Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://troumpoukis.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29922

σαν κι αυτά είναι...αλλά έχει αρκετό λιλά...κι ένα φιογκάκι μπροστά...πιο απλά από τα άλλα...

βίκυ κι εγώ αυτό θα ήθελα αλλά που...

κι έτσι δεν τηγανίζω...την τελευταία φορά το έκανα στο μπαλκόνι με το γκαζάκι...

ε κι άλλη μια φορά σήμερα...προτιμώ ψητά και στη κατσαρόλα τα ψάρια...

πολύ βρώμα βρε παιδί μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο βρε jesgk, αφου σ αγαπαει το αγορι.. δεν θα εμενε απραγο..

την περιοδο που ελειπαν τα παιδια ηταν ολα καλα?

Τη μία μέρα που μείναμε μόνη μας καλά ήταν , μετά ηρθε η κουμπαρα μου για 4 συνεχομενες κ ήταν χειρότερα από το να έχουμε τα παιδιά :mad:

μπράβο τζες!!είδες?δεν σε άφησε έτσι!!κι εμένα μου αρέσουν τα λουλουδάκια!!

ναι και μου ανακοίνωσε σήμερα να πάμε για φόρεμα... εγώ τίποτα δεν πήρα
http://www.lellikelly.it/catalogo/scheda.asp?prod=7484〈=gr:rolleyes: μάλλον τα τοο much για σας...
Δεν με χαλάνε αλλά δεν θα τα αγόραζα, θα δυσκολευόμουν πολυ να τα συνδυάσω αφου τα καλοκαιρινά ρουχα μας ειναι αρκετά εμπριμέ

Δεν με χαλάνε αλλά δεν θα τα αγόραζα, θα δυσκολευόμουν πολυ να τα συνδυάσω αφου τα καλοκαιρινά ρουχα μας ειναι αρκετά εμπριμέ

ναι αλλά τα παπουτσάκια είναι για άνοιξη - φθινόπωρο. Τζινάκι με λευκό ή ροζ μπλουζάκι, καμιά τζην σαλοπέτα ... το καλοκαίρι πέδιλο...

Διαφημίσεις

σωστή βίκυ...αν το θέτεις έτσι!!και με τζην φουστίτσα μου αρέσουν...

χθες πήγαμε θέατρο,έπαιζε ο ανηψιός του άντρα μου...τον αρχοντοχωριάτη!!

τον ομώνυμο ρόλο!!

και πήγαμε οικογενειακώς...καθήσαμε 1 ώρα από την ώρα που ξεκίνησε το έργο...παρακολουθούσε ήσυχη,ε σε κάποια φάση νύσταζε...ήθελε να κάνει βόλτα γύρω γύρω στα καθίσματα στον εξώστη...οπότε 22.00 φύγαμε!!!καλά ήταν για πρώτη φορά!!

και της φόρεσα τζην φούστα,κολάν λευκό με πουά κόκκινο από calzedonia... πουκάμισο λευκό με πουά κόκκινα,και κόκκινα πανινάκια!!κουκλί!!της πάει το κόκκινο τελικά!!

κουκουβάαααααααα!!!

σωστή βίκυ...αν το θέτεις έτσι!!και με τζην φουστίτσα μου αρέσουν...

χθες πήγαμε θέατρο,έπαιζε ο ανηψιός του άντρα μου...τον αρχοντοχωριάτη!!

τον ομώνυμο ρόλο!!

και πήγαμε οικογενειακώς...καθήσαμε 1 ώρα από την ώρα που ξεκίνησε το έργο...παρακολουθούσε ήσυχη,ε σε κάποια φάση νύσταζε...ήθελε να κάνει βόλτα γύρω γύρω στα καθίσματα στον εξώστη...οπότε 22.00 φύγαμε!!!καλά ήταν για πρώτη φορά!!

Το Σάββατο θα πάμε θέατρο , σε αυτό που παίζει ο Ζουγανέλης. δεν θυμάμαι αν αναφερόταν σε αυτό η μαεστρία τις προάλλες γιατί νομίζω έχει και άλλο ένα θέατρο στην πόλη αυτή την περίοδο.

Την μικρή την έχω πάρει μόνο στις θεατρικές παραστάσεις στις γιορτές του νηπιαγωγείου όπου και γυρίζει γύρω γύρω απο τον κόσμο. κάθεται λίγο και ξανά πέρα δώθε. φωνάζει στον ξάδερφό της μπάιε σε βέπω και άλλος της κάνει σσσσσσ για να ησυχάσει:tongue:

Το Σάββατο θα πάμε θέατρο , σε αυτό που παίζει ο Ζουγανέλης. δεν θυμάμαι αν αναφερόταν σε αυτό η μαεστρία τις προάλλες γιατί νομίζω έχει και άλλο ένα θέατρο στην πόλη αυτή την περίοδο.

Την μικρή την έχω πάρει μόνο στις θεατρικές παραστάσεις στις γιορτές του νηπιαγωγείου όπου και γυρίζει γύρω γύρω απο τον κόσμο. κάθεται λίγο και ξανά πέρα δώθε. φωνάζει στον ξάδερφό της μπάιε σε βέπω και άλλος της κάνει σσσσσσ για να ησυχάσει:tongue:

ναι σε αυτο ειχε παει και ηταν εξαιρετικο ειπε..

ε!! ας μην παρεις την μικρη μαζι..χαχα!!δεν την αφορα ακομη και το θεμα δηλαδη!!

Διαφημίσεις

ααααααα εγω βρηκα στο parents ενα καινουργιο θεμα που ανοιξε μια που επιασε τον ανδρα της να σερφαρει σε πορνοsite και εχει παθει κολπο..

η καλυτερη μου!! χαχα!!

εμένα γιατί μου ακούγεται κάπως φυσιολογικό? :rolleyes::confused:

Και αυτό έγκλημα είναι πια?

ναι σε αυτο ειχε παει και ηταν εξαιρετικο ειπε..

ε!! ας μην παρεις την μικρη μαζι..χαχα!!δεν την αφορα ακομη και το θεμα δηλαδη!!

Να σου πω την αλήθεια δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό...:D

εμένα γιατί μου ακούγεται κάπως φυσιολογικό? :rolleyes::confused:

Και αυτό έγκλημα είναι πια?

μπες να διαβασεις..συγκονιζεσαι ωρες ωρες..αλλα η καθε γυναικα με τα θεματα της..ανθρωπινα ολα!

η καλυτερη μου!! χαχα!!

γελας με τον πόνο του κόσμου

:tongue:

και της φόρεσα τζην φούστα,κολάν λευκό με πουά κόκκινο από calzedonia... πουκάμισο λευκό με πουά κόκκινα,και κόκκινα πανινάκια!!κουκλί!!της πάει το κόκκινο τελικά!!

κουκουβάαααααααα!!!

ψωνάρα

:tongue: Χριστινάκι ήρθαν τα πεδιλάκια της Ανδρεϊνας κ της πάνε μούρλια...βλέπω τα δαχτυλάκια της κ θέλω να τα φάω

μπες να διαβασεις..συγκονιζεσαι ωρες ωρες..αλλα η καθε γυναικα με τα θεματα της..ανθρωπινα ολα!

Av ήθελε να ''ψωνίσει'' ο τύπος και έκανε έρευνα αγοράς.....δίκιο έχει η κοπέλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...