Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικουλια σας μωρε..Υπομονη εσυ με τις ζαλαδες αλλα η εξοδος μου ακουγεται σουπερ, μπραβο!!!

Το Σαββατο το απογευμα με βραδυ που ειχε κρυο η κουνιαδα μου εκανε ΕΞΩ στην αυλη τα γενεθλια της κορης με καλεσμενα μωρα απο 6 μηνων..Πως σου φαινεται;;;;;; Μαλλον μονο εγω κρυωνα..

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε..Αντε παλι τα ιδια..Αχ που θα παει, δεν θα κλεισουν τα ρημαδοσχολεια..Περασα πολυ ωραια αυτες τις μερες με τη Ναταλιτσα μου..

αντε καλη αρχη.. ξανα και υπομονη.. κοντευει το καλοκαιρι.. ουτε μαθητρια να σουν..χαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο μένα!

Και εμείς απο χθες το πρωί με πυρετό. Πριν καμιά ώρα που πήρα τη μαμά μου είχε 39,2. Ευτυχώς κατάφερε να της δώσει το ντεπόν γιατί μόλις το βλέπει βουλώνει το στόμα με τα δυο χέρια και αρχίζει να κλωτσάει. επομένως ένας την κρατάει χειροπόδαρα και ο άλλος της δίνει το ντεπόν. Τώρα κοιμάται. ελπίζω να υποχώρησε ειδάλλως έδωσα εντολή να της κάνει 'ενα χλιαρό μπανάκι.

Αυτά τα νέα μας...

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Επέστρεψα κ εγώ στη βαση μου την Παρασκευή, μόνη χωρίς τα παιδιά για να κάνω δουλειές. Εχθές ήρθαν κ τα μπουμπούκια. Η Ανδρεινα με 38+ πυρετό από εχθές κ λίγο βήχα... όταν αποφασίσει ο καιρός τί εποχή έχουμε τότε ίσως ηρεμησουμε από αυτά. Ο Θοδωρής θέλει επειγόντως οδοντίατρο αφού σε ένα απο τα μπροστινά δόντια βγαίνει σε δεύτερη σειρά άλλο.... (στραβα κάτω δόντια απο το μπαμπά :shock: ) αυτόν θα κατηγορήσω... κ μάλλον θα χρειαστεί να το βγάλει

Καλά πέρασα, ειδικότερα μετά το Πάσχα που ήμουν με τα παιδιά μόνη πραγματικά τα χάρηκα κ ξεκουράστηκα.

και τρίτη στη σειρα απο χθες άρρωστη? Η δικιά μου μόλις ξύπνησε με 38,8 ενώ στις 11μιση πήρε ντεπόν. Τώρα θα τη βάλει η μαμά μου για χλιαρό μπανάκι. Είπα τη μαμά μου να την αφήσει αρκετή ώρα. Για να δούμε....

Διαφημίσεις

καλως ήρθες Τζες! Απο το άγχος μου για την μικρή έγινα αγενής:mrgreen:

δεν παρεξηγώ, περαστικά σε όλα τα νινάκια, λογικό το βρίσκω να αρρωσταίνουν με τέτοιο καιρό.. όλο το χειμώνα είμασταν οκ

καλως τες!!

εκανε την αρχη η δικια μου με την ιωση την Μ Πεμπτη και σας κολλησε ολες..χαχα!

περαστικα και υπομονη..

ο καιρος ειναι ενα χαλι και επικινδυνος..

τελικά εσείς τί είχατε και σας χορήγησε και αντιβίωση? Πέρα απο πυρετό είχε και άλλα συμπτώματα? Η δικιά μου μόνο πυρετό . Τίποτα άλλο.

καλώς της τζες!!!που είσαι βρε αρχηγέ? μας έλειψες!!

τι βλέπω?άρρωστα τα μπουμπουκάκια??περαστικά...

έπεσε ο πυρετός κορίτσια?

ο δικός μας όχι. Στις 11 ήταν με 39 και κάτι. Πήρε ντεπόν και στη μια είχε πάλι σχεδόν 39. Στις 3 θα της έδινε πονσταν η μαμά μου. Και στο μπάνιο την έβαλε αλλά δεν κάθησε πολύ η κυρία. Και τις κομπρέσες τις πετάει. Πιστεύω το πονστάν να κάνει δουλειά τώρα...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Ο δικός μου ανέβασε και σήμερα, 38, έπεσε βέβαια με αντιπυρετικό αμέσως, αλλά θα τον πάω παιδίατρο το απόγευμα για σιγουριά, γιατί τρίτη μέρα στη σειρά είναι που ανεβάζει.

Προσπ η παράσταση ήταν "Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαίδη" και ήταν όλα τα ευρώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλώς της τζες!!!που είσαι βρε αρχηγέ? μας έλειψες!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

τι βλέπω?άρρωστα τα μπουμπουκάκια??περαστικά...

έπεσε ο πυρετός κορίτσια?

η δική μου όταν λειπω δεν κάνει... μαλλον μου κάνιε γυμνάσια όταν ειμαι εκει.. ponstan δεν έχω δώσει ποτέ... θα σας έχω νεα το βράδυ

Eμένα ο παιδίατρος μου 'χει πει να δίνω εναλλάξ και τα δύο αντιπυρετικά, όταν έχει συνεχόμενα πυρετό και - μέχρι τώρα - κάνει δουλειά το "σύστημα".

και' μενα το ίδιο μου έχει πει αλλά δεν το κάνω, το ponstan ειναι αρκετά ισχυρό... ουφ και η ώραααα δεν περνάααααααααααααα

τελικά εσείς τί είχατε και σας χορήγησε και αντιβίωση? Πέρα απο πυρετό είχε και άλλα συμπτώματα? Η δικιά μου μόνο πυρετό . Τίποτα άλλο.

παραπονιοταν για το αυτι της και το πειραζε συνεχεια και επισης ουτε με το ponstan υποχωρουσε ικανοποιητικα ο πυρετος και επειδη την επιασε Μεγαλη Πεμπτη βραδυ η ιστορια δωσαμε αντιβιωση.

Την Τριτη του Πασχα που την ειδε ειχε οντως κοκκινο ελαφρως το αυτι της μεσα και μας ειπε να παρουμε και δευτερο μπουκαλι αντιβιωση ceclor 250 αλλα εδωσα λιγο απο το δευτερο και σταματησα.

Τωρα ειναι καλυτερα αν και ελαφρως λιγες μυξουλες στο βαθος εχει.

εμεις για τον πυρετο παντα ξεκιναμε με ντεπον αλλα αν δεν υποχωρει της δινω πονσταν που ειναι πιο δυνατο και αποτελεσματικο..

πρωτη φορα βασικα πηρε αντιβιωση και ελπιζω να αργησει να ξαναχρειαστει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...