Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk να σε ρωτήσω...από που το πήρες το φόρεμα?είδα το site.έχει πολύ ωραία φορέματα και ενδιαφέρεται η αδερφή μου...έχει βάφτιση το καλοκαίρι.

το πήρα από το Κολωνάκι, υποκατάστημα έχει κ στη Κηφισιά κ στο Μall, αν πάει τώρα κάποια σχέδια τα έχει μισή τιμή αλλά κ η νέα κολλέξιον είναι υπέροχη http://www.maxazria.com/fall2009/ στο site τους γράφει τα υποκαταστήματα

Διαφημίσεις

το πήρα από το Κολωνάκι, υποκατάστημα έχει κ στη Κηφισιά κ στο Μall, αν πάει τώρα κάποια σχέδια τα έχει μισή τιμή αλλά κ η νέα κολλέξιον είναι υπέροχη http://www.maxazria.com/fall2009/ στο site τους γράφει τα υποκαταστήματα

ποσο κοστισε?

εμένα θα μου άρεσε άνοιξη!!

μάιο ιούνιο!!

ουσιαστικα και εμενα η ανοιξη μου αρεσει για πολλα πραγματα πχ την επομενη μερα του Πασχα που ναι γενικα το κλιμα ανοιχτο, ευδιαθετο, σχεδον καλοκαιρινο αλλα τελευταια ο καιρος δεν μας βοηθαει συνηθως κανει βροχες

Διαφημίσεις

καλη τιμη αν ισχυει η αρχικη...αλλα βρε παιδι μου τι ειναι και αυτο το πραγμα!! Να δινει ο κοσμος 300 και 500 ευρω και 1000 ευρω για ενα ρουχο που θα φορεθει μια φορα και πιθανοτατα κανεις δεν θα καταλαβει και απο ποιον οικο ειναι..βεβαια οποιος μπορει το κανει αλλα εγω γενικα δεν επενδυω τοσα χρηματα.. ειχα budget για ρουχο ως 150 ευρω και τελικα το πηρα με το μπολερακι του 118 ευρω..και ειμουν σαν ζουμπουλι!!!

εγώ ευτηχώς την απόσβεση τους την κάνω!!

γιατί πάντα τυχαίνει να τα φοράω 2-3 φορές.

σε διαφορετικά μέρη πάντα!!

το φόρεμα της βάφτισης το πήρα 100Ε με έκπτωση και θα το φορέσω και στην βάφτιση της αδερφής μου.

η μία έγινε εύβοια η άλλη θα γίνει κέρκυρα!!!

χρονια πολλα,Ανδρέινα!

ολα τ'αστερια τ'ουρανου

να'ναι ευχες για σενα,

κι ολες οι σταλες της βροχης

χρονια ευτυχισμενα!

Τέλειο κοριτσάκι!! Σ'ευχαριστώ να χαίρεσαι τη κοράκλα σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...