Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aυτό ξαναπέστο!!! Οχι μονο αιώνας αλλά γενικότερα οι δεύτερες εγκυμοσύνες ειναι κ πιο κουραστικές... αφού υπάρχει κ ένα αλλο παιδί πριν

πολυ κουραση και το λεω εγω με ντροπη που εχω και ανθρωπους να με βοηθουν.. τι να πουν αλλες μονες τους...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως ειναι ετσι και τετοια..

..

εγώ στο Θοδωρή ειχα απέναντι μου μία που γέννησε κ αυτή με φτ χωρίς επισκ. ένα αγοράκι 4,5 κιλά και η μαία ήθελε να μου κλεισει την κουρτινα να μην βλέπω αλλά δεν ήθελα... ήθελα να ξέρω

χθες το βράδυ που το συζητούσαμε ξαπλωμένοι με τον άντρα μου...αγχώθηκε...ένα είναι το οικονομικό σίγουρα...αλλά έχει φάει κόλλημα με την έλλη και δεν νομίζω ότι θέλει 2ο,εγώ πάλι θέλω...κι αυτός να μου λέει ότι "είσαι όλη μέρα κλεισμένη σπίτι,και δεν έχουμε λεφτά να πάρεις δίπλωμα και τέτοια" άλλα ντ'αλλα!!

πολυ κουραση και το λεω εγω με ντροπη που εχω και ανθρωπους να με βοηθουν.. τι να πουν αλλες μονες τους...

για μένα μιλάς ε??? :D και πάλι καλά που έχω και τον άντρα μου...γιατί μερικοί δεν βοηθάνε καθόλου!!

Εμένα πάλι θέλουν και ο άντρας μου και η κόρη μου. συνέχεια μου λέει θέλω μωράκι. τις προάλλες που θα ερχόταν σπίτι η κολλητή μου με την μικρή της κατα ένα χρόνο μικρότερη, η δικιά μου την περίμενε λέγοντας μου να της τη δώσω στην αγκαλιά της να κάτσει. Τελικά ήρθε ο μπαμπάς τους μόνος του και πάει η σκατούλα και αφού ρώτησε πού είναι το νινί του λέει: Νίκο? νινί αύιο έθει εμένα? Κοιτάζοντας με το κεφάλι λοξά και ένα πλατύ χαμόγελο.

Διαφημίσεις

το οικονομικο δεν ειναι αμελητεο ειδικα σε κατασταση σαν τη δικη σας οπως μου εχετε περιγραψει αλλα το θεμα ειναι πως αν θελετε και δευτερο παιδι οσο το αφηνεις, σε αφηνει.. η jesgk εχασε 2,5 χρονια στην προσπαθεια αλλιως θα χε κανει δευτερο παιδι με το Θοδωρη πιο μικρο..

σωστα δεν τα λεω η δεν θυμαμαι καλα?

και δεν εννοω να μπορεις να προσφερεις πολυτελειες αλλα σιγουρα τα στοιχειωδη επι 2 φορες.. ειναι και ο λογος που δεν εκανα ανοιγματα με τη μικρη..ειχα τη λογικη οτι της προσφερω να μπορω επι 2 αν ειναι δυνατον αρα συμβιβαστηκα με την οικονομικη μου κατασταση και δυνατοτητα και ετσι θα μαθει..αυτα τωρα και με ενα σετ μανταλακια για παιχνιδι, μια σωστη διατροφη και μια αγκαλια γεματη αγαπη μεγαλωνουν καλυτερα και απο εμας..

και εγω ετσι οπως ειμαι δεν θα πρεπε να συζηταω για δευτερο παιδι αλλα εμπιστευομαι τον εαυτο μου και μου αρκει..μονο την υγεια μας να εχουμε και ολα αλλαζουν καποια στιγμη.. ποια δεν ξερω..αλλα αλλαζουν..

Εμένα πάλι θέλουν και ο άντρας μου και η κόρη μου. συνέχεια μου λέει θέλω μωράκι. τις προάλλες που θα ερχόταν σπίτι η κολλητή μου με την μικρή της κατα ένα χρόνο μικρότερη, η δικιά μου την περίμενε λέγοντας μου να της τη δώσω στην αγκαλιά της να κάτσει. Τελικά ήρθε ο μπαμπάς τους μόνος του και πάει η σκατούλα και αφού ρώτησε πού είναι το νινί του λέει: Νίκο? νινί αύιο έθει εμένα? Κοιτάζοντας με το κεφάλι λοξά και ένα πλατύ χαμόγελο.

χμ.. αν ειναι αγορι δεν ξερω αν θα εξυγιανει την ζηλεια της..αν ηταν κοριτσια στην αρχη πιστευω οτι θα ζηλευει αρκετα λογω της μοιρασιας ομοιων αντικειμενων.. ξερω εγω???!! ειναι απροβλεπτα αυτα τα μικρα ζωακια..

χμ.. αν ειναι αγορι δεν ξερω αν θα εξυγιανει την ζηλεια της..αν ηταν κοριτσια στην αρχη πιστευω οτι θα ζηλευει αρκετα λογω της μοιρασιας ομοιων αντικειμενων.. ξερω εγω???!! ειναι απροβλεπτα αυτα τα μικρα ζωακια..

η δικιά μου πάντως ζητάει κοριτσάκι...Βέβαια απο τη θεωρία ως την πράξη μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα...

το οικονομικο δεν ειναι αμελητεο ειδικα σε κατασταση σαν τη δικη σας οπως μου εχετε περιγραψει αλλα το θεμα ειναι πως αν θελετε και δευτερο παιδι οσο το αφηνεις, σε αφηνει.. η jesgk εχασε 2,5 χρονια στην προσπαθεια αλλιως θα χε κανει δευτερο παιδι με το Θοδωρη πιο μικρο..

σωστα δεν τα λεω η δεν θυμαμαι καλα?

.

Θα συμφωνήσω σε όλα τα παραπάνω.. και ναι σωστά τα θυμάσαι ... δεν έρχονται πάντα όταν τα θέλουμε τα παιδιά εκτός κι αν πιάνουμε με τον άερα... αν σκεφτόμουν το οικονομικό δεν θα έπρεπε να ειχα κάνει ούτε το Θοδωρή.. και δεν μιλάω να μην έχω να τα ταίσω ή να τα ντύσω ..εννοείται ότι δεν ειμαι τόσο χαζή... αλλά όταν μπορώ κ δεν στερώ στα παιδιά μου βασικά πράγματα κ πράγματα που αφορούν την εκπαιδευσή τους τότε το οικονομικό δεν ειναι απαγορευτικό για΄μενα

εγώ θεωρώ ότι στην ηλικία που ειναι δεν ζητούνε συνειδητα ένα αδερφάκι... ειναι όπως όταν χαίρονται που πάνε πρώτη μερα σχολειο κ την επόμενη θεωρούν ότι αυτό ήταν ...τέλος... δεν θα ξαναπάνε ...και τρώνε φρίκη μετά... έτσι κ με το αδερφάκι...

Διαφημίσεις

ειναι όπως όταν χαίρονται που πάνε πρώτη μερα σχολειο κ την επόμενη θεωρούν ότι αυτό ήταν ...τέλος... δεν θα ξαναπάνε ...και τρώνε φρίκη μετά... έτσι κ με το αδερφάκι...

συμφωνω..

ακουστε.. εχθες μια μεγαλοπιασμενη φιλη (αυτη που θεωρει απαραδεκτο να κανεις παιδια αν δεν εχεις να τους εξασφαλισεις τουλαχιστον ενα Master κλπ κλπ) μου πε.. η κορη σου καλο ειναι να μη μενει σπιτι με τη κουνιαδα σου,

κανε αιτηση στον δημοσιο σταθμο και αν την παρουν, στειλτην Σεπτεμβρη - Οκτωβρη και μολις ειναι να γεννησεις την σταματας με καποιο προσχημα για κανα τριμηνο (για να αποφυγουμε τις ασθενειες) και με το νεο ετος την ξαναστελνεις..

ακομη και να χει λογικη αυτο το εγχειρημα δεν ειναι ψυχολογικα βιασμος του παιδιου και σπαει την σειρα που πρεπει να μαθει να χει σε εναν ημερησιο σταθμο?

ξεκινα, σταματα..ξεκινα..(απομακρυνσου απο τη μαμα, ξανα κολλα στη μαμα, και ξαφνικα ξανααπομακρυνσου) ?

κι εμείς δεν θα είχαμε κάνει την έλλη...γιατί λέγαμε να παντρευτούμε,να φτιάξουν τα οικονομικά μας και να κάνουμε παιδί...ποτέ δεν ήρθε όμως αυτή η στιγμή...

και μέχρι να πάω να γεννήσω δεν είχαμε ούτε για 1 πακέτο πάνες λεφτά...αλλά βρέθηκαν, λίγο τα δώρα,λίγο και οι γονείς...αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα!!

δεν θέλω όμως να μείνω και με ένα...

εντάξει 31 είμαι ακόμα...δεν είμαι και 40!!! παλιά έλεγα να έχω λεφτά και μετά...ή με ένα παιδί δεν με πειράζει να μείνω,αλλά από τότε που είδα την έλλη...θέλω κι άλλο!!

όταν αποφασίσεις να στείλεις το παιδί παιδικό πάει και τελείωσε...θα πηγαίνει...τι κι αν λέει τη μία μέρα ναι,την άλλη όχι...

πρέπει να ξέρει ότι το σχολείο είναι στάνταρ κάθε μέρα...αργότερα που θα πηγαίνει δημοτικό δεν θα θέλει να πηγαίνει κάθε μέρα...έτσι και η κουμπάρα μου,το πηγαίνει στον παιδικό 2-3 ώρες κι όχι κάθε μέρα...ωραίο σύστημα!!

και εγω νομιζω οτι θα θελω και αλλο αλλα λογικα, ψυχραιμα και κατασταλλαγμενα στα δυο θα μεινω γιατι ισως τοσο μπορω

αφηστε που δεν εχω αλλο κουραγιο να περασω και αλλη εγκυμοσυνη..

μαζοχισμος ναι..ποσο πολυ ομως!!χαχα!

Καλημερα κοριτσακια.. ΑΠΕΡΓΙΑ σημερα και εκανα τις δουλιτσες μου επιτελους!!

1. Τζες και προσπ μπραβο σας που πηγατε στην Αννουλα μας! Κριμα ομως γιατι θα ερχομουν κι εγω σιγουρα..Δεν θυμαμαι να το διαβασα καπου, αν το ειχατε πει συγνωμη.

2. Μαεστρο μου γλυκια κουραγιο και υπομονη, που θα παει θα γινει καλα το αγορακι μας.

3. Βικυ ασε με το γαλα και μενα μου βγαζει το λαδι καθε μερα..

4. Το θεμα του 2ου το εχουμε ξανασυζητησει..Δεν νομιζω οτι υπαρχει σωστο η λαθος. Ο καθενας οπως νιωθει. Η κουνιαδα μου προχτες ελεγε οτι πρεπει να κανεις 2ο γιατι ετσι ειναι καλυτερα κτλ κτλ..Δεν υπαρχει πρεπει σε αυτα..Εγω ειμαι πολυ ευτυχισμενη με το κοριτσακι μου και νιωθω οτι δεν μπορω να αγαπησω τοσο πολυ αλλο παιδακι..Βεβαια πιστευω οτι στην πραξη δεν ισχυει αυτο, αν κρινω απο τη μαμα μου..Ευτυχως δεν ζηταει μωρο γιατι θελει αποκλειστικοτητα το μωρο μου, προς το παρον..Αλλα η κατασταση γενικα με φοβιζει και με αγχωνει πολυ..Θα δουμε..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...