Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η χαρά της εγκύου!!!!

τρώγε παιδί μου!!!!τρώγε!!!!

αχ βαριέμαι τρελά σήμερα,κοιμήθηκα αργά,ξύπνησα νωρίς,χάλια όνειρα,και στις 4.30 ξυπνήσαμε από ένα τρακάρισμα,μάλλον μεθυσμένος και μέχρι να βγούμε είχε εξαφανιστεί...τρέχουν σε αυτόν τον δρόμο...και το αυτοκίνητο μας από κάτω...το έχουμε γλυτώσει πολλές φορές...

η χαρά της εγκύου!!!!

τρώγε παιδί μου!!!!τρώγε!!!!

αχ βαριέμαι τρελά σήμερα,κοιμήθηκα αργά,ξύπνησα νωρίς,χάλια όνειρα,και στις 4.30 ξυπνήσαμε από ένα τρακάρισμα,μάλλον μεθυσμένος και μέχρι να βγούμε είχε εξαφανιστεί...τρέχουν σε αυτόν τον δρόμο...και το αυτοκίνητο μας από κάτω...το έχουμε γλυτώσει πολλές φορές...

εμενα συμβαινει το παραδοξο.. η κορη μου κοιμαται πλεον σερι και αντε μπορει απλα να γκρινιαξει μια δυο φορες τη νυχτα αλλα ξανακοιμαται και συχνα δεν ακουγεται ολη νυχτα..

το θεμα ειναι οτι εγω εχω συνηθισει να ξυπναω μεσα στη νυχτα τουλαχιστον δυο φορες και ξυπναω και απο τις 6.00

τωρα με τα χαπια και την εγκυμοσυνη βλεπω πολυ ζωντανα και αγχωτικα ονειρα και γενικα κοιμαμαι χαλια..

απο την αλλη καλυτερα κιολας διοτι οταν με το καλο θα ρθει και το αλλο μωρακι εκει θα πρεπει να ξαναξεχασω τον υπνο..που να καλομαθαινω τωρα..

το χω παρει αποφαση στην καλυτερη θα κοιμαμαι ξανα σερι μερα απο 2-3 χρονια..

Διαφημίσεις

εγώ ποτέ δεν το πήρα απόφαση με τον ύπνο...μην μου τον χαλάτε!!!!

έτσι και κάνω 2ο και δεν κοιμάμαι...α καλά θα σαλέψω...θα πάρω baby sitter!!!!!!

Kαλομαθημένη είσαι κυρά μου :tongue: να σε δω στο δημοτικό που θα έχετε τα διαβάσματα κ θα κοπεί ο μεσημεριανός ύπνος...

με πηραν απο το ιατρειο και μου παν οτι η pap a ειναι φυσιολογικη 1/570 (γεραματα βλεπετε μικραινουν τα ποσοστα..:tongue:)

και μου ορισε την 21/5 για να μπω για περιδεση.. λεφτα δεν θα χω του πα και ζητησα να την κανω αργοτερα αλλα μου πε να μην με απασχολει..

φτου και πεφτει και Σαββατο..δεν θα βγω το βραδυ..:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι μου κανετε?

ειχα μερες να μπω,και διαβασα πολλα νεα σας.

πρωτα απ'ολα να ζησει η μπεμπα της αννινας μας!

μαεστρια περαστικα στον γιαννακη σου.

βικη,περαστικα σου,κι εσενα!

φαιη,ειδες,τελικα,που αδικα ανησυχησες?ολα καλα λοιπον.ο παιδικος κανει πολυ καλο,κι εγω περιμενω πως και πως,να αρχισουν οι εγγραφες για τον σεπτεμβρη.

προσπ,κι εσυ καλα,το κανεις και δεν θες να παει στον παιδικο φετος.

η κουμπαρα μου παει η μεγαλη της κορη στον παιδικο,και ο μικρος της ειναι συνεχεια αρρωστος απο 3 μηνων.

εγω τελειωσα επιτελους με τον γαμο,και ψαχνω τωρα εντατικα για δουλεια.

η μικρη ειναι καλα,αν κι εχει ωρες-ωρες κρισεις και χτυπιεται κατω και στριγγλιζει,αν δεν γινει το δικο της,αλλα εχω καθιερωσει την καρεκλα της γκρινιας,και καθεται εκει μεχρι να ηρεμησει,κι ως δια μαγειας,ηρεμει αμεσως μολις την βαλω εκει.

αυτααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

τι μου κανετε?εγω τελειωσα επιτελους με τον γαμο,και ψαχνω τωρα εντατικα για δουλεια.!

Κυνήγα κ την Αβον μην σε φάει η ομαδάρχισσά σου :tongue:..εγώ δλδ:mad:
με πηραν απο το ιατρειο και μου παν οτι η pap a ειναι φυσιολογικη 1/570 (γεραματα βλεπετε μικραινουν τα ποσοστα..:tongue:)

μια χαρά τα αποτελέσματα γριούλα!! Δεν πειράζει θα σε γηροκομήσει η νύφη σου:tongue:

και μου ορισε την 21/5 για να μπω για περιδεση.. λεφτα δεν θα χω του πα και ζητησα να την κανω αργοτερα αλλα μου πε να μην με απασχολει..

φτου και πεφτει και Σαββατο..δεν θα βγω το βραδυ..:tongue:

Τί είναι αυτή η pap a? Η εξέταση για το σύνδρομο down?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...