Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασχετο..

ερωτηση γενικου περιεχομενου..

με τους συζυγους σας εχετε ελευθερια λογου? πχ..να μπορειτε αφοβα να αναφερθειτε σε κατι που αφορα το παρελθον σας και ιδιως για αλλα ατομα που πλεον δεν τον αφορουν χωρις να ζηλεψει η να κανει σκηνικο η να ενοχληθει..

ορμομενη το γραφω απο μια φιλικη συναντηση που χαμε χθες το απογευμα (2 ζευγαρια)

και εγω αναφερθηκα στον πατερα ενος πρωην μου σχετικα με ενα θεμα υγειας και αργοτερα η φιλη ηρθε και μου πε ευγενικα οτι δεν πρεπει να αναφερομαι σε πρωην μου μπροστα στον ανδρα μου γιατι αυτο ισως τον ενοχλει και τον φερνει σε δυσκολη θεση..

βεβαια οταν το λεγα στον ανδρα μου εκεινος γελαγε γιατι κατι τετοιο δεν παιζει..

μεταξυ μας εχουμε συζητησει με ανατριχιαστικες λεπτομερειες πραγματα του παρελθοντος μας και μεχρι τωρα δεν εχουμε δειξει να ενοχλουμαστε, καμια φορα το διασκεδαζουμε κιολας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα τέτοιο...

τα λέμε όλα μεταξύ μας!!

και κοροιδεύουμε!!!

παλια ζηλεύαμε πιο πολύ,αλλά με ωραίο τρόπο,είχε γέλιο!!!

ποτέ δεν μου άρεσε να κρύβω πράγματα από τον άντρα μου!!

η μαμά μου λέει ότι δεν πρέπει να τα ξέρουν όλα!!!

και σε εμένα και στην αδερφή μου το λέει επειδή κάνει κι αυτή το ίδιο.

εγώ στην βάφτιση είχα νευριάζει με την κομμώτρια που μου βρήκε η κουνιάδα,ήταν απαράδεκτη....

επίσης νευρίασα που δεν είχα βοήθεια από κανέναν!!!!

εγώ κι ο άντρας μου να παλεύουμε να τακτοποιήσουμε τα πάντα,να μην ξεχάσουμε τίποτα,να ετοιμαστούμε,να ετοιμάσουμε και να ταίσουμε το παιδί!!

και οι υπόλοιποι κινέζοι!!!!!

είχα πει στους γονείς και στην αδερφή μου με τον κουνιάδο μου ελάτε νωρίτερα από το ξενοδοχείο για βοήθεια και ήρθαν την ώρα που φεύγαμε για εκκλησία!!!

ήθελε 2 ώρες να ετοιμαστεί ο πατέρας μου!!!

τι να τους πεις????

να κάνεις φόνο??

δυσκολο,οταν δεν εχεις βοηθεια,εκεινες τις ωρες.πολυ αγχος!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ασχετο..

ερωτηση γενικου περιεχομενου..

με τους συζυγους σας εχετε ελευθερια λογου? πχ..να μπορειτε αφοβα να αναφερθειτε σε κατι που αφορα το παρελθον σας και ιδιως για αλλα ατομα που πλεον δεν τον αφορουν χωρις να ζηλεψει η να κανει σκηνικο η να ενοχληθει..

ορμομενη το γραφω απο μια φιλικη συναντηση που χαμε χθες το απογευμα (2 ζευγαρια)

και εγω αναφερθηκα στον πατερα ενος πρωην μου σχετικα με ενα θεμα υγειας και αργοτερα η φιλη ηρθε και μου πε ευγενικα οτι δεν πρεπει να αναφερομαι σε πρωην μου μπροστα στον ανδρα μου γιατι αυτο ισως τον ενοχλει και τον φερνει σε δυσκολη θεση..

βεβαια οταν το λεγα στον ανδρα μου εκεινος γελαγε γιατι κατι τετοιο δεν παιζει..

μεταξυ μας εχουμε συζητησει με ανατριχιαστικες λεπτομερειες πραγματα του παρελθοντος μας και μεχρι τωρα δεν εχουμε δειξει να ενοχλουμαστε, καμια φορα το διασκεδαζουμε κιολας..

εμενα ο αντρας μου δεν ζηλευει καθολου,ουτε ενοχλειται αν αναφερθω στον παρελθον μου.παντα πλακα κανουμε.αλλα δεν ασχολιομαστε πλεον για το παρελθον,γτ μας απασχολει πιο πολυ το μελλον μας!;)

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σας είπα τι μου έχει γράψει η "πεθερούλα "στο βιβλίο ευχών???

αφού διάβασε όλες τις ευχές με το όνομα έλλη...

έγραψε"κατερίνα το όνομα μου,η μητέρα του μπαμπά μου..."

μου χάλασε το βιβλιαράκι μου!!!!

Διαφημίσεις

εμενα η γιαγια μου λεει μια ζωη:ο ανδρας να σε ξερει απο τη μεση και κατω...

μεχρι σημερα αυτην την ατακα την εχω αναδεψει στο μυαλο μου απειρες φορες αλλα δεν μου χει συμβει κατι για να με πεισει οτι εχει δικιο..

αυτο ισως να ισχυε πριν πολλα χρονια που τα μυαλα ηταν πιο κλειστα, οι ανδρες αφεντες και οι γαμοι γινονταν γουρουνι στο σακι..

τωρα αν δω κατι που δεν μου αρεσει ξερω και πως να το χειριστω..

σας είπα τι μου έχει γράψει η "πεθερούλα "στο βιβλίο ευχών???

αφού διάβασε όλες τις ευχές με το όνομα έλλη...

έγραψε"κατερίνα το όνομα μου,η μητέρα του μπαμπά μου..."

μου χάλασε το βιβλιαράκι μου!!!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

Πες μου να παω να τη σκοτωσω ΤΩΡΑ

Τζες,το φορεμα αυτο χωρις υπερβολη,ειναι τελειο!ουτε τουαλετα,ουτε πολυ απλο!

μπουμπουνιερες δεν μας εδειξες!

πρεπει κι εγω ν'αρχισω να ψαχνομαι σιγα-σιγα για την βαφτιση της μικρης,που μαλλον θα γινει Σεπτεμβρη.

Δεν τις έχω πάρει ακόμα κορίτσι, δεν τις φτιάχνω μόνη μου αλλά μετά την βάπτιση θα οργιάσω στις φωτό

Διαφημίσεις

Μπροστά σε άλλους δεν αναφέρομαι σε πρωην ,μεταξύ μας αν τύχει να το συζητήσουμε δεν τον ενοχλέι αλλα ενοχλεί εμένα αφού ειμαι σούπερ, τρελή κ παλαβή ζηλιάρα κ βγάζω αφρούς από τα αυτιά, τη μύτη , τα μαλλιά ... παντού

εγω μια μερα ενοχληθηκα γιατι ειχα καμαρι που χα κανει σεξ σε ενα συγκεκριμενο σημειο και το ξερε μεχρι που μια αλλη μερα μου ξεφουρνησε οτι το χει κανει και εκεινος στο ιδιο μερος αλλα σε καλυτερο σημειο..και βασικα εκνευριστηκα επειδη με ξεπερασε...τον ατιμουτσικο..ακομη του το κραταω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...