Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Ξεκινησαμε την αναζητηση για παιδικο σταθμο.. Εχουμε κλεισει ραντεβου σε 6 και αναλογως θα πραξουμε! ;)

Μαεστρο μου μπραβο στο αγορι σου που καλυτερευει! :)

Για τα φαρμακα και τα λοιπα που συζητατε.. Μιας και την τελειωσαμε που την τελειωσαμε τη νοσηλευτικη, εχουμε σπιτι τα παντα.. Απο depon - ponstan μεχρι ercefuryl και primperan (για διαρροια και εμετο), zirtek για μπουκωμα, soldesanil για δυσπνοια, φυσιολογικο ορο, γαζες, betadine, aerolin σιροπακι, physiomer baby, winter balm για εντριβες (το αντιστοιχο του καποτε vicks αλλα στην πιο αθωα version)... Και επισης φαρμακα για εμας! Φαρμακειο ειμαστε εδω μεσα! :lol:

Αλλα οπως λεει και η Τζες, καλυτερα να μην ξερεις και να εχεις τα ελαχιστα και τα απαραιτητα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αλλα οπως λεει και η Τζες, καλυτερα να μην ξερεις και να εχεις τα ελαχιστα και τα απαραιτητα! ;)

αχ πρέπει να κάνουμε στενή παρέα νοσηλευτριά μου!!! και εμείς κανονικό φαρμακείο για πάσα νόσο... μονο για την βλακεία δεν εχουμε κάτι γι'αυτό και έχουμε θέμα:tongue:

εχουν παει σπιτι μου για την απογραφη και μου λεει ο ανδρας μου οτι ζητουν παρα πολλες λεπτομερειες οπως πχ για μενα ποσες ωρες εργαζομαι, συγκεκριμενα ποσες ωρες εργαστικα απο 3/5 εως 9/5, που ζουσα πριν, με ποιους και τετοια κουλα

η κουνιαδα τους εχει βαλει χονδρο χερι γιατι σε παρελθουσες απογραφες δεν τα ζητουσαν αυτα.

Διαφημίσεις

αν δεν σας βρουν θα σας αφησουν ενα τηλεφωνο για να επικοινωνησετε και να κλεισετε ραντεβου ειδαλλως αν δεν απαντησετε στο καλεσμα τους εφοσον δεν σας εχουν βρει θα πεσει προστιμο απο 10.000 ευρω ως 200.000 ευρω..

εκβιασμος?? οχι καλε..

αν δεν σας βρουν θα σας αφησουν ενα τηλεφωνο για να επικοινωνησετε και να κλεισετε ραντεβου ειδαλλως αν δεν απαντησετε στο καλεσμα τους εφοσον δεν σας εχουν βρει θα πεσει προστιμο απο 10.000 ευρω ως 200.000 ευρω..

εκβιασμος?? οχι καλε..

χαχα 200,000 κ 200,000= 400,000 ααα όλα κι όλα εγώ θέλω το μεγαλύτερο πρόστιμο

[/font] χαχα 200,000 κ 200,000= 400,000 ααα όλα κι όλα εγώ θέλω το μεγαλύτερο πρόστιμο

τωρα που χεις συνηθισει εεεε???

σκεφτομαι ποσους ταλαιπωρους θα ξαμολυσε η στατιστικη για την απογραφη και ποσοι δεν θα πληρωθουν η θα αργησουν να πληρωθουν..

Διαφημίσεις

Εδώ τους δημόσιους υπαλλήλους που απασχολεί το κράτος δεν μπορούν να καταγράψουν, η απογραφή του πληθυσμού τους μάρανε...

ε δε μπορει.. καποιον "καλον" οικονομικο σκοπο θα εξυπηρετησει και αυτη.. γιατι τετοια καψα πια??!!

δεν πήρα χαμπάρι πότε έγιναν οι αιτήσεις για την απογραφή...κι έτσι το έχασα...

αλλά η "καλή" μου κουνιαδούλα δεν μου το είπε εννοείται,μόλις έμαθα ότι θα πάει...και θα πάρει ένα σκασμό λεφτά!!!!!!

δηλαδή δεν τη γλιτώνουμε? θα έρθουν οπωσδήποτε? Γιατί θυμάμαι πως στην προηγούμενη απογραφή δεν είχαν έρθει απο μας, ούτε χαρτάκι άφησαν:rolleyes: θα πάρουν σβάρνα όλες τις πόρτες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...