διατροφή, γιατί με τις βλακείες και με τις ταλαιπωρίες, 4,5 κιλά έβαλα από ΤΟΣΟ νωρίς και τα 'χω πάρει!!!

join the club...με εκραξε ο γιατρος.. 13 εβδομαδων και ειμαι 4+

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά. Κάναμε εξετάσεις σήμερα (τον έχουν κατατρυπήσει τον καψερό), οπότε ελπίζω ότι αύριο το πρωί....:rolleyes: Ξέρω 'γω;

μακαρι να βγει να ησυχασετε και να γυρισει σπιτι του και αυτο..

join the club...με εκραξε ο γιατρος.. 13 εβδομαδων και ειμαι 4+

Eσύ έχεις περιθώρια όμως κορίτσι, εγώ ΔΕΝ έχω! Πρέπει να χάσω ένα κάρο κιλά μετά.

Άντε, ήρθε η μάσα μου. Καλή συνέχεια. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμενα μου ειπε.. 1/2 κιλο..

ρωτησα και εγω: την ημερα εννοειτε...?

δηλαδή 4,5 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη? 3 είναι μόνο το μωρό. εγώ ξέρω 9-12 κιλά είναι νορμαλ να βάλεις. εγώ έβαλα 14 αλλά δεν μου φάνηκαν καθώς έκανα μόνο κοιλιά και ήταν σχετικά μικρή.

δηλαδή 4,5 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη? 3 είναι μόνο το μωρό. εγώ ξέρω 9-12 κιλά είναι νορμαλ να βάλεις. εγώ έβαλα 14 αλλά δεν μου φάνηκαν καθώς έκανα μόνο κοιλιά και ήταν σχετικά μικρή.

καλα μωρε "εκβιαστικα" τα λεει για να το ραψω... αφου του πα οτι δεν προσεχω και με βλεπει κιολας.. ειμαι 5 μηνων εμφανισιακα..

λοιπον εχουν ξεσηκωθει ολα τα ακροδεξια σχηματα και θα κανουν φασαριες ενεκα της δολοφονιας του 44χρονου προχθες.. αλλα παροτι ειναι τοσο δραματικο μου μυριζεται βρωμια απο πισω.. εμαθα οτι η γυναικα του ηταν γιατρος και ισως να ταν και στημενο..some how.. θα μου πειτε τωρα.. δυσκολο για να μην ειναι αληθινο αλλα ολα γινονται πλεον.. ξερω και εγω??

Διαφημίσεις

καλα μωρε "εκβιαστικα" τα λεει για να το ραψω... αφου του πα οτι δεν προσεχω και με βλεπει κιολας.. ειμαι 5 μηνων εμφανισιακα..

λοιπον εχουν ξεσηκωθει ολα τα ακροδεξια σχηματα και θα κανουν φασαριες ενεκα της δολοφονιας του 44χρονου προχθες.. αλλα παροτι ειναι τοσο δραματικο μου μυριζεται βρωμια απο πισω.. εμαθα οτι η γυναικα του ηταν γιατρος και ισως να ταν και στημενο..some how.. θα μου πειτε τωρα.. δυσκολο για να μην ειναι αληθινο αλλα ολα γινονται πλεον.. ξερω και εγω??

αφορμή ψάχνουν και τη βρήκαν...

καλε ειμαι πολυ συγκινημενη..

μου στειλαν στο parents μηνυμα απο τη διαχειριση αν θελω να με βοηθησουν στη διαδοση της προσπαθειας της λεσχης και σχετικα με τις δωρεες..

ευγενεστατη κινηση..

βεβαια αρνηθηκα επειδη δεν ειμαστε σε κεντρικο σημειο και δεν θα μπορει να εξυπηρετει περαν των παραθεριστων της περιοχης και της γυρω ακτινας αλλα ειμαι δεκτικη για οποια δωρεα αφου δεν γινεται χρηματοδοτηση απο πουθενα.

καλε ειμαι πολυ συγκινημενη..

μου στειλαν στο parents μηνυμα απο τη διαχειριση αν θελω να με βοηθησουν στη διαδοση της προσπαθειας της λεσχης και σχετικα με τις δωρεες..

ευγενεστατη κινηση..

βεβαια αρνηθηκα επειδη δεν ειμαστε σε κεντρικο σημειο και δεν θα μπορει να εξυπηρετει περαν των παραθεριστων της περιοχης και της γυρω ακτινας αλλα ειμαι δεκτικη για οποια δωρεα αφου δεν γινεται χρηματοδοτηση απο πουθενα.

Πάρα πολύ ωραία κίνηση! Αλλά πού ξέρουν για τη λέσχη?

Πάρα πολύ ωραία κίνηση! Αλλά πού ξέρουν για τη λέσχη?

ειχα ανοιξει θεμα και ζηταω προσφορες

viki..βρηκα τον ανδρα μου.. εκει στη δουλεια ειναι.. τον προδωσε ο κουμπαρος μας..χαχα!!!!

ειχα ανοιξει θεμα και ζηταω προσφορες

viki..βρηκα τον ανδρα μου.. εκει στη δουλεια ειναι.. τον προδωσε ο κουμπαρος μας..χαχα!!!!

καλέ μην τον πιστεύεις....μπορεί να τον καλύπτει...:tongue::tongue:

εκτός κι αν μίλησες μαζί του...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...