Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πρινσέσα μου!!!

μπράβο τζες!!είδες?δεν σε άφησε έτσι!!κι εμένα μου αρέσουν τα λουλουδάκια!!

προσπ να τον χαίρεσαι τον καλό σου!!

αχχχ άτιμη αθήνα...άκου 20Ε πούμα??θέλω κι εγώ...για τον καλό μου και την μικρή...

33Ε σε προσφορά έδωσα για πούμα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα !

Προσπ να τον χαίρεσαι!

Και εγώ με 20 ευρώ πάιρνω πούμα τον σεπτέμβριο στις εκπτώσεις.

Η θεία της για τη γιορτή της της πήρε ένα φόρεμα και παπουτσάκια lelly kelly.Δεν θέλει να φοράει άλλα και όποιον άνθρωπο βρει εύκαιρο , γνωστό ή άγνωστο σηκώνει το πόδι της και λέει κοίτα...

εμείς εδώ φαίνεται είμαστε "πλούσιοι" κάτω από 30Ε δεν βρίσκω παιδικά πούμα...

το ίδιο πάθαμε το πάσχα,οι νονοί μας έφεραν lelly kelly παπουτσάκια αλλά μονόχρωμα "ευτυχώς",λιλά με ασημί...η έλλη τρελάθηκε!!τα φορούσε κάθε μέρα,στο σπίτι,γιατί της είναι και λίγο μεγάλα, και δεν φοριούνται κάθε μέρα...

χάρηκαν οι νονοί...και όταν την ρωτάς ποιος τα πήρε...λέει νονά-νονό!!!

καλημέρα !

Προσπ να τον χαίρεσαι!

Και εγώ με 20 ευρώ πάιρνω πούμα τον σεπτέμβριο στις εκπτώσεις.

Η θεία της για τη γιορτή της της πήρε ένα φόρεμα και παπουτσάκια lelly kelly.Δεν θέλει να φοράει άλλα και όποιον άνθρωπο βρει εύκαιρο , γνωστό ή άγνωστο σηκώνει το πόδι της και λέει κοίτα...

χαχα!!

καλημερα!

εχθες πηγαμε στα Goodys και πηρα ενα happy meal οπου μεσα ειχε δωρο μια στεκα φουξια με εναν λεπτο φιογκο..

τι ηταν να της το φορεσω??? Καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι!! Ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και νιαουριζε σαν γκομενιτσα..

Διαφημίσεις

με περιμένει γαύρος για καθάρισμα...δεν μου το καθάρισε η μαμά πριν μου το δώσει... όπως πάντα...έχω να φάω γαύρο,χρόνια,δεν μου αρέσουν τα μικρά ψάρια!!

θα το καθαρίσω, θα το φιλετάρω,θα βάλω σκόρδο-μαιντανό και θα το κάνω "σάντουιτς" και θα το τηγανίσω...καινούρια συνταγή...

καλα, τωρα θα μιλησει η συντιρητικουρα αλλα αυτα τα Lelly kelly που τα χω δει στη διαφημιση ειναι καπως.. πολυ χρωμα και πολυ στρασακι..

εχω θεματακι..

αμαν βρε πρόσπ! Κοριτσάκια είναι...εγώ τα βρίσκω πολύ χαριτωμένα. αλλά θα μου πεις δεν μπορεί να είναι όλα τα πράγματα για όλα τα γούστα;)

Εμένα η μαμά μου όποτε μου έφερνε ψάρι το είχε καθαρισμένο , μέχρι και τα κεφάλια κομμένα. Πλέον τη βάζω να τα τηγανίζει κι όλας ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ;):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...