Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αα τι καλα... μπραβο που το χουν σκεφθει και εχουν ανθρωπο να τα απασχολει.. μπραβο και παλι..

Έχει σχολείο - έτσι το λένε - στην παιδιατρική του Ιπποκρατείου απο το '98 νομίζω, αν είδα καλά ένα ενημερωτικό. Σε πολλές πτέρυγες.

καλε για μενα ελεγα πριν και μια ιστορια κρισης νευρων και ορμονων..χαχα!

Δεν το 'χα δει κορίτσι. Τώρα το διάβασα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά του τα έχωσες... δεν ειναι οι ορμόνες...κι εγώ έχω αρχίσει κ στάζω "μέλι" όταν μου κάνει τέτοια

Να το φιλήσεις το κουκλί σου από μας, περαστικά στο Γιάνναρο πολλά

ναι, το τελευταιο εξαμηνο ειμαι ιδιαιτερα αντιδραστικη... μια μερα με κινηματογραφικη ακριβεια αφησα να πεσουν απο τα χερια μου οι φακες που ειχε σκορπισει παιζοντας η κουνιαδα με τη μικρη ωστε να τις πατησει ο συζυγος και να σπασουν τα νευρα του επειδη με "μαλωσε" επειδη την ειπα της αδελφης του μιας και εχει την ταση να χυνει το μισο πακετο στο πατωμα καθε φορα που ναι να καθαρισει τις φακες..

καλα παμε.. η αρχη της παρανοιας..καλα γεραματα..καλη κλιμακτηριο..

καλημέρα!

Μπράβο το αγόρι μας! Μια χαρά πάει! Ταλαιπωρήθηκε ο καψερός αυτόν τον χειμώνα!

Πρόσπ πάλι καλά που δεν του το έφερες στα μούτρα...

Εγω έχω ένα μπούκωμα άλλο πράμα. Δεν αναπνέω καθόλου, δεν μυρίζω τίποτα και απο γεύση είτε καφέ πίνω είτε νερό, είτε τρώω ντομάτα είτε μουσακά όλα ίδια μου φαίνονται. Μηδεν όσφρηση , μηδεν γεύση! Σπαστική κατάσταση

Φαίη νομίζω άδικα ανησυχείς για το κορίτσι. Απο εδώ και πέρα τα λένε μαζεμένα. Εγώ ούτε που κατάλαβα πότε άρχισε να μιλάει η δικιά μου. Μια μέρα στα καλά καθούμενα άρχισε να τραγουδάει την πιπεριά και το φεγγαράκι μου λαμπρό , έτσι ξαφνικά. η πεθερά μου τα'παιξε....εγώ της είχα στείλει σούπα και εκείνη έκανε γεμιστά. Την ρωτάει λοιπόν τί προτιμάει να φάει, σούπα ή πιπεριά. η μικρή επιλέγει την πιπεριά και ξεκινάει ανέβηκα στην πιπεριά να κόψω ένα πιπέρι και η πιπεριά τσακίστηκε και μου'κοψε το χέρι......

καλημέρα!

Μπράβο το αγόρι μας! Μια χαρά πάει! Ταλαιπωρήθηκε ο καψερός αυτόν τον χειμώνα!

Να δεις το καλοκαίρι πως θα ταλαιπωρηθεί. :rolleyes:

Περαστικά και σ' εσένα κορίτσι. Και η μάνα μου έτσι είναι, είναι τίγκα στις ιώσεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Να δεις το καλοκαίρι πως θα ταλαιπωρηθεί. :rolleyes:

Περαστικά και σ' εσένα κορίτσι. Και η μάνα μου έτσι είναι, είναι τίγκα στις ιώσεις.

όλος ο κόσμος με ίωση. Βρωμόκαιρος.....

Η μικρή την Κυριακή το απόγευμα μου ξανανέβασε 39. Της έδωσα αντιπυρετικό , έπεσε και δεν ξαναέκανε ούτε δέκατα:rolleyes: Τί πράμα ήταν αυτό πάλι?

Γιατί ρε μαέστρο να ταλαιπωρηθεί το καλοκαίρι?

Ο παιδικός κλείνει ή θα πηγαίνει και το καλοκαίρι?

είσαι και άτυχη που δεν μπορεί να βοηθήσει και λίγο η μανούλα σου ή η πεθερά...

Σας είπα? κλείσαμε διακοπές για Ζάκυνθο φέτος!

Γιατί ρε μαέστρο να ταλαιπωρηθεί το καλοκαίρι?

Ο παιδικός κλείνει ή θα πηγαίνει και το καλοκαίρι?

Γιατί μάλλον θα χρειαστεί διόρθωση στην τσουτσού μας. :rolleyes:

Ο παιδικός λειτουργεί μέχρι Ιούλιο, για εμάς που είμαστε στο πρόγραμμα. Ε, τον άλλο μήνα θα πάμε πια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλέ τί γκαντεμιά είναι αυτή? Δεν έκανε καλη δουλειά ο γιατρός ή ήταν αναπόφεκτο? καλέ βάλτε μια καινούρια τσουτσού του παιδιού να τελειώνετε...:tongue:

καλέ τί γκαντεμιά είναι αυτή? Δεν έκανε καλη δουλειά ο γιατρός ή ήταν αναπόφεκτο? καλέ βάλτε μια καινούρια τσουτσού του παιδιού να τελειώνετε...:tongue:

Να φανταστείς χθες ήταν να πάμε να τον δει. Φυσικά έτσι πως γίναμε τον άλλο μήνα πια, γιατί πλέον είναι σε νοσοκομείο ο χειρούργος μας και που να τον πάω μέσα στις ιώσεις;

Ε, γι' αυτό τρελάθηκα εγώ την Κυριακή όταν μας κράτησαν - και ο χάζμπαντ δηλαδή - γιατί ξέραμε ότι μάλλον ήταν το πρώτο απ' τα δύο νοσοκομεία για το καλοκαίρι.

Είναι πολύ συνηθισμένο κορίτσι. Είναι λεπτοδουλειά και δεν πιάνει πάντα με την πρώτη, έχει να κάνει με ιστό, δέρμα, μπλα μπλα μπλα. Οι περισσότερες στο φόρουμ που τα λέμε, τουλάχιστον 2 χειρουργεία έχουν κάνει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα έχω, αλλά δεν αντέχω να πάω, θα το κάνω για την άλλη εβδομάδα μάλλον.

βρε πηγαινε.. μην τα αφηνεις αυτα.. sorry κιολας που επιμενω αλλα καλυτερα να εισαι συνεπης.

Ο παιδικός λειτουργεί μέχρι Ιούλιο, για εμάς που είμαστε στο πρόγραμμα. Ε, τον άλλο μήνα θα πάμε πια.

δεν θελω να το γρουσουζεψω αλλα αυτο με την υποσπαδια ειναι ενα απο τα πολλα αγχη μου αν ειναι τελικα αγορι διοτι τα utrogestan που παιρνω συστηματικα εδω και τρεις μηνες στις παρενεργειες λενε οτι ενοχοποιουνται για την εμφανιση υποσπαδιας και θελω να πω στο γιατρο να αλλαξουμε σπασμολυτικο μετα τη περιδεση.. με τρομαζει.

Είναι πολύ συνηθισμένο κορίτσι. Είναι λεπτοδουλειά και δεν πιάνει πάντα με την πρώτη, έχει να κάνει με ιστό, δέρμα, μπλα μπλα μπλα. Οι περισσότερες στο φόρουμ που τα λέμε, τουλάχιστον 2 χειρουργεία έχουν κάνει.

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...