Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω αν της τα δώσω αλεσμένα θα μου τα φορέσει καπέλο. Της κόβω φρουτοσαλάτα και τρώει με το πιρούνι γιατί είναι μεγάλο κορίτσι λέει είτε στο χέρι αν μου ζητήσει μόνη της κάποιο φρούτο.

Κι εγώ, όπως τρώμε εμείς, έτσι τρώει κι αυτός, απλά τα ξεφλουδίζουμε όλα, γιατί τη φλούδα δεν τη θέλει προς το παρόν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω μιλησα πριν λιγες μερες, καλα ειναι, εγαζεται και τα μικρα τα κρατανε και ειναι καλα σε γενικες γραμμες..

που να προλαβει η καημενη και αυτη, τραβαει τοσα και τοσα..

εγω μιλησα πριν λιγες μερες, καλα ειναι, εγαζεται και τα μικρα τα κρατανε και ειναι καλα σε γενικες γραμμες..

που να προλαβει η καημενη και αυτη, τραβαει τοσα και τοσα..

Έχει γυναίκα ή τα πήγε σε σταθμό τελικά;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Του Γιάννη του αρέσουν τα φρούτα, ευτυχώς. Και τα μακαρόνια. Και οι πατάτες. ;)

H δικιά μου τρις φορες την εβδομάδα μακαρόνια τρώει. και χθες που τη ρώτησα τί έφαγε , μομομόνια με τυράκι μου είπε.

Εμείς έχουμε πρόβλημα με το γάλα. Δεν το θέλει καθόλου πλέον , ούτε στον ύπνο της. Της βάζω λίγο κακάο και θέμα είναι αν πιει 50-100 ml . Φροντίζω να τρώει γιαούρτι τα απογεύματα.

της τα αλέθω γιατί τρώει συγκεκριμένη ποσότητα...δεν τσιμπολογάει στο ενδιάμεσο...

εννοείται πως τα τρώει και κομμάτια,αλλά έτσι δεν θα μου φάει 3 φρούτα που θέλω εγώ...

μήλο-μπανάνα-αχλάδι κι ενίοτε ακτινίδιο-φράουλα κλπ...

από την ώρα που πίνει το γάλα της το πρωί δεν της δίνω τίποτα μέχρι την κρέμα και μέχρι το μεσημεριανό...

ακόμα ελέγχω το φαγητό της...το απόγευμα που τρώει το γιαούρτι της,μερικές φορές ζητάει να φάει κάτι,οπότε της δίνω λίγα κορν φλάκες σαν τσίπς!!ή δαμάσκηνα ξερά...

όσο μπορούμε το κρατάμε το πρόγραμμα...μπας και κατέβει από τις καμπύλες...

Διαφημίσεις

Τωρα μίλησα με την αδελφή μου. Συνεχίζει χωρίς πυρετό και ζωηρός ο μικρός και είπε ο υπεύθυνος γιατρός ότι θα του κάνουνε μάσκα, για να καθαρίσουν τα φλέματα που 'χει.

Τι είναι η μάσκα ρε παιδιά;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άλλη η κοιλίτσα του πάχους κι άλλη η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης!!!

χαχα

εμείς προσπαθούμε να τα αποφεύγουμε πατάτες-μακαρόνια όσο μπορώ φυσικά...

αλλά τα τρώει όλα...μιλάμε ότι κι αν της δώσεις!!!ποτέ δεν λέει όχι σε κανένα φαγητό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...