Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4. Το θεμα του 2ου το εχουμε ξανασυζητησει..Δεν νομιζω οτι υπαρχει σωστο η λαθος. Ο καθενας οπως νιωθει. Η κουνιαδα μου προχτες ελεγε οτι πρεπει να κανεις 2ο γιατι ετσι ειναι καλυτερα κτλ κτλ..Δεν υπαρχει πρεπει σε αυτα..Εγω ειμαι πολυ ευτυχισμενη με το κοριτσακι μου και νιωθω οτι δεν μπορω να αγαπησω τοσο πολυ αλλο παιδακι..Βεβαια πιστευω οτι στην πραξη δεν ισχυει αυτο, αν κρινω απο τη μαμα μου..Ευτυχως δεν ζηταει μωρο γιατι θελει αποκλειστικοτητα το μωρο μου, προς το παρον..Αλλα η κατασταση γενικα με φοβιζει και με αγχωνει πολυ..Θα δουμε..

Δεν υπάρχει πρέπει... και εμένα 5,5 χρόνια ΠΡΕΠΕΙ μου λέγανε... μέχρι που άκουγαν όλοι ένα "δεν με πήραν κ τα χρόνια ας πάρουν άλλοι σειρά" και σταματούσαν...

κι εγώ ένιωθα έτσι για πολλά χρόνια με το Θοδωρή ότι δεν μπορώ να αγαπήσω άλλο παιδί... φυσικά κ δεν συμβαίνει αυτό με τον ερχομό του δεύτερου.. βέβαια εγώ που συνειδητά ήθελα να περιμένω αρκετά χρόνια το έκανα επειδή ένιωθα έτοιμη να μοιράσω την αγάπη μου... γι'αυτό κ η Ανδρεινα αν την ρωτήσεις πως την περιμενα απαντά "πως κ πως":tongue:

Δεν υπάρχει πρέπει... και εμένα 5,5 χρόνια ΠΡΕΠΕΙ μου λέγανε... μέχρι που άκουγαν όλοι ένα "δεν με πήραν κ τα χρόνια ας πάρουν άλλοι σειρά" και σταματούσαν...

κι εγώ ένιωθα έτσι για πολλά χρόνια με το Θοδωρή ότι δεν μπορώ να αγαπήσω άλλο παιδί... φυσικά κ δεν συμβαίνει αυτό με τον ερχομό του δεύτερου.. βέβαια εγώ που συνειδητά ήθελα να περιμένω αρκετά χρόνια το έκανα επειδή ένιωθα έτοιμη να μοιράσω την αγάπη μου... γι'αυτό κ η Ανδρεινα αν την ρωτήσεις πως την περιμενα απαντά "πως κ πως":tongue:

εχω πραγματικα απορια πως ειναι να αγαπας ταυτοχρονα εντονα δυο παιδια και πως να μοιραζεις την αφοσιωση και την προσοχη σου..

προς το παρον θεωρω οτι ειναι αναντικατασταση η αφοσιωση που αφιερωνεις σε ενα μονο παιδι λογω οτι ολο το ειναι σου ειναι πανω του..

θα δειξει..

Έχει σκοτεινιάσει ο τόπος και μπουμπουνίζει...Θα ρίξει πολλή πράμα...Κάτι μου λέει δεν θα κάνει καλοκαίρι φέτος. θυμάμαι μια χρονιά μας πήγε έτσι...και μάλιστα κάθε σκ άνοιγαν οι ουρανοί...

Έχει σκοτεινιάσει ο τόπος και μπουμπουνίζει...Θα ρίξει πολλή πράμα...Κάτι μου λέει δεν θα κάνει καλοκαίρι φέτος. θυμάμαι μια χρονιά μας πήγε έτσι...και μάλιστα κάθε σκ άνοιγαν οι ουρανοί...

το 2006 που παντρευτηκα ηταν ετσι.. μονο την μερα του γαμου μου εκανε καλοκαιρι..μετα ξαναχειμωνας και καλοκαιριασε Αυγουστο με καυσωνα στο πιτς φυτιλι..

ειχαν πει οτι θα χαλουσε απο Τριτη και θα ριξει και χιονι στα ορεινα..αληθεια!

Διαφημίσεις

Ρίχνει τόσο νερό που ενώ βλέπω το αυτοκίνητο απο το γραφείο μου είναι αδύνατο να ανοίξω την πόρτα και να μπω μέσα!Έβαλα και ανοιχτό παπούτσι τρομάρα μου! Επιστροφή στη μπότα. Ελπίζω σε μια ώρα να έχει σταματήσει ή να κοπάσει τουλάχιστον....

Διαφημίσεις

ειναι πολυ ομορφα αν και με τα εμπριμε εχω μια σχεση αγαπης και μισους

παντως το στυλ που ντυνεις την Ελλη αναγνωριζεται απο μακρυα.. νομιζω ισχυει για ολες μας αυτο..

τώρα παπούτσια θέλω ακόμα...

Υπέροχα!! καλοφόρετα

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! Πάντα ενωμένοι και ευτιχισμένοι!

να ζήσετε Τζεσικάκι!!γιατί δεν μας το είπες?για να μην κεράσεις???χιχι

Ευχαριστώ κοριτσάκια... δεν το είπα επειδή ειμαι λίγο έτσι κ έτσι... δεν ειναι κ όλα ρόδινα κ υπάρχει φθορά

εμείς εδώ πάντως έχουμε χαρά θεού,ζέστη και ήλιο!!!!!!!!!

κι εμένα δεν μου αρέσουν τα εμπριμέ...αλλά τα συγκεκριμένα πολύ,άσε που από κοντά είναι πολύ πιο ωραία...το μπλουζάκι με τις πεταλούδες μπλε,είναι ξώπλατο!!!!!!έχει τρύπα!!!

άμα τρως κόλλημα με συγκεκριμένα στυλ,δεν ξεκολλάς!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...