Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

μαέστρο μου περνάει σιγά σιγά,ωραία...

μπράβο στο νοσοκομείο,πρώτη φορά το ακούω,κι αναρωτιόμουν πως τα κρατάνε στο κρεβάτι και ήσυχα...

φαίη μου μια χαρά βλέπω το παιδί πάει...αφού τα έκανε όλα...

τώρα για τις κρίσεις θυμού είναι φάση που περνάνε τα παιδιά,δεν παίζει ρόλο ο παιδικός,θες να σου που τι γινόταν το πάσχα με τα παιδιά των κουμπάρων? 5 και 3 ετών??

και πάνε παιδικό από μωρά...χαμός!!για να τους γίνεται το χατήρι,και βέβαια έπιανε!!οι γονείς τους λένε ότι στον παιδικό είναι πολύ ήσυχα,αλλά σπίτι είναι τέρατα!!!επειδή έχω και κάποιο θάρρος,τους είπα ότι μήπως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε τακτική με τα παιδιά???να θέτετε όρια?τους κάνουν τα χατήρια για να μην τα ακούνε να γκρινιάζουν!!

τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε και η έλλη,άλλες φορές την βάζω τιμωρία, άλλες δεν της δίνω σημασία,θα περάσει.

τις τελευταίες μέρες οι μόνιμες κουβέντες για όλα είναι "εν χέλω,όχι," ίσα με 100 φορές την ημέρα!!

της λέω κατέβα κάτω "εν χέλω κάκω"!!!!

σε λίγο θα εξαφανιστεί η υπομονή μου!!

αλλά παιδικό δεν την πάω....έχει πολλά χρόνια σχολείο ακόμα...και κανόνες θα μάθει κι όλα...είδα προχθές ένα ντοκιμαντέρ για τους παιδικούς σταθμούς στη Σουηδία!! είναι πολύ μπροστά αυτοί οι άνθρωποι!!!χρόνια !!!

προσπ τα κάνω κι εγώ αυτά μερικές φορές,αν έχω έρθει στο αμήν!!!!τα παίρνω!!!!κι ο καλός μου με κοιτάζει κι απορεί..."γιατί έχεις νεύρα?"

τον σκοτώνεις ή όχι?????

βίκυ περαστικά, το είχα κι εγώ...πόσο καιρό!

τζες φιλάκια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να φανταστείς χθες ήταν να πάμε να τον δει. Φυσικά έτσι πως γίναμε τον άλλο μήνα πια, γιατί πλέον είναι σε νοσοκομείο ο χειρούργος μας και που να τον πάω μέσα στις ιώσεις;

Ε, γι' αυτό τρελάθηκα εγώ την Κυριακή όταν μας κράτησαν - και ο χάζμπαντ δηλαδή - γιατί ξέραμε ότι μάλλον ήταν το πρώτο απ' τα δύο νοσοκομεία για το καλοκαίρι.

Είναι πολύ συνηθισμένο κορίτσι. Είναι λεπτοδουλειά και δεν πιάνει πάντα με την πρώτη, έχει να κάνει με ιστό, δέρμα, μπλα μπλα μπλα. Οι περισσότερες στο φόρουμ που τα λέμε, τουλάχιστον 2 χειρουργεία έχουν κάνει.

και να ' ναι το τελευταίο νοσοκομείο που βλέπετε! Αυτός ο Γιαννάκης απο την κοιλιά ακόμα νυστέρια βλέπει...

Όσο για την πνευμονία σε κρύωμα οφείλεται ή απλά εξέλιξη της ίωσης. Εγώ είχα φτάσει ένα βήμα πριν την πνευμονία Αυγουστο μήνα. Η διάγνωση στην ακτινογραφία έλεγε βρογχύτιδα. Μια βδομάδα με 40 πυρετό ήμουν . σκεπαζόμουν με 3 κουβέρτες ενώ έξω είχε 40 βαθμούς. Μα και καλοκαιριάτικα....

βρε πηγαινε.. μην τα αφηνεις αυτα.. sorry κιολας που επιμενω αλλα καλυτερα να εισαι συνεπης.

Αν ήσουν στη θέση μου, ούτε εσύ θ' άντεχες να σηκωθείς να πας, πίστεψέ με.

δεν θελω να το γρουσουζεψω αλλα αυτο με την υποσπαδια ειναι ενα απο τα πολλα αγχη μου αν ειναι τελικα αγορι διοτι τα utrogestan που παιρνω συστηματικα εδω και τρεις μηνες στις παρενεργειες λενε οτι ενοχοποιουνται για την εμφανιση υποσπαδιας

Ναι, κι εγώ που δεν πήρα, είδα χαΐρι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και να ' ναι το τελευταίο νοσοκομείο που βλέπετε! Αυτός ο Γιαννάκης απο την κοιλιά ακόμα νυστέρια βλέπει...

Όσο για την πνευμονία σε κρύωμα οφείλεται ή απλά εξέλιξη της ίωσης. Εγώ είχα φτάσει ένα βήμα πριν την πνευμονία Αυγουστο μήνα. Η διάγνωση στην ακτινογραφία έλεγε βρογχύτιδα. Μια βδομάδα με 40 πυρετό ήμουν . σκεπαζόμουν με 3 κουβέρτες ενώ έξω είχε 40 βαθμούς. Μα και καλοκαιριάτικα....

ΕΤΣΙ και εγω.. τα ΙΔΙΑ περασα viki..Ιουνιο μηνα με καυσωνα..

καλημερα και στην miamama

Διαφημίσεις

Αν ήσουν στη θέση μου, ούτε εσύ θ' άντεχες να σηκωθείς να πας, πίστεψέ με.

Ναι, κι εγώ που δεν πήρα, είδα χαΐρι.

Σωστες και οι δυο παρατηρησεις σου...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ολα καλα θα πανε.. ΟΥΦ!!

Όντως. :rolleyes:

Όσο για την πνευμονία σε κρύωμα οφείλεται ή απλά εξέλιξη της ίωσης.

Η πνευμονία είναι λοίμωξη. Όταν βρίσκει αδύναμο τον οργανισμό λόγω ιώσεων, ορμάει στα πνευμόνια και σου κάνει τη δουλειάααααα. :mad:

κι άλλο χειρουργείο μαέστρο έ? την τέλεια τσουτσού θα έχει στο τέλος το παιδί!!χιχι

Ναι, σαν καινούρια ένα πράμα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προσπ πιο πιθανό είναι να μεταδώσεις τα άγχη σου στο παιδί παρά την υπο...πως την λένε....Ηρέμισε παιδάκι μου....Μα να μην μπορείς χωρίς να ''κουβαλάς'' ένα άγχος τέλος πάντων...

μιαμαμα αυτή η φάση με το όχι πολύ ζόρικη. Θέλει πολυυυυυυυυ υπομονή. εγώ κάποια στιγμή που της πήγα κόντρα μου είπε κατα λέξη πάνε να βρεις άλλο παιδάκι να αγαπάς κουνώντας το χέρι απωθητικά:shock::shock::rolleyes:

Προσπ πιο πιθανό είναι να μεταδώσεις τα άγχη σου στο παιδί παρά την υπο...πως την λένε....Ηρέμισε παιδάκι μου....Μα να μην μπορείς χωρίς να ''κουβαλάς'' ένα άγχος τέλος πάντων...

μιαμαμα αυτή η φάση με το όχι πολύ ζόρικη. Θέλει πολυυυυυυυυ υπομονή. εγώ κάποια στιγμή που της πήγα κόντρα μου είπε κατα λέξη πάνε να βρεις άλλο παιδάκι να αγαπάς κουνώντας το χέρι απωθητικά:shock::shock::rolleyes:

ειναι η συνεπεια των εμπειριων και της ημιμαθειας..δεν το χεις καταλαβει??? :rolleyes::tongue:

τωρα περι της περιδεσης ξερετε ποιες στιγμες ειναι ας πουμε οι ενδιαφερουσες?

α) οταν αρχιζει να δρα η ναρκωση

β) οταν μου φερνουν το ηχειακι και ακουμε καθε 3 ωρες την καρδουλα του μωρου..

τους ορους και τα τρυπηματα δεν συμπαθω αλλα χαλαλι..

Διαφημίσεις

και η αδερφή μου κλαίγοντας με πήρε τηλ χθες...γιατί η μικρή κάθε φορά που αρρωσταίνει κάνει 40αρια!!είχε κάνει την προηγούμενη εβομάδα το MMR...και χθες της κάνει 38,λέει οκ..μετά έφτασε 41!!!!!!!!!!!

και είναι μόνη της με 2 παιδιά,ο άντρας της δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ...

κάθε φορά μόνη της τα περνάει...

η μάνα μου κλασικά κινέζα...

της είπα αν θέλει κάτι,αλλά κατά τη γνώμη μου φταίει κι ο άντρας της...κάνεις 2 παιδιά,έχεις ευθύνες!!!!όχι μόνο να τους προσφέρεις οικονομικά,αλλά να έχεις χρόνο γιάυτά,κι όταν αρρωσταίνουν να είσαι εκεί!!!δεν είναι και στα καράβια,καθηγητής είναι σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα,να ρυθμίσει τον χρόνο του!!

για να ευθυμησουμε το κλιμα..

τι θα φαμε σημερα?? :tongue: :tongue:

Εγώ πήρα διαιτολόγο στον άντρα μου γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση....βασικά έναν ''μπαμπούλα '' χρειαζόταν να ξέρει οτι τον ελέγχει και έτσι μου δινει εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Για σήμερα φακή.

και η αδερφή μου κλαίγοντας με πήρε τηλ χθες...γιατί η μικρή κάθε φορά που αρρωσταίνει κάνει 40αρια!!είχε κάνει την προηγούμενη εβομάδα το MMR...και χθες της κάνει 38,λέει οκ..μετά έφτασε 41!!!!!!!!!!!

και είναι μόνη της με 2 παιδιά,ο άντρας της δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ...

κάθε φορά μόνη της τα περνάει...

η μάνα μου κλασικά κινέζα...

της είπα αν θέλει κάτι,αλλά κατά τη γνώμη μου φταίει κι ο άντρας της...κάνεις 2 παιδιά,έχεις ευθύνες!!!!όχι μόνο να τους προσφέρεις οικονομικά,αλλά να έχεις χρόνο γιάυτά,κι όταν αρρωσταίνουν να είσαι εκεί!!!δεν είναι και στα καράβια,καθηγητής είναι σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα,να ρυθμίσει τον χρόνο του!!

καλως η κακως πολλες γυναικες περνουν ζορια μετα τον ερχομο των παιδιων..

τωρα ενημερωνομια για την απιθανη ιστορια δυο φιλων μου που εχουν σχεδον ενα παρελθον σαν ταινια δρασης με αποδραση απο ανατολικη χωρα και απαρνηση πλουτου προκειμενου να ζουν τον ερωτα τους και κατεληξαν να ζουν μαζι με δυο παιδια και ξαφνικα ο συζυγος δεν θελει να ειναι πια μαζι κλπ κλπ..του πεσε βαρυα η καλογερικη..

Εγώ πήρα διαιτολόγο στον άντρα μου γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση....βασικά έναν ''μπαμπούλα '' χρειαζόταν να ξέρει οτι τον ελέγχει και έτσι μου δινει εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Για σήμερα φακή.

οχι, οχι.. για τον δικο μου συζυγο μιλας τωρα..

καλά η Γεωργίτσα μεγάλη μαφία!!!!!

η δική μου ακόμα να πει τέτοιες προτάσεις...μέχρι 2-3 λέξεις το πολύ...

σαν της φαίης ένα πράγμα!!

βλέπω όμως ότι προσπαθεί να καθαρίσει λέξεις!!!

αλλά κάνει όλα αυτά που είπε η φαίη ότι έκανε η μικρή της...

επίσης κάνει και ποδήλατο κανονικά...εδώ και κάποιο καιρό...σκαρφαλώνει όπου θες...μέχρι και στο μονόζυγο στην παιδική χαρά,μόνη της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...