Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξαναγράφω...

καλημέρα κορίτσια!!καλύτερα βλέπω τα ζουζούνια σας...

τα έμαθα για τον βέγγο,πρωί πρωί...κρίμα,από τους τελευταίους ήταν...

κι εγώ νευριάζω με το πάρεντς...δεν γράφω σε πολλά θέματα πλέον...αν και πάλι είμαι αποκλεισμένη...λόγω του τίκερ μου...

τζες εμένα μου αρέσει το χρώμα αυτό,ίσως λίγο πιο κόκκινο...ή καστανό ανοιχτό,ένα γλυκό χρώμα...επίσης σου πάει πολύ το καρέ κούρεμα...

αυτά...

Διαφημίσεις

να πάρεις της αβον την σειρά περιποιήσης...να δυναμώσει!!χιχι

χιχι εννοειται... εχω τα σαμπουαν της για βαμμένα κ ειναι πολύ καλά όντως

Σκεφτηκα πόσο θα τα είχε εδώ στα τουριστικά αλλά δεν νομίζω να εχουν μον ο15 ευρώ κ μονο 3 ευρω θα δώσω πηγαινε-έλα στο Μοναστηράκι αρα καλύτερα με αντικαταβολή.. ειναι ΑΦΟΡΕΤΑ γι΄'αυτό τα πήρα

τέλεια είναι τζες τα σανδαλάκια!!!μεγιά!!έχω δει κάτι παρόμοια εδώ,πανάκριβα!!!σε τουριστικό κιόλας,αλλά δερμάτινο...

κι αυτά δερμάτινα ειναι αν προσέξεις το γράφει στον πάτο

το φαντάστηκα ότι είναι δέρμα...θα δω τις επόμενες μέρες πόσο τα έχουν εδώ...

καλά έκανες και τα πήρες...θα είναι cosy ντυμένο το κορίτσι...πάντως τόσο φθηνά δεν τα έχουν...

οι πελάτισσες μου,έχουν πει τα καλύτερα για τα προιόντα της αβον...για σαμπουάν,αρώματα,και το σέρουμ αυτό με τα μπαλάκια...

Διαφημίσεις

επειδη τ αγορασες τα απεσυρε απο την φωτο και ετσι δεν τα βλεπουμε τωρα. Εμενα μου αρεσει το βυσσινι παντελονακι..

μαμώτο... θα στα δείξω live

ουπς εμένα μόλις μου τα εμφάνισε για κλικαρε στο δικο μου link

επειδη τ αγορασες τα απεσυρε απο την φωτο και ετσι δεν τα βλεπουμε τωρα. Εμενα μου αρεσει το βυσσινι παντελονακι..

ωραιο κ το βυσσινι λίγα το δίνει αλλα δεν το διακινδυνευω για τη μικρή μου μου είπε αν ήθελα κ κατι άλλο θα μου εβγαινε παλι στα ιδια λεφτα γιατι δεν θα χρεωνομουν μεταφορικα

Καλημέρα!

Ίωση είπε ο παιδίατρος, δεν έδωσε αντιβίωση (αποφεύγει γενικώς), μας είπε τι να προσέχουμε, κλπ. Σήμερα δεν έκανε πυρετό, έφαγε και είναι καλοδιάθετος, καθαρίζει και η μύξα σιγά σιγά, που πήξαμε!!!

Κι εγώ στενοχωρήθηκα για Βέγγο. Τον λατρεύωωωωωωωωω! Ειδικά σ' εκείνη την ταινία που 'ναι θυρωρός κι έχει τις ανύπατρες αδελφές είναι ΘΕΟΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...