Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Τα πάντα έχω ξεκινήσει. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να την κάνω. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα βρε Μαεστρο..Κι εγω εχω περασει πνευμονια..Πολυ δυσκολο..Αχ τα μαναρακια μας ειναι πολυ ευαισθητα..Κι οσο σκεφτομαι οτι η κουνιαδα μας ειχε εξω στο ψοφοκρυο μου ερχεται εγκεφαλικο..Κουραγιο βρε κοριτσι..Κουραγιο και υπομονη!

ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ..Ουτε μπορω να φανταστω τα συναισθηματα της..Παντα γερη κι ευτυχισμενη η μπεμπουλα της!!!

yRf6p1.png

Γεια σας κοριτσακια!

Να της ζησει της Αννουλας, της αξιζει μεγαλη ευτυχια μετα απο οσα εχει περασει!

Εμεις πηγαμε στην αναπτυξιολογο σημερα! Τα νεα μας ειναι εδω:

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=998915&postcount=24014

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα σε ολες

sweet february εγω αν μπορουσα θα την εστελνα παιδικο βεβαια οχι απο τωρα καθως το καλοκαιρι ειναι προ των πυλων και θα εχουμε αλλς δραστηριοτητες αλλα απο Σεπτεμβρ θα το εκανα..

προσωπικα το οτι η κορη μου δεν θα παει φετος παιδικο ειναι κατι που μεσα μου μου στοιχιζει παρα πολυ διοτι θεωρω οτι στο σπιτι πλεον καταπιεζεται για την αναπτυξη που ηδη εχει και οτι δεν εχουμε να της προσφερουμε κατι περισσοτερο απο αυτο που ηδη της προσφερουμε. Με απλα λογια εχει αναγκη απο συντροφια αλλων παιδιων και να γινει πλεον πιο κοινωνικη και να μαθει να ζει σε περιβαλλον που θα πρεπει να μαθει κανονες και να μοιραζεται.

Αλλα με τον στοχο να γεννησω τον Νοεμβρη θα ταν δικοπο μαχαιρι να εχω ενα παιδι στον παιδικο με συνεπεια να φερνει αρρωστιες καθε τρεις λιγο και λιγακι και παραλληλα ενα βρεφος ημερων που θα ειναι ευαλωτο σε καθε προσβολη.

Τη δικη μου θεση τη βρισκετε λογικη η υπερβολικη?

κατα τ'αλλα οπως μας τα εγραφες κιολας δεν ειχα αμφιβολια οτι το παιδακι σου ειναι μια χαρα για την ηλικια του..η υπερκινητικοτητα της σας ειχε μπερδεψει μαλλον.

maestria τι νεα απο το μικρο?

Αλλα με τον στοχο να γεννησω τον Νοεμβρη θα ταν δικοπο μαχαιρι να εχω ενα παιδι στον παιδικο με συνεπεια να φερνει αρρωστιες καθε τρεις λιγο και λιγακι και παραλληλα ενα βρεφος ημερων που θα ειναι ευαλωτο σε καθε προσβολη.

Δήμητρα καλημέρα, απόλυτα λογική τη βρίσκω τη σκέψη σου!! Από τη μια σίγουρα θα της έκανε καλά ο παιδικός αλλά για το "γενικότερο καλό" θα ήταν να έμενε κ αυτή τη χρονιά σπίτι!! Εγώ ρώτησα την παιδίατρο μου τί μου προτείνει για την Ανδρεινα κ μου απάντησε ότι αφού έχει μια καθημερινή επαφή με άλλα παιδάκια στις κούνιες θα ήταν προτιμότερο να μην την στείλω ούτε κ φέτος για να γλυτώσει ιτς άπειρες ιωσεις. Σίγουρα η μικρή σου μπορεί να μην έχει τόσο συχνή επαφή με παιδάκια αλλά δεν πάυει να ασχολείστε μαζί της, αφου δλδ μπορείς να την κρατήσεις προτιμησέ το.

Α εγκυούλες ρωτήστε όταν με το καλό έρθει η ώρα αν θα κάνουν στα νεογέννητα σας το εμβόλιο (πόσιμο ειναι βασικά ) της γαστρεντερίτιδας, εμένα το έκανε η μικρή 2 μηνών κ αυτό επειδή ειχε μεγαλύτερο αδερφό που πήγαινε σχολείο κ προφυλάσει από μερικά είδη γαστρεντερίτιδας... ευτυχώς δεν έχει κολλήσει τίποτα

Διαφημίσεις

ευχαριστω για την καταθεση αποψεως..ηθελα να ειναι κατα αυτη τη κατευθυνση αλλωστε..χαχα!

εγω ακουω διαφορα τελευταια για εξελιξη εγκυμοσυνων και με εχει πιασει ενα αγχος δυο μερες τωρα που κανω οτι δεν το χω καταλαβει αλλα τις νυχτες βλεπω εφιαλτες...

αααααα.. θελετε να σας εξιστορησω μια ωραια στιγμη εκτονωσης νευρων και ορμονων???!

λοιπον θελετε.. χαχα

το Σαββατο ειχα μεινει ολη μερα με τη μικρη η οποια απο τη χαρα της με ειχε ξεπατωσει Plus κατι δουλειες που εκανα του σπιτιου.

Το μεσημερι αργουτσικα με τα ζορια καταφερα να την κοιμησω και γυρισαν απο τις δουλειες τους τα δυο αδελφακια (βλεπε συζυγος και κουνιαδα) οι οποιοι αφου εφαγαν πηγαν και κοιμηθηκαν.

Εγω ομως εμεινα να σιδερωνω τα ρουχα μας παροτι πτωμα σερνομενο επρεπε να παμε σε μια βαπτιση, οπου και μετα απο μιση ωρα τα τελειωσα.

μια ωρα πριν φυγουμε ο συζυγος ντυθηκε και οταν τον ειδα να φοραει το πουκαμισο του προτεινα να το βγαλει και να το βαλει στην κρεμαστρα ωστε να μην ιδρωσει και τσαλακωθει και να το φορεσει λιγο πριν φυγουμε, οπου και συμφωνησε και το εκανε μονος του.

Μετα απο λιγο περναω διπλα απο τη κρεμαστρα και με την ακρη του ματιου μου αντιλαμβανομαι οτι το πουκαμισο ηταν κρεμασμενο ποπως να ναι πανω στην κρεμαστρα και αφου τον φωναζω και ερχεται κοντα μου του εξηγω πως ο σκοπος ηταν να το κρεμασει για να μη τσαλακωθει και να μην το βαλει εκει σαν πατσαβουρι διοτι αδικος ο κοπος μου να σιδερωνω τοση ωρα.. η απαντηση του ηταν:

"δεν μαζευεις λιγο τα νευρα σου και τις ορμονες σου?"

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

τι ηταν να το πει????

Οπως ειμαι του λεω "θες να δεις νευρα και ορμονες???"

περνω το πουκαμισο το κανω κουβαρι και το πεταω στο πατωμα..

"τωρα φορα το" ειπα και εμεινε σπιτσλες το αγορι το τρελλο και ονειροπαρμενο..(μην πω αλλα..)

Aπύρετος για πάνω από 24ωρο. Καλά πάει είπε η γιατρός το πρωί. Είδομεν. :rolleyes:

Καλημέρα.

ααα μπραβο.. παλι καλα.. αλλα και παλι θα πρεπει να αναμενετε..

πως την παλευει ο μικρος εκει? γκρινιαζει καθολου? σε ζηταει οταν δεν εισαι εκει?

εσυ φροντιζεις τον εαυτο σου? κοιτα μη καταρρευσεις..αυτο μας ελειπε

Διαφημίσεις

Ε, όσο μπορώ προσέχω. Μόνο βράδυ πάω κι όλη μέρα ξάπλα στο σπίτι.

Δε γκρινιάζει, προσαρμόστηκε. Μόνο όταν τον κατατρυπάνε με τις εξετάσεις τον καψερό. Ευτυχώς τα πρωινά έχει δασκάλα, που τους κάνει δραστηριότητες. Πήγαμε και το λαπ τοπ χθες και βλέπουμε ταινίες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δε γκρινιάζει, προσαρμόστηκε. Μόνο όταν τον κατατρυπάνε με τις εξετάσεις τον καψερό. Ευτυχώς τα πρωινά έχει δασκάλα, που τους κάνει δραστηριότητες. Πήγαμε και το λαπ τοπ χθες και βλέπουμε ταινίες.

αα τι καλα... μπραβο που το χουν σκεφθει και εχουν ανθρωπο να τα απασχολει.. μπραβο και παλι..

και μπραβο σε εσενα που προσεχεις μεσα στην αναμπουμπουλα..

καλε για μενα ελεγα πριν και μια ιστορια κρισης νευρων και ορμονων..χαχα!

λοιπον θελετε.. χαχα

"τωρα φορα το" ειπα και εμεινε σπιτσλες το αγορι το τρελλο και ονειροπαρμενο..(μην πω αλλα..)

μια χαρά του τα έχωσες... δεν ειναι οι ορμόνες...κι εγώ έχω αρχίσει κ στάζω "μέλι" όταν μου κάνει τέτοια

Να το φιλήσεις το κουκλί σου από μας, περαστικά στο Γιάνναρο πολλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...