Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω μια μερα ενοχληθηκα γιατι ειχα καμαρι που χα κανει σεξ σε ενα συγκεκριμενο σημειο και το ξερε μεχρι που μια αλλη μερα μου ξεφουρνησε οτι το χει κανει και εκεινος στο ιδιο μερος αλλα σε καλυτερο σημειο..και βασικα εκνευριστηκα επειδη με ξεπερασε...τον ατιμουτσικο..ακομη του το κραταω..

:D:D

καλό!!!

σας είπα τι μου έχει γράψει η "πεθερούλα "στο βιβλίο ευχών???

αφού διάβασε όλες τις ευχές με το όνομα έλλη...

έγραψε"κατερίνα το όνομα μου,η μητέρα του μπαμπά μου..."

μου χάλασε το βιβλιαράκι μου!!!!

αντε ρε!απιστευτη μιλαμε!ετσι πεισματαρα και ξεροκεφαλη ειναι κι η δικια μου η πεθερα!να φανταστειτε την μικρη την λεει μπουμπου,οχι Αντζελινα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

κι εγω ζηλευω,αλλα προσπαθω να μην του το δειχνω.αυτος παλι ή ανεστητος ειναι,ή ξερει να το κρυβει καλα.τι να πω.

Εγώ κ το δείχνω κ παθαίνω κάτι κρίσης υστερίας... Κορίτσια 8α πάρω το αλυσοπριονο θα τον καθαρίσω καμμια ώρα. χεσμένη πρέπει να με έχει καθόλου δεν με ζηλεύει , αραια κ που μου σκάει καμμια τσιμπιά κ καλά να μου δείξει ότι ζηλευει

Εγώ κ το δείχνω κ παθαίνω κάτι κρίσης υστερίας... Κορίτσια 8α πάρω το αλυσοπριονο θα τον καθαρίσω καμμια ώρα. χεσμένη πρέπει να με έχει καθόλου δεν με ζηλεύει , αραια κ που μου σκάει καμμια τσιμπιά κ καλά να μου δείξει ότι ζηλευει

Σε πληροφορω οτι εκεινοι μεσα τους φοβουνται και ζηλευουν ακομη περισσοτερο και πιστεψε με θα ευχοσουν να μην στο δειξει..θα το κανουν πολυ δυνατα και ισως ατσουμπαλα...

Καρναβάλι Ρέντη 2010 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κυριακή 24/01 Εκδήλωση… μόνο για παιδιά! στην κεντρική πλατεία του Ρέντη- ώρα 11:00

Έναρξη του Τριωδίου με τους Κωνσταντίνο Γαλανό, Στέφανο Δημοσθένους και τους Vegas - κεντρική πλατεία Ρέντη- ώρα 19:00

Κυριακή 31/01 Παιδικό πρόγραμμα στην κεντρική πλατεία του Ρέντη από τη Ζαχαρένια Ανέμη- ώρα 11:00

Συναυλία με το Γιώργο Τσαλίκη, το Σάκη Αρσενίου και τη Έλενα Μεταξά- κεντρική πλατεία Ρέντη- ώρα 19:00

Κυριακή 7/02 Εκδηλώσεις για τα παιδιά από τις «Σφυριχτρούλες» στην κεντρική πλατεία του Ρέντη- ώρα 11:00

Συναυλία με τον Χρήστο Χολίδη και τη Χριστίνα Κολέτσα- κεντρική πλατεία Ρέντη- ώρα 19:00

Σάββατο 13/02 Μπάντες Κουβανών θα γυρίσουν όλες τις γειτονιές του Ρέντη και θα ξεσηκώσουν με τις latin μελωδίες τους- ώρα 17:00

Νυχτερινή παρέλαση αρμάτων στην οδό Φλέμιγκ- ώρα 19:00 & αμέσως μετά συναυλία με τους Ritmo Latino στην κεντρική πλατεία

Κυριακή 14/02 Μεγάλη παρέλαση αρμάτων στην οδό Φλέμιγκ- ώρα 12:00 – μεταδίδει ζωντανά ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA

Ελληνικό Hip Hop από τον ΑΤΛΑΝΤΙΣ FM 105,2 κεντρική πλατεία Ρέντη ώρα 19:00

Δευτέρα 15/02 Γλέντι με παραδοσιακά εδέσματα και πολλή μουσική στο πάρκο της οδού Μπιχάκη- ώρα 11:00

Καλές Απόκριες!!!

ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ????????????????????

Διαφημίσεις

hallo! Μπήκα για λίγο στα κλεφτα. Θέλω να ντύσω την μικρή καρναβαλάκι αλλά πού να την πάω.Δέν θέλω κάπου έξω με αυτό το κρύο. Άσε που θα πρέπει να φοράει μπουφάν και τα σχετικά για το κρύο και δε θα φαίνεται η στολή.

hallo! Μπήκα για λίγο στα κλεφτα. Θέλω να ντύσω την μικρή καρναβαλάκι αλλά πού να την πάω.Δέν θέλω κάπου έξω με αυτό το κρύο. Άσε που θα πρέπει να φοράει μπουφάν και τα σχετικά για το κρύο και δε θα φαίνεται η στολή.

Εγώ το γιο πάντα τον έντυνα από μέσα καλά κ έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα

Εγώ το γιο πάντα τον έντυνα από μέσα καλά κ έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα

εννοείται θα τη ντύσω καλά αλλά χωρίς μπουφάν? Εδώ αυτή την ώρα έχει 3 βαθμούς. Φαντάσου το απόγευμα και βράδυ που κατεβαίνει κι άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...