Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο προσπ!!!δεν πειράζει να του τα χρωστάς τα λεφτά για την περίδεση...είμαι σίγουρη ότι έχει να φάει!!αλί σε μας!!!

ελεναδίτσα καλώς την!!!η αντζελίνα ήταν παρανυφάκι?

ομαδάρχισαααααα!!!προσπαθούμε!!!μην μας μαλώσεις!!!:tongue::tongue:

viki 1;1001750]ανάλογα την ηλικία πάνε τα ποσοστά? εμένα μου είχε βγάλει 1/22000. Η αμνιοπαρακέντηση σε τί ποσοστά συνηστάται?
Παίζει ρόλο η ηλικία αλλά δεν ειναι κ απολυτο. Για να φτάσεις στην άμνιο θέλει ένα συνδυασμό κακών ευρημάτων... η papp-a κάτω από πιθανότητες 1:100 σίγουρα ειναι ανησυχητική αλλά κ πάλι ή θα συστήσουν τροφοβλάστη ή θα περιμενουν μέχρι τη β-επιπέδου

Εγώ με Papp-a 1:14500 αφού στη Β'επιπέδου το ρινικό οστό ήταν μικρότερο του κανονικού κ η βαλβίδα της καρδιάς ήταν "κάπως" δεν την γλύτωσα την άμνιο

ομαδάρχισαααααα!!!προσπαθούμε!!!μην μας μαλώσεις!!!:tongue::tongue:

Σιωπή εσυ!!! Προσπαθείς το ξέρω ...βούρδουλα να μην παίρνεις θάρρος:tongue:

Διαφημίσεις

τι προ χριστού καλέ...τον αύγουστο του 2008...

αμέσως να με βγάλεις γριά!!!!!!!!!

περιμένω καταλόγους,πως θα δουλέψω...

άσε που τον έμαθα απέξω τον κατάλογο.μέχρι και στην τουαλέτα τον παίρνω....χαχα

Παίζει ρόλο η ηλικία αλλά δεν ειναι κ απολυτο. Για να φτάσεις στην άμνιο θέλει ένα συνδυασμό κακών ευρημάτων... η papp-a κάτω από πιθανότητες 1:100 σίγουρα ειναι ανησυχητική αλλά κ πάλι ή θα συστήσουν τροφοβλάστη ή θα περιμενουν μέχρι τη β-επιπέδου

Εγώ με Papp-a 1:14500 αφού στη Β'επιπέδου το ρινικό οστό ήταν μικρότερο του κανονικού κ η βαλβίδα της καρδιάς ήταν "κάπως" δεν την γλύτωσα την άμνιο

Σιωπή εσυ!!! Προσπαθείς το ξέρω ...βούρδουλα να μην παίρνεις θάρρος:tongue:

Μεγάλο άγχος τελικά η εγκυμοσύνη....Αν και την έχω ξεχάσει αρκετά αλλά έχω και τον άντρα μου να μου υπενθιμίζει συνέχεια πως δεν τη γλιτώνω τη δεύτερη...:rolleyes:

εγω να πω την αμαρτια μου πιο πολυ φοβομουν τον υπερηχο απο την pap a χωρις να την υποτιμω κιολας.. αλλα η αυχενικη ηταν οκ παροτι το μικιο δεν μας αφησε να δουμε τη μυτη του.

Θα ξαναπαω στο ιατρειο του στις 20/5 να με δει και να κανουμε υπερηχο και την επομενη μεσα για ραψιμο..(κοπτοραπτικη..χαχα.. βεβαια ξενερωσε ο συζυγος γιατι χανει τη δουλεια του αλλα τι να κανουμε τωρα)

Διαφημίσεις

Μεγάλο άγχος τελικά η εγκυμοσύνη....Αν και την έχω ξεχάσει αρκετά αλλά έχω και τον άντρα μου να μου υπενθιμίζει συνέχεια πως δεν τη γλιτώνω τη δεύτερη...:rolleyes:

περα απο αυτο.. στη δευτερη και μετα ειναι αιωνας.. ακομη ειμαι 13 εβδομαδων και νοιωθω σαν 6 μηνων...

καλε εδω επεσα στην ΕΤ1 το Σαββατο σε μια σειρα "Η πρωτη μου φορα" (ντοκυμαντερ) και εδειχνε 4 γυναικες πως διενυσαν την πρωτη τους εγκυμοσυνη, εξετασεις, σκεψεις, προετοιμασιες..

τις κοροιδευα μεχρι που ειδα τον τοκετο..

δεν με φοβισε, ξερω πως ειναι αλλα αγχωθηκα με την εξοδο του εμβρυου..ειναι ολα καλα? πως ειναι ετσι και τετοια..

καλυτερα να μην ασχολουμαι..ειλικρινα.. και ετσι τωρα το ριχνω να κλεισω εκκρεμοτητες στη δουλεια και το καλοκαιρινο προγραμμα της λεσχης..

περα απο αυτο.. στη δευτερη και μετα ειναι αιωνας.. ακομη ειμαι 13 εβδομαδων και νοιωθω σαν 6 μηνων...

καλέ , εδώ εγώ ακόμα που δεν είμαι έγκυος , όταν σκέφτομαι τους ενιά μήνες μου φαίνονται 9 χρόνια....ΟΥΦ!

Aυτό ξαναπέστο!!! Οχι μονο αιώνας αλλά γενικότερα οι δεύτερες εγκυμοσύνες ειναι κ πιο κουραστικές... αφού υπάρχει κ ένα αλλο παιδί πριν

Ασχετο σκεφτομαι συνέχεια την Αννα, το χαμογελό της όταν την είδα εχθες...

Aυτό ξαναπέστο!!! Οχι μονο αιώνας αλλά γενικότερα οι δεύτερες εγκυμοσύνες ειναι κ πιο κουραστικές... αφού υπάρχει κ ένα αλλο παιδί πριν

Ασχετο σκεφτομαι συνέχεια την Αννα, το χαμογελό της όταν την είδα εχθες...

πιστευω απο τη μια θα ειναι ανακουφισμενη απο την αλλη συγκρατημενη..αλλα σιγουρα ασυγκριτα καλυτερα (πιστευω..μονο εκεινη ξερει πως νοιωθει...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...