Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά η Γεωργίτσα μεγάλη μαφία!!!!!

η δική μου ακόμα να πει τέτοιες προτάσεις...μέχρι 2-3 λέξεις το πολύ...

σαν της φαίης ένα πράγμα!!

βλέπω όμως ότι προσπαθεί να καθαρίσει λέξεις!!!

αλλά κάνει όλα αυτά που είπε η φαίη ότι έκανε η μικρή της...

επίσης κάνει και ποδήλατο κανονικά...εδώ και κάποιο καιρό...σκαρφαλώνει όπου θες...μέχρι και στο μονόζυγο στην παιδική χαρά,μόνη της.

εμενα ανεβαινει στο ποδηλατο αλλα δεν καταλαβαινει πως να γυρισει τα ποδια, κανει σχεδον μισο πεταλι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως η κακως πολλες γυναικες περνουν ζορια μετα τον ερχομο των παιδιων..

τωρα ενημερωνομια για την απιθανη ιστορια δυο φιλων μου που εχουν σχεδον ενα παρελθον σαν ταινια δρασης με αποδραση απο ανατολικη χωρα και απαρνηση πλουτου προκειμενου να ζουν τον ερωτα τους και κατεληξαν να ζουν μαζι με δυο παιδια και ξαφνικα ο συζυγος δεν θελει να ειναι πια μαζι κλπ κλπ..του πεσε βαρυα η καλογερικη..

είναι αυτό που λένε εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο σου να μην έχεις...πάς να κλ.....εις και χ....εις:tongue:

σκαρφαλώνει όπου θες...μέχρι και στο μονόζυγο στην παιδική χαρά,μόνη της.

Ε, καιρός ήταν να σε τρέξει κι εσένα λίγο η παναγίτσα. :tongue:

Εγώ θα φτιάξω χυλοπίτες τάκα τάκα, όχι τπτ άλλο, βαρέθηκα τα απ' έξω απ' την Κυριακή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, καιρός ήταν να σε τρέξει κι εσένα λίγο η παναγίτσα. :tongue:

Εγώ θα φτιάξω χυλοπίτες τάκα τάκα, όχι τπτ άλλο, βαρέθηκα τα απ' έξω απ' την Κυριακή.

αντε καλε!! εγω εφαγα χθες ενα club σαντουιτς αριστουργημα!!!χαχα!!

μην της την λες της miamama μας...ειναι στην προσαρμογη..:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

μου την μάτιασες μαέστρο την παναγίτσα μου!!!!

χαχα

καλά έπρεπε να την βλέπατε πως κοιτούσε τα άλλα 2 μικρά το πάσχα!!με γουρλωμένα μάτια,είχε μείνει κάγκελο με την συμπεριφορά τους!!!πολύ γέλιο !!

εμενα ανεβαινει στο ποδηλατο αλλα δεν καταλαβαινει πως να γυρισει τα ποδια, κανει σχεδον μισο πεταλι..

και η δικιά μου έτσι. Μάλλον δεν έχει δύναμη να το γυρίσει γιατί τη βλέπω με τα πόδια πάνω στα πετάλια και ζορίζεται αλλά μπα...

Όσο για το σκαρφάλωμα της αρέσει να ανεβαίνει στη τσουλήθρα όχι απο τη σκάλα αλλά σκαρφαλώνοντας πάνω στην τσουλήθρα σαν την αράχνη.

Εγώ μετά τη γέννα θα πάω σε "μπαμπούλα" οπωσδήποτε!!!!

εγω λεω του ανδρα μου οτι μετα τη γεννα θα χασω οτι χασω μονη μου και μετα θα ψαχνω για γκομενο για να χω κινητρο να γινω κορμαρα αφου δεν θα χω λεφτα για "μπαμπουλα" χαχα.. (βεβαια μονο εγω γελαω..εκεινος με λοξοκοιταει..:tongue:)

Διαφημίσεις

η έλλη το σκ έκανε όλη την πλατεία ποδήλατο...έχει δύναμη στα χέρια και στα πόδια!!αυτό μας έλεγε και η κυρία που έχει τον παιδικό σταθμό που πηγαίναμε για μάθημα,την είχαμε πετύχει στην παιδική χαρά!! τσάμπα τόσα κιλά????

από τον δεκέμβρη μέχρι τώρα 5 μήνες έχει πάρει μόνο μισό κιλό!!!15.500 είμαστε!!

κορίτσια δεν θα αντέξω για πολύ...με βλέπω στο ψυχιατρείο!!!και ο καλός μου απορεί γιατί έρχεται το μεσημέρι και μπορεί να έχω νεύρα!!!!τι του λές??

καλμα.. αν γινεις ψυχοπαθης απο τωρα τι θα κανεις τα επομενα χρονια..

Αναπνοες, ηρεμες..

Εγώ μετά τη γέννα θα πάω σε "μπαμπούλα" οπωσδήποτε!!!!

Αυτή που πήραμε εμείς έρχεται στο σπίτι με τα σύνεργά της μια φορά την εβδομάδα και πάιρνει 20 ευρώ. Στο λέω για να το έχεις στα υπ'όψιν αν χρειαστείς και δεν βρεις φθηνότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...