Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη τιμη αν ισχυει η αρχικη...αλλα βρε παιδι μου τι ειναι και αυτο το πραγμα!! Να δινει ο κοσμος 300 και 500 ευρω και 1000 ευρω για ενα ρουχο που θα φορεθει μια φορα και πιθανοτατα κανεις δεν θα καταλαβει και απο ποιον οικο ειναι..βεβαια οποιος μπορει το κανει αλλα εγω γενικα δεν επενδυω τοσα χρηματα.. ειχα budget για ρουχο ως 150 ευρω και τελικα το πηρα με το μπολερακι του 118 ευρω..και ειμουν σαν ζουμπουλι!!!

για κάποια μαγαζιά δεν ξέρω αν ισχύει η αρχική αλλά στο συγκεκριμένο το καρτελάκι του είναι εκ εξωτερικού κ έτσι ειμαι σίγουρη.

Σίγουρα αποκλείεται να καταλάβουν κ εγώ άσχετη είμαι με τη μόδα μην νομίζεις

Διαφημίσεις

εγώ ευτηχώς την απόσβεση τους την κάνω!!

γιατί πάντα τυχαίνει να τα φοράω 2-3 φορές.

σε διαφορετικά μέρη πάντα!!

το φόρεμα της βάφτισης το πήρα 100Ε με έκπτωση και θα το φορέσω και στην βάφτιση της αδερφής μου.

η μία έγινε εύβοια η άλλη θα γίνει κέρκυρα!!!

α εγω το χω το ψωνιο...δεν φοραω κατι δευτερη φορα σε μερη και κυριως με κοσμο που το χουν ξαναδει και αυτο αφορα ΜΟΝΟ τις επισημες περιστασεις..αρα σε λιγες περιπτωσεις θα ξαναβαλω το φορεμα της βαπτισης..

στα καθημερινα μου ρουχα επαναλαμβανομαι μεχρι αηδιας..

αμ εγω που δεν ηξερα καν τον Billy Sabbato (σαμπως τον ξερει και κανεις??!!!) και πουλουσα μουρη!!χεχε!! Οντως ειμουν σαν ζουμπουλι και εμοιαζα με την Ξενια Καλογεροπουλου στα νιατα της!!!!

κι εγώ δεν φοράω,αλλά πάντα τυχαίνει να πηγαίνω σε άσχετα...

στην βάφτιση μας μόνο οι γονείς μου και η αδερφή μου είδε το φόρεμα...δεν είχε έρθει κανείς άλλος από κέρκυρα,α και οι κουμπάροι μου.

οπότε είναι κρίμα να μην το βάλω.

μια φορά είχα γάμο στην κρήτη,έβαλα το φόρεμα του αρραβώνα μου...

κι έτσι βολεύομαι...

στην βάφτιση μας μόνο οι γονείς μου και η αδερφή μου είδε το φόρεμα...δεν είχε έρθει κανείς άλλος από κέρκυρα,α και οι κουμπάροι μου.

κι έτσι βολεύομαι...

H αλήθεια ειναι ότι ειναι δύσκολο τα αμπιγιέ φορέματα να τα ξαναφορεσεις γι'αυτό κ αυτό το πήρα κάποιος πιο νεανικό κ έτσι δεν με δεσμέυει τόσο κ σε ένα πάρτυ μπορώ να το βάλω

αμ εγω που δεν ηξερα καν τον Billy Sabbato (σαμπως τον ξερει και κανεις??!!!) και πουλουσα μουρη!!χεχε!! Οντως ειμουν σαν ζουμπουλι και εμοιαζα με την Ξενια Καλογεροπουλου στα νιατα της!!!!
δεν τον ξέρω τον κύριο

Διαφημίσεις

κι έτσι βολεύομαι...

ε καλα!! και εγω ετσι θα κανα σε αναλογη περιπτωση..

ιδιως εχω κανα δυο ρουχα καλα που πρεπει να τα χω φορεσει σε αμετρητες περιστασεις μεχρι που κατεληξαν να τα χουν δει ολοι πλεον φορεμενα και τωρα τα βαλα στην ακρη..για το μελλον αν θα μου κανουν..και για αυτο συνηθως αγοραζω κλασικα κομματια..

μονο οταν παντρεψα την κουμπαρα μου (ειμουν εγκυος στη μικρη) αφορασα ενα παναθλιο πλισε πρασινο φορεμα που ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως κατεληξα και το πηρα..και εδωσα κααι 120 ευρω...το χωσα στην ντουλαπα με τη μια για καμια ακραια περισταση..

by the way οταν εκανα το κρεβατι πριν το γαμο μου για μερες εψαχνα φορεμα και τιποτε δεν με ικανοποιουσε..ειχα φαει την αγορα και ειλικρινα ολα μου βρωμαγαν και μου ξυνιζαν...τελικαμε την πιεση του χρονου αγορασα ενα παντελονι εφαρμοστο σχεδον στο χρωμα της βανιλιας (ειμουν και σουπερ αδυνατη τοτε) απο τα lynne σε σουπερ τιμη 25 ευρω και ενα παρομοιο μπλουζακι στραπλες απο ενα κινεζικο μαγαζι (απο τις σπανιες περιπτωσεις που επεσα σε νορμαλ και καλο ρουχο) και γοβες απο ενα συνοικιακο μαγαζι του κιλου και επειδη εκανα δουλειες μεχρι την ωρα που ρθε ο πρωτος καλεσμενος δεν προλαβα ουτε να χτενιστω και σε χρονο dt εβαλα αφρο τα μαλλια μου, εκανα ενα wet look και ενα ελαφρυ απογευματινο μακιγιαζ και παιδια ειμουν κατα τα λεγομενα των γυρω μου αψογη..

καμια φορα η πιεση βοηθα..

και στη βαπτιση της μικρης παρεκλινα απο το προγραμμα λογω των οικιακων δουλειων και δεν προλαβαινα να μακιγιαριστω πραγμα που με πολλα νευρα το κανα στο ποδαρι και στο τελος μεχρι και ο φωτογραφος μου λεγε οτι το make up ηταν σουπερ...

οπως λεγε και η κολλητη μου..παλι καλα που υπαρχει και η τελευταια στιγμη αλλιως δεν θα καναμε τιποτε..

H αλήθεια ειναι ότι ειναι δύσκολο τα αμπιγιέ φορέματα να τα ξαναφορεσεις γι'αυτό κ αυτό το πήρα κάποιος πιο νεανικό κ έτσι δεν με δεσμέυει τόσο κ σε ένα πάρτυ μπορώ να το βάλω

Τζες,το φορεμα αυτο χωρις υπερβολη,ειναι τελειο!ουτε τουαλετα,ουτε πολυ απλο!

μπουμπουνιερες δεν μας εδειξες!

πρεπει κι εγω ν'αρχισω να ψαχνομαι σιγα-σιγα για την βαφτιση της μικρης,που μαλλον θα γινει Σεπτεμβρη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγώ στην βάφτιση είχα νευριάζει με την κομμώτρια που μου βρήκε η κουνιάδα,ήταν απαράδεκτη....

επίσης νευρίασα που δεν είχα βοήθεια από κανέναν!!!!

εγώ κι ο άντρας μου να παλεύουμε να τακτοποιήσουμε τα πάντα,να μην ξεχάσουμε τίποτα,να ετοιμαστούμε,να ετοιμάσουμε και να ταίσουμε το παιδί!!

και οι υπόλοιποι κινέζοι!!!!!

είχα πει στους γονείς και στην αδερφή μου με τον κουνιάδο μου ελάτε νωρίτερα από το ξενοδοχείο για βοήθεια και ήρθαν την ώρα που φεύγαμε για εκκλησία!!!

ήθελε 2 ώρες να ετοιμαστεί ο πατέρας μου!!!

τι να τους πεις????

να κάνεις φόνο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...