Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

ακόμα χάλια ο καιρός εκεί?εμείς εδώ "καλοκαιράκι,βραδυνό μπανάκι...λαλαλα"

τέτοια θέλω προσπ,θετική να είσαι!!

τζες τα είδες τα κοσμήματα της κοπέλας?της είπα ότι είσαι φίλη μου για να σε κάνει request.

κι εγώ τελικά την παραγγελία στην άβον θα τη βάλω δευτέρα-τρίτη ολόκληρη, μπας και βάλω κάτι ακόμα...θα είχα πιο πολλές παραγγελίες αλλά δεν έχει κανείς χρήμα!!

και βάζουν λίγα πράγματα τη φορά...

ε καλα.. και εγω λιγα βαζω στη jesgk.. μακαρι να μπορουσα περισσοτερο.. τωρα εχω βαλει στο ματι τα κοσμηματακια.. αυτα με τα Hello Kitty ειναι σουπερ και τα σκουλαρικια με τον Πυργο του Αιφελ αν και ειναι κιτς εντελως εχουν πλακα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ωραία είναι...εγώ είχα πάρει για δωράκι στη κουμπάρα λόγω εγκυμοσύνης το βραχιολάκι που έγραφε mum!!

αυτό μου λένε όλοι...λίγα λίγα πράγματα παίρνουν,τουλάχιστον είναι σταθεροί πελάτες...

και το καλό είναι ότι μένουν ευχαριστημένοι...οπότε κάποια πράγματα θα τα παίρνουν συχνά...

κι εγώ τώρα σιγά σιγά θα παίρνω ένα πραγματάκι τη φορά,μου έχουν τελειώσει πολλά πράγματα...

ακόμα και οι πιο κακοί όπως λες χρησιμοποιούν σαμπουάν,αφρόλουτρα,τόσα έχει...

τώρα ας πούμε θα πάρω αφρόλουτρο παιδικό για την έλλη,μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα φαρμακείου...και θα παίρνω κι εγώ...γιατί να τα παίρνω από το σούπερ μάρκετ?

τζες πες καμιά κρέμα σώματος ωραία,έχεις δοκιμάσει κάποια?

ακόμα και οι πιο κακοί όπως λες χρησιμοποιούν σαμπουάν,αφρόλουτρα,τόσα έχει...

τώρα ας πούμε θα πάρω αφρόλουτρο παιδικό για την έλλη,μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα φαρμακείου...και θα παίρνω κι εγώ...γιατί να τα παίρνω από το σούπερ μάρκετ?

τζες πες καμιά κρέμα σώματος ωραία,έχεις δοκιμάσει κάποια?

Πολύ καλή σειρά ειναι η Skin So Soft, μου αρέσει πολύ... η ξαδέρφη τρελαίνεται για αυτές με τα φρούτα

Prosp το αφρόλουτρο σου άρεσε;;; Και μην ξανακούσω για κακή πελάτισσα...φασούλι το φασούλι..... γεμίζει το σακούλι

Διαφημίσεις

με πηραν τηλεφωνο και μου παν οτι η μικρη εκανε κακακια και στο χαρτι ειχε λιγο ροζ (απο αιμα) αλλα δεν βλεπουν τιποτε αλλο..

μου τη δινει οταν δεν μπορω να ειμαι εκει..

τι να επαθε ρε γμτ?

τι να επαθε ρε γμτ?
Μήπως ήταν λίγο σκληρά κ γδάρθηκε η περιοχή;;; Παρακολουθήστε το να τα κάνει στο γιογιο κ να ρίχνουν οξυζενέ κ αν αφρίζει κ συνεχίζει να έχει αίμα τηλ το γιατρό αν κ νομίζω ότι ειναι αυτό που σου είπα

Μήπως ήταν λίγο σκληρά κ γδάρθηκε η περιοχή;;; Παρακολουθήστε το να τα κάνει στο γιογιο κ να ρίχνουν οξυζενέ κ αν αφρίζει κ συνεχίζει να έχει αίμα τηλ το γιατρό αν κ νομίζω ότι ειναι αυτό που σου είπα

με εντυπωσιαζεις..

το οξυζενε που να το ριχνουν? πανω στα κοπρανα? τι κανει το οξυζενε?

αυτο παει καθε μερα στη τουαλετα αλλα τελευταια κανει μερα παρα μερα και ειχε καποιες μερες πιο δυσκολες εκκενωσεις. Ο ανδρας μου επιασε με γαντια τα κοπρανα τα ψηλαφισε και μου πε οτι ηταν σφιχτα αλλα δεν ειδε κατι περιεργο..

μακαρι να ειναι μονο γδαρσιμο αλλα αν το παθαινει τοσο ευκολα αλοιμονο..

Διαφημίσεις

με εντυπωσιαζεις..

το οξυζενε που να το ριχνουν? πανω στα κοπρανα? τι κανει το οξυζενε?

το οξυζενέ αφρίζει μονο όταν ειναι αίμα, διαφορετικά δεν κάνει τίποτα, θα μπορούσε πχ να ειναι ντομάτα ή φράουλες κ να φαινόταν έτσι.

μακαρι να ειναι μονο γδαρσιμο αλλα αν το παθαινει τοσο ευκολα αλοιμονο..

Μόνο γδάρσιμο ειναι σίγουρα, ας της βάλει κ λίγη κρεμούλα ή βαζελίνη στην περιοχή κ ειναι οκ

το οξυζενέ αφρίζει μονο όταν ειναι αίμα, διαφορετικά δεν κάνει τίποτα, θα μπορούσε πχ να ειναι ντομάτα ή φράουλες κ να φαινόταν έτσι.

Μόνο γδάρσιμο ειναι σίγουρα, ας της βάλει κ λίγη κρεμούλα ή βαζελίνη στην περιοχή κ ειναι οκ

ΠΟΣΟ με καθησυχαζεις.. ΠΟΣΟ σε αγαπαω αυτη τη στιγμη!!

Δεν αντεχω να σκεφτομαι κατι κακο..

την skin so soft την παίρνει και η μαμά μου,της την παρήγγειλα την άλλη φορά,αλλά δεν τα μύρισα,ξεχάστηκα...

συμφωνώ με τζες...δεν θα είναι τίποτα,η έλλη τρελαίνεται για ξερά δαμάσκηνα,δώσε της λίγα...αυτό με το οξυζενέ είναι όντως η καλύτερη λύση...δεν έχεις δει στις πληγές που αφρίζει?

η έλλη κάνει κακά 2-3 φορές την ημέρα συνήθως ,και με τα δαμάσκηνα... χ#$%Τ^ τον κόσμο όλο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...