Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Av ήθελε να ''ψωνίσει'' ο τύπος και έκανε έρευνα αγοράς.....δίκιο έχει η κοπέλα....

θα χει δικιο αν τον ρωτησει που φταιει εκεινη και αν παρει ως ειλικρινη απαντηση οτι απο εκεινη ειναι πληρως ικανοποιημενος αλλα εχει το..κολλημα του ως φαταουλας.. ΝΑΙ θα χει δικιο...

ΑΝ ομως το κανει επειδη η γυναικα του αρνειται να συζητησει η να κανει καποια πραγματα που τον ενδιαφερουν ΕΙΔΙΚΑ επικριτικα οχι καλη μου φιλη.. ΔΕΝ εχει δικιο κατ εμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ την πήρα αναγκαστικά..βέβαια το εισιτήριο ήταν 3Ε το άτομα,αλλιώς θα καθόμουν σπίτι με την έλλη και θα πήγαινε ο μπαμπάς,όπως πέρσυ...

αφού δεν υπάρχει χριστιανός να την κρατήσει...αχχχχ

κοίτα αν τα κοιτάζει απλά δεν με ενδιαφέρει...αλλά αν με αυτό κολλάει και κάνει "διάφορα"...σόρρυ αλλά του "τα κόβω"!!!!

αχ τζες βγάλε φώτο να τα δούμε...θέλω κι εγώ σανδαλάκια...είχα πέρσυ ένα ζευγάρι χρυσά και ήταν τέλεια στα ποδαράκια της!!!να δω που θα βρω...

και ναι είμαι ψώνιο μαμά και είμαι καλά!!!!χιχι

ναι αλλά μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας να κάνει...δλδ θα μου ζητήσει κάτι extreme κι επειδή δεν θα του δώσω θα πάει σε άλλη?

δεν είναι σχέση αυτό...

Κοιτα να δείς αν σου ζητήσει να κρεμαστείς από το πολύφωτο, με το αριστερό πόδι να κρατιεσαι από την κουπαστή του μπαλκονιού, με το δεξί χέρι να κρατας κόντρα με την 3η τάυλα του κρεβατιού και με τη μύτη να σου πει να του φιλησεις τα αυτιά...τότε δικιο θα'χει να παει στο κυβερνοχώρο να ψαχτεί.. πριν από το γάμο πως τα έκανες αυτά;:tongue:

θα χει δικιο αν τον ρωτησει που φταιει εκεινη και αν παρει ως ειλικρινη απαντηση οτι απο εκεινη ειναι πληρως ικανοποιημενος αλλα εχει το..κολλημα του ως φαταουλας.. ΝΑΙ θα χει δικιο...

ΑΝ ομως το κανει επειδη η γυναικα του αρνειται να συζητησει η να κανει καποια πραγματα που τον ενδιαφερουν ΕΙΔΙΚΑ επικριτικα οχι καλη μου φιλη.. ΔΕΝ εχει δικιο κατ εμε..

Εμένα προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε ούτε το να έβλεπε ούτε το να αυτοικανοποιείται βλέποντας τέτοια. Και δεν το θεωρώ καθόλου προσβολή...

Επειδή εδώ και 5 χρόνια δουλεύω ανάμεσα σε άντρες και έχω φιλικές σχέσεις έχουν ακούσει πολλά τα αυτάκια μου...ο ένας απο αυτούς έχει αγαπημένο του ''σπορ'' τα μπ....ελα. Όχι γιατί έχει πρόβλημα με τη γυναίκα του (μάλιστα έχει και γκόμενα η οποία είναι καλύτερη και απο π..... στο κρεβάτι, και γι'αυτό την έχει άλλωστε) απλώς είναι κολλημένος , εξαρτημένος, ένα πράγμα χειρότερο και απο τα ναρκωτικά, εθισμένος! Άλλοι πάλι που έχουν πρόβλημα επικοινωνίας με τη σύζυγο, είτε πάχυνε, είτε έχει πονοκέφαλο.....απλώς έχουν γκόμενα. Σε αυτή την περίπτωση θα πώ , ναι ίσως και η γυναίκα άθελά της , με τον τρόπο της ώθησε την κατάσταση εκεί.

Διαφημίσεις

ναι αλλά μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας να κάνει...δλδ θα μου ζητήσει κάτι extreme κι επειδή δεν θα του δώσω θα πάει σε άλλη?

δεν είναι σχέση αυτό...

σωστα.. ετσι ειναι και αυτο ονομαζεται

"ΘΕΤΩ ΟΡΙΑ"

Και εκει αποδεικνυεται ποσο ανικανοποιητος, παρτακιας και φαταουλας ειναι ο καθενας..

συμφωνεις φιλη Jesgk που προτεινεις ακροβατικα στη καημενη της Κερκυραια??

εγώ ότι έκανα και πριν κάνω και τώρα...απλά όχι με την ίδια συχνότητα!!

αλλά για μας δεν είναι το 1ο το σεξ!!έτσι είμαστε σαν ζευγάρι...είμαστε υπομονετικοί...

πάντως τις τελευταίες μέρες...το έχουμε ρίξει σορολοπ!!!έπειτα από ξηρασία...

εγώ ότι έκανα και πριν κάνω και τώρα...απλά όχι με την ίδια συχνότητα!!

αλλά για μας δεν είναι το 1ο το σεξ!!έτσι είμαστε σαν ζευγάρι...είμαστε υπομονετικοί...

πάντως τις τελευταίες μέρες...το έχουμε ρίξει σορολοπ!!!έπειτα από ξηρασία...

καλε μεχρι και εγω..χαχα!! αλλα απο την επομενη εβδομαδα νηστεια και προσευχη για κανα διμηνο..του δινω αδεια να κανει τον γατο..

Διαφημίσεις

Εμένα προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε ούτε το να έβλεπε ούτε το να αυτοικανοποιείται βλέποντας τέτοια. Και δεν το θεωρώ καθόλου προσβολή...

Επειδή εδώ και 5 χρόνια δουλεύω ανάμεσα σε άντρες και έχω φιλικές σχέσεις έχουν ακούσει πολλά τα αυτάκια μου...ο ένας απο αυτούς έχει αγαπημένο του ''σπορ'' τα μπ....ελα. Όχι γιατί έχει πρόβλημα με τη γυναίκα του (μάλιστα έχει και γκόμενα η οποία είναι καλύτερη και απο π..... στο κρεβάτι, και γι'αυτό την έχει άλλωστε) απλώς είναι κολλημένος , εξαρτημένος, ένα πράγμα χειρότερο και απο τα ναρκωτικά, εθισμένος! Άλλοι πάλι που έχουν πρόβλημα επικοινωνίας με τη σύζυγο, είτε πάχυνε, είτε έχει πονοκέφαλο.....απλώς έχουν γκόμενα. Σε αυτή την περίπτωση θα πώ , ναι ίσως και η γυναίκα άθελά της , με τον τρόπο της ώθησε την κατάσταση εκεί.

Οπως τα λες ειναι..ακριβως..και το κακο ειναι οτι ποτε δεν αναρωτιομαστε γιατι κατεληξε εκει ο αλλος.. παντα μονο κρινουμε και ειμαστε τα "θυματα"..

εγώ επειδή ξέρω από τους γονείς μου και τους παππούδες μου(ναι το κάνουν ακόμα!!!!!!)

έχουν εξάρτηση οι άντρες...

κι ευτυχώς με τον άντρα μου συννενοούμαστε...αν του πω όχι δεν θα μου κρατήσει μούτρα,ούτε θα τσακωθούμε!!!!

Εμενα δεν με παίρνει να μιλήσω ... εχω κάθε μέρα "πονοκέφαλο"

εσυ να παρεις κανενα depon λεω εγω.. δυο παιδια σαν τα κρυα τα νερα ειστε, επρεπε να κρεμεστε στους πολυελαιους απο την αχορταγια..χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...