Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προσπ για τη Λεκάκη δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη, γιατί εμένα μ' αρέσει πολύ! :D

Θεωρώ ότι κι αυτή και ο Γρηγοριάδης ήταν πολύ καλοί στο έργο! Ο Ζουγα δε ... τι να λέμε, stand up comedy έκανε ο άνθρωπος, τόσο άνετος είναι με το κοινό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω.. μπορω να ειμαι και εγω 15 weeks pregnant και να χει φυγει η αυχενικη απο πανω μου και να χω τελειωσει με τις αναγουλες??

(ο καθενας με τον πονο του..χαχα!)

Ζουγανελης = μεγαλος δασκαλος..

ξερετε οτι εχει θεση καθηγητη στο Πανεπιστημιο του Μοναχου και εχει τελειωσει και αρχιτεκτονικη και εχει και ολη αυτη τη καριερα..

και ειναι σουπερ τυπος

Περαστικα σας κοριτσακια..Αχ οντως ο καιρος δεν παλευεται..

κ την Κυριακη εχουμε βαφτιση κ αντε να δω τι θα φορεσουμε..εχω βαρεθει με τα κοινωνικα του σογιου του αντρα μου..Ολο κ κατι εχουν και ειναι συνεχεια οι ιδιοι κ οι ιδιοι και δεν ξερεις τι να φορεσεις..

yRf6p1.png

Γεια σας κοριτσακια!!

Περαστικα στα αρρωστακια μας!

Εμεις καλα.. Ησυχια, ταξη και ασφαλεια! :D

Η αγαπημενη μου ταινια απο Βεγγο (μιας που αναφερθηκε) ειναι το "Πολυτεχνιτης και Ερημοσπιτης".. Εχει πολυ γελιο! Παει κι αυτος... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Περαστικα στα αρρωστακια μας!

Εμεις καλα.. Ησυχια, ταξη και ασφαλεια! :D

Η αγαπημενη μου ταινια απο Βεγγο (μιας που αναφερθηκε) ειναι το "Πολυτεχνιτης και Ερημοσπιτης".. Εχει πολυ γελιο! Παει κι αυτος... :(

καλησπερα.

ε! τωρα ποιος εμεινε? ο Βουτσας, ο βλακας ο Κωνσταντινου και αντε τιποτε δευτεροκαριεριστες παλιοι..

σκεφθειτε σε μερικες δεκαετιες θα βλεπουμε πχ Ρουβα παππου και θα καταλαβαινουμε οτι μεγαλωνουμε..

η θα εχει γινει η κορη του 20 χρονων και θα βλεπουμε και τα δικα μας ετσι μεγαλα και θα εκπλησσομαστε

Καλημέρα κορίτσια, τί κάνετε;Τα μωράκια; Εμείς πήγαμε εχθές οδοντίατρο, όλα τέλεια με τα δόντια του Θοδωρή, η μικρή τρελή γκρίνια όλο το απογευματόβραδο μέχρι που κοιμήθηκε, πυρετό όχι αλλά βήχα ναι!!!

καλημέρα κοριτσάκια!!

αυτός ο βήχας δεν φεύγει εύκολα,εγώ είμαι έτσι 10 μέρες τώρα...

πως είναι σήμερα τα μπουμπουκάκια...?

εμείς σπίτι,κι έχω νεύρα,γιατί πρωί πρωί ξύπνησα και πήγα στο δωμάτιο της έλλης και είχε ξυλώσει κομμάτι από την ταπετσαρία της πάνω από τη κούνια...χθες την βρήκα σκαρφαλωμένη στην αλλαξιέρα καθιστή να ανοιγοκλείνει το φως...σκαρφάλωσε από τη κούνια στην αλλαξιέρα!!χωρίς να πέσει...

Καλημερα!

Περαστικα στο Ανδρεϊνακι!

Κανει ταρζανιες η Ελλη ε?

Εμεις καλα.. Ζητησαμε απο εχθες να φοραμε βρακι αντι για πανα και πλενωωωω.... Ενω το ζητησε απο μονη της, δεν τα λεει και δεν τα κανει εκει οποτε τη βαζω.. Τα αμολαει οπου βρει.. Τεσπα, θα δειξει! Δεν θελω να επιμεινω κιολας!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

είναι πολύ του σκλαρφαλώματος αλλά προσεχτική!!!στην παιδική χαρά σκαρφαλώνει στο μονόζυγο!!

αχ αυτά σκέφτομαι,πρέπει να πάρω καμια 30αριά βρακιά να έχουμε!!! σε κάνα μήνα θα βγάλω τα χαλιά...και ξεκινάμε.

η έλλη το έχει βρει παιχνίδι και θέλει να την βάζουμε συνέχεια χωρίς να κάνει τίποτα!!

Εμεις πηγαμε προχθες στα jumbo και πηραμε το στεφανακι για τη λεκανη. Το ειδε η μικρη, ξετρελαθηκε. Προχθες ομως, επειδη ειχαμε παρει και διαφορα αλλα, δεν ασχοληθηκε πολυ μαζι του. Χθες, πριν παει για υπνο το μεσημερι μου ζητησε να καθησει. Την εβαλα, εκανε! Το απογευμα μολις σηκωθηκε, ξαναζητησε! Την ξαναεβαλα και ξαναεκανε! Παω να της φορεσω πανα και μου λεει "βακι". Της φορεσα κι εγω βρακι... Ε, εκτοτε δεν ξαναεκανε στη λεκανη.. :lol:

Μονη της να ζητησει να παει, μεχρι στιγμης δεν ζηταει.. Εγω τη βαζω απο μονη μου στα 40 λεπτα περιπου.. Ουτε τοτε κανει κατι ομως.. Εχθες επλυνα 4 βρακια εκ των οποιων το ενα ειχε και κακα! :cool:

Σημερα σηκωθηκε στις 7.. Η πανα ειχε τσισα, αλλα δεν ηταν και τοσο γεματη. Την εβαλα στη λεκανη δεν εκανε.. Ηπιαμε γαλα, την εβαλα μετα απο 20 λεπτα, τιποτα.. Μολις φυγαμε απο το μπανιο τα αμολησε! :lol: Πλυνε παλι Φαιη! :lol:

Μετα τη φρουτοκρεμα, ζητησε απο μονη της κακα. Την εβαλα, την αφησα να καθησει γυρω στα 10 λεπτα, αλλα τζιφος! Μετα την πηρε ο πατερας της να πανε τραπεζα και κουνιες και της εβαλα κανονικα πανα. Με πηρανε τηλ. πριν απο λιγο, δεν εχει κανει κακα λεει ουτε στην πανα... Τι να πω!

Πιστευω το εχει βρει παιχνιδι.. Θα δω πως θα κυλησει και αν στην εβδομαδα πανω δεν δω εστω και ελαχιστη βελτιωση, θα σταματησω.. Φοβαμαι μην το παρει και στραβα και μετα την παντρεψω και φοραει ακομα πανες! :lol:

gM4vp2.png

Kαλημέρα κοπελιές!

Εγώ και σήμερα σπίτι με τον μικρό, ευτυχώς είναι ήσυχος. Όλο το πρωί είχε ένα συννεφόκαμα και τώρα ... μπόρα και μπουμπουνητά! Ανωμαλίες!!!

Ο παιδίατρος μου 'χε πει όταν θ' αρχίσω για την πάνα να μην τον επιμένω πολύ. Ήδη άρχισα να τον ρωτάω "θέλεις να πάμε να κάνεις τσίσα στην τουαλέτα;", αλλά προς το παρόν είναι αρνητικός! Έχουμε μέλλον! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα!

Περαστικα στο Ανδρεϊνακι!

Eυχαριστω!!!
πολύ. Ήδη άρχισα να τον ρωτάω "θέλεις να πάμε να κάνεις τσίσα στην τουαλέτα;", αλλά προς το παρόν είναι αρνητικός! Έχουμε μέλλον! :D

Εμένα στο χωριό θα ξεκινήσει.. για να δούμε

Γεια σας κι απο μενα..

Κι εμενα με αγχωνει παρα πολυ το θεμα της πανας..Δεν ξεκιναμε ακομα, αν και εχει δωσει δειγματα να μην θελει την πανα κ τοσο πολυ πια..Κι εγω στο χωριο νομιζω θα ξεκινησω γιατι εδω θα βαρεσω εγκεφαλικο, παντως οπως κ να εχει να σταματησω τη δουλεια πρωτα και μετα..

Τι περιεργος καιρος..Αναποφασιστος..Βεβαια δεν θελω κ ζεστη απο τωρα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...