Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις ενω το χουμε σχεδον τακτοποιησει το θεμα πανα (εκτος της νυχτας που ισως το παλεψουμε το καλοκαιρι) δεν κανουμε καμια σημαντικη προοδο στο θεμα φαγητο..

τρωει σπανια μονη της παροτι της δινουμε κινητρα, δεν συνεργαζεται με το θεμα πηρουνακι, θελει να πιανει με τα χερια το φαγητο και συνηθως γινεται χαλια..καταληγουμε να την ταιζουμε μονιμα εμεις..

αν λερωσει χερια αμεσως σκουπιζεται οπου βρει η αν δεν της αρεσει κατι το φτυνει κατω..

εχουμε μαλλιασει τις γλωσσες να της εξηγουμε αλλα μπαινακης- βγαινακης..

αυτα..

σημερα εμεινα σπιτι γιατι ειχα μια μικρη αδιαθεσια, αυριο παλι για δουλεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπ ελπιζω να εισαι καλα..

Εμενα γινεται πολεμος αν θελω να την ταισω..Τρωει απο πολυ μικρη μονη της, ξερει τι θελει κουταλι κ τι πηρουνι και δεν μπορω οτι λερωνεται πολυ γιατι με πιανει υστερια..Αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα, κοψατε την πανα και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!! Παντως η μικρη εχει γινει πολυ ισχυρογνωμων ολο το δικο της θελει να γινεται και αρχιζω να ανησυχω μηπως το εχουμε κακομαθει..

Επισης το γαλα ειναι μονιμο μαρτυριο γιατι για να πιει 200 περναει μια ωρα και αφου εχω πει οτι ποιηματακια, παραμυθακι, παρακαλι μπορειτε να φανταστειτε..

yRf6p1.png

καλημερα!

ειχα ενα πονο χαμηλα αλλα μαλλον θα ειχα πιεστει προχθες στο γραφειο επειδη καθομουν ωρα αρκετη και με εσφιγγε λιγο το παντελονι, απο χθες ειμαι καλυτερα και τωρα ειμαι παλι στη δουλεια και περιμενω εναγωνιως το αυριο για την αυχενικη..

το θεμα ειναι οτι δεν μας εχουν πληρωσει ακομη και θα πρεπει να σκασω ενα 100ρικο στο γιατρο και στο μικροβιολογικο συν οτι εχω και μια βαπτιση μεθαυριο και εχω υποσχεθει δωρο χρηματα.. λογικα θα μας τακτοποιησουν μεχρι αυριο αλλα θα φροντισω να γκρινιαξω και λιγο..χαχα!κλασικα!

καλημερα!

κλασικα!

Kaλημέρα

κι εγώ πληρώθηκα προχθές το έναντι του Μαρτίου κ το πήγα κατευθείαν στον σπιτονοικοκύρη, τώρα ταπί με 20 ευρω μέχρι το άγνωστο.

Πότε έχεις εξέταση στο γιατρό να μας πει πόσο ψήλωσε το παιδί ;;;

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!

Ξυπνησαμε στις 5μιση... Εχουμε πιει 3 καφεδες... Το ματι δε λεει να ανοιξει... Αλλα κατα τα αλλα... καλα!!! :lol:

Ολα καλα θα πανε με την αυχενικη Προσπ!! ;)

Τζες εχεις και 20 ευρω ρε θηριο? Εχω εχω 0,76 λεπτα!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...τώρα κάθισα(με γιώτα μου τη βγάζει σωστά τη λέξη,θα ξεχάσω την ορθογραφία που έχω μάθει πια...και ήμουν πολύ καλή,άσχετο) να μπω λίγο!! πήγα με το καρότσι με την έλλη μέχρι το κομμωτήριο να μου κουρέψουν τη φράτζα και σούπερ μάρκετ!! έσκασα από τη ζέστη...

εμείς με την τουαλέτα όπως σας είπα παίζουμε!!με το φαγητό πάμε πολύ καλά,τρώει τα πάντα...ακόμα τα ζυγίζω εννοείται για να μην ξεφεύγει...έχει μια μανία βρε παιδί μου να αδειάζει το πιάτο...οπότε της βάζω πιο λίγο από αυτό που ξέρω ότι τρώει κι αν θέλει κι άλλο συμπληρώνω... κάθεται στο καρεκλάκι σαν μικρή κυρία και τρώει χωρίς να λερώνεται!!!δεν μας ενοχλεί καθόλου...

και τρελαίνεται για σούπες!!!

προσπ έχει δίκιο η τζες...φουρνίζεις τώρα!!!!

περιμένουμε νέα σας!!

κι εγώ πλούσια κορίτσια...μαζί με σας!!!κάτι 20λεπτα στο πορτοφόλι!!!

και τα λεφτά από την άβον στον κουμπαρά για το παιδί...θέλουμε παπούτσια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...