Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τωρα μίλησα με την αδελφή μου. Συνεχίζει χωρίς πυρετό και ζωηρός ο μικρός και είπε ο υπεύθυνος γιατρός ότι θα του κάνουνε μάσκα, για να καθαρίσουν τα φλέματα που 'χει.

Τι είναι η μάσκα ρε παιδιά;

ή με φάρμακο για εισπνοές για να ανοίξουν τα πνευμόνια ..aerolin ή/και flixotide ή κάτι ανάλογο δεν ξέρω τί χορηγούν σε πνευμονία

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ή με φάρμακο για εισπνοές για να ανοίξουν τα πνευμόνια ..aerolin ή/και flixotide ή κάτι ανάλογο

εμενα τον προηγουμενο αιωνα το εκαναν με καθαρο οξυγονο, τωρα βαζουν αερολιν..εχεις δικιο..

Πονάει η μάσκα; Θα 'χουμε μάχες ή θα τη δεχτεί;

εγω θυμαμαι οτι δεν ποναει απλα το οτι θα φεσωθει κατι πανω στο προσωπο του ισως να τον δυσανασχετισει, ισως και οχι.. εκτος αν δεν τα λεω σωστα..

Διαφημίσεις

Πονάει η μάσκα; Θα 'χουμε μάχες ή θα τη δεχτεί;

δεν πονάει αλλά ειναι λίγο βαρετή.. ανάλογα πως θα την δεί.. για εισπνοές στο σπίτι θέλει 30"΄ανάμεσα στις 2 εισπνοές κ μετά απο 10 ' δεύτερη μάσκα

Εμένα δεν κάθεται με τίποτα και της δίνω σιρόπι που φυσικά δεν κάνει την ίδια δουλεια

εγω θυμαμαι οτι δεν ποναει απλα το οτι θα φεσωθει κατι πανω στο προσωπο του ισως να τον δυσανασχετισει, ισως και οχι.. εκτος αν δεν τα λεω σωστα..

Γιατί την έχει για ώρα; Για λίγες ανάσες δεν είναι μόνο; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί την έχει για ώρα; Για λίγες ανάσες δεν είναι μόνο; :shock:

ναι αλλά για να "δουλεψει" θέλει κ τα 30" των εισποών να γίνονται σωστά, αν δεν αφαρμόζει σωστά ή την βγάζει είναι σαν να μην την κάνει

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...