Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον,

σας αφηνω, ερχεται ο συζυγος να με παρει..

jesgk δεν το πμ σου και περιμενω τηλεφωνημα σου το απογευμα απο τις 18.30 και μετα (στις δουλειας το κιν)

θα μαθω και λεπτομερειες γαργαλιστικες μαλλον περι της απογραφης..

φιλια

καλέ μόνο που δεν ρωτάνε αν έχουμε θερμοσίφωνο ή ζεσταίνουμε νερό στην κατσαρόλα και αν έχουμε πόσα λίτρα χωράει ή αν η κουζίνα μας είναι με κεραμική εστία ή με μάτια. έλα Χριστέ και Παναγιά...

Αν πετύζουν τον άντρα μου θα καλοπεράσουν που για να σου πεί τι δουλειά κάνει πρέπει να κάνεις τάμα

ίσως είναι συνηθυσμένοι απο αυτούς που κρύβουν την ηλικία τους:tongue::tongue:

Σας χαιρετώ και εγώ! Έχω πεθάνει της πείνας...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια..

εχθες πηγαμε με τη jesgk στο μαιευτηριο και ειδαμε την aninna μας και της μεταφεραμε τις ευχες και την αγαπη σας και βεβαια της δωσαμε το μικρο, ασημαντο δωρακι εκ μερους του φτωχου, πλην τιμιου Ιανουαριου 2009.

Ειναι παρα πολυ καλα, την μικρη την ειδαμε σε φωτο και ηταν μια ομορφια με μαλλουρα απο τα Salon Selective ενα πραμα!!

Το ζευγαρι ειναι πολυ αγαπημενο και φαινονται πραγματικα καλα και αδολα παιδια. (πως να μην ειναι αλλωστε!)

ειλικρινα μακαρι ο Θεος να τους εχει παντα καλα στην υγεια τους και τους τρεις και να χουν γελια και χαρες και ομορφες στιγμες..

και παροτι ειμαι φαγανα κινουμενη το πατουσακι που μας κερασε και εφτιαξε η ιδια μαλιστα οπως μας ειπε ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΓΑ!!!! το κρατησα ενθυμιο!!!! (να μη με κραζει και η κυρα jesgk..χαχα!!)

καλέ μόνο που δεν ρωτάνε αν έχουμε θερμοσίφωνο ή ζεσταίνουμε νερό στην κατσαρόλα και αν έχουμε πόσα λίτρα χωράει ή αν η κουζίνα μας είναι με κεραμική εστία ή με μάτια. έλα Χριστέ και Παναγιά...

βρε σεις.. ρωτησαν ποσα υπνοδωματια εχει το σπιτι, ποσα m² ειναι η κουζινα(!!!), αν εχουμε ηλιακο, τι θερμανση εχουμε,

ποτε χτιστηκε το σπιτι

ΠΟΥ εμεναν οι γονεις του ανδρα μου πριν χτιστει το σπιτι (!!! ΕΛΕΟΣ!!!ΤΟ 1950 λεμε τωρα)

που εμενα εγω πριν,

ποσες ωρες δουλευω

αν δουλευα πριν

ποσα ατομα εχει η επιχειρηση που με απασχολει..

Σας το λεω να το θυμαστε.. ειδικα για το θεμα του σπιτιου ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ απο το ΥΠΕΚΑ προβλεπω να μας ερθει επειδη το σπιτι δεν πληρει τις προδιαγραφες Ενεργειακής Επιθεώρησης.. Θυμηθειτε που σας το εγραψα...

Καλημερα κοριτσακια..

εχθες πηγαμε με τη jesgk στο μαιευτηριο και ειδαμε την aninna μας και της μεταφεραμε τις ευχες και την αγαπη σας και βεβαια της δωσαμε το μικρο, ασημαντο δωρακι εκ μερους του φτωχου, πλην τιμιου Ιανουαριου 2009.

Ειναι παρα πολυ καλα, την μικρη την ειδαμε σε φωτο και ηταν μια ομορφια με μαλλουρα απο τα Salon Selective ενα πραμα!! Μαλλίιιιιιι.... κομμωτηρίου να δουν τα μάτια σας!!!! Μια πανέμορφη κουκλίτσα με μαγουλάκια ζουλιχτερά!!!!

Το ζευγαρι ειναι πολυ αγαπημενο και φαινονται πραγματικα καλα και αδολα παιδια. (πως να μην ειναι αλλωστε!)

ειλικρινα μακαρι ο Θεος να τους εχει παντα καλα στην υγεια τους και τους τρεις και να χουν γελια και χαρες και ομορφες στιγμες..Θα συμφωνήσω σε όλα τα παραπάνω

και παροτι ειμαι φαγανα κινουμενη το πατουσακι που μας κερασε και εφτιαξε η ιδια μαλιστα οπως μας ειπε ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΓΑ!!!! το κρατησα ενθυμιο!!!! (να μη με κραζει και η κυρα jesgk..χαχα!!)

Το πατουσάκι δεν το έφαγες (έχασες ήταν νοστιμότατο, να θυμηθώ να ρωτήσω συνταγή κάποια στιγμή) αλλά ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ δεν πρόλαβα να κοιτάξω τα χέρια σου κ το είχες καταβροχθίσει

Το πατουσάκι δεν το έφαγες (έχασες ήταν νοστιμότατο, να θυμηθώ να ρωτήσω συνταγή κάποια στιγμή) αλλά ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ δεν πρόλαβα να κοιτάξω τα χέρια σου κ το είχες καταβροχθίσει

καλε αυτο ηταν σταγονα.. δεν ηταν κομματι.. χαχα!!!

συκοφαντιες.. ασε κιολας που εσυ εχεις τακτ και το εφαγες σε μινι μπουκιτσες.. εγω με τη μια..χιχι

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Είμαι ένα ερείπιο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες, ενώ κοιμόταν ο μικρός, που να βολευτώ; Τελικά απ' την εξάντληση με πήρε ο ύπνος τελικά κατά τις 3, κοιμήθηκα μέχρι τις 6 που κάνανε νοσηλεία.

Δεν την παλεύω λέμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...