Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υπέροχα!! καλοφόρετα

Ευχαριστώ κοριτσάκια... δεν το είπα επειδή ειμαι λίγο έτσι κ έτσι... δεν ειναι κ όλα ρόδινα κ υπάρχει φθορά

Λίγο πολύ , αργά η γρήγορα όλα τα ζευγάρια βιώνουν τη φθορά. Το θυμήθηκε ο Στ.? Εγώ την πρώτη μας επέτειο την είχα ξεχάσει:oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το οικονομικο ειναι ενα θεμα μεγαλο αλλα και οταν αυτο ειναι λυμενο μετα παντα κατι αλλο υπαρχει..τα χρονια και η φθορα στην πλειονοτητα φερνει και τη βαρεμαρα, την τριβη..

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει η αγαπη.

καλα και εμεις δεν παμε πισω.. ολο τσακωνομαστε..

εχθες στο δρομο για το μαιευτηριο μαλωσαμε, οταν παρκαραμε και αφου ειχα πει και εγω ενα σωρο εκοψε ενα λουλουδι και με καλοπιανε..

προχθες παλι τσακωθηκαμε, ειπα καμποσα αλλα και μετα ηρθε και με πηρε αγκαλια και μου λεγε διαφορα..

και το κεφι συνεχιζεται.

Διαφημίσεις

εδω εξω απο το γραφειο μου γινεται το σωσε.. πετουν μολοτωφ, καινε καδους.. τρεχουν.. χαμος..

αλλα θα φυγω οπου να ναι..θα ρθει ο σοφερ να με παρει, αν του επιτρεψουν να μπει βεβαια..

Διαφημίσεις

Να τα χιλιασετε κοριτσακι!! Οτι καλυτερο ευχομαι..

Οντως οι καταστασεις δυσκολευουν τις ηδη δυσκολες ανθρωπινες σχεσεις αλλα υπομονη κι επιμονη..εγω κατεληξα στο συμπερασμα οτι δυσκολα θα στερησω απο κορη μου την οικογενεια της..Οταν γυρναει ο αντρας μου σπιτι και πεφτει στην αγκαλια του ειναι απο τις ωραιοτερες στιγμες της ημερας μου..

Μιαμαμα τελεια τα ρουχαλακια σας..Καλοφορετα..

Καληνυχτα κοριτσακια..

yRf6p1.png

καλημερα..

τι κανετε?

εμεις εχουμε τα γενεθλια του συζυγου και εκανα μια συντομη εξορμηση και του αγορασα δυο ζευγαρια παπουτσια απο στοκαδικο με 15 ευρουλακια το ζευγαρι (ενα της kappa και ενα admiral) και εκει βρηκα και ομορφα reebok και puma για τη μικρη με 20 ευρω αν και δεν αγορασα σημερα.

το απογευμα θα ακολουθησει τουρτα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...