Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, ναι, αφού υπάρχουν οι βαρεμένοι που θα κουβαληθούνε! Να πάω στο Λονδίνο αγάπη μου, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, είναι τέλεια πόλη, αλλά όχι να πάω να στριμωχτώ για να δω το γάμο των πλουσιόπαιδων!

Καλα!! Πλακα κανουν?? με αντισκηνο 2 μερες πριν???? πανε καλουα???!!!

εσυ καλη μου οσονουπω θα αρχισεις να νοιωθεις καποιος να σου χτυπαει την πορτα..χαχα (κλωτσιδια..)

είναι τρελοί οι άγγλοι παιδί μου!!!!το δώρο το έστειλα!!!!με νταλίκα!!!!

παντως η... Καιτουλα.. σκυλιτσα μου φαινεται... θα ναι χαιδεμενη της γιαγιας..

ο Ουιλιαμ ΧΑΛΙΑ εχει γινει οσο μεγαλωνει..ιδιος ο πατερας του..

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Σημερα παμε για πλαγια ακτινογραφια ρινοφαρυγγος... Η μικρη εχει γονατισει απο τα κρεατακια, κανει συνεχεια απνοιες...

Εχω αγχωθει καθως φοβαμαι πως δεν θα καθησει να της τη βγαλουν την ακτινα... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

παντως η... Καιτουλα.. σκυλιτσα μου φαινεται... θα ναι χαιδεμενη της γιαγιας..

ο Ουιλιαμ ΧΑΛΙΑ εχει γινει οσο μεγαλωνει..ιδιος ο πατερας του..

Όντως! Μοιάζει πλέον τον κακάσχημο! Πως άλλαξε έτσι αυτό το παιδί;

Φαίη θα κάτσει ρε! Θα της φανεί περίεργο! Ο δικός μου ήταν κύριος στις ακτινογραφίες. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπούλης κανονικός!!για να δούμε τη μοίρα θα έχει η κέητ!!

φαίη μου καλή επιτυχία!!

δεν θα κάτσει αλλά θα την κρατάτε,πρέπει να γίνει...καλύτερα να βγουν αν έχει το παιδί...

θα έχει συνέχεια προβλήματα...κι ο άντρας μου έπρεπε από μικρός να είχε βγάλει αμυγδαλές και κρεατάκια,μια ζωή πρόβλημα έχει!

Μπα νωρίς είναι ακόμα.

εγω την κορη απο 15 εβδομαδων την ενοιωσα...

βεβαια αν εχεις "προυπηρεσια" στο αθλημα ειναι πιο συνηθες να το καταλαβαινεις νωριτερα..χαχα!

εντωμεταξυ παρισνω τα utrogestan λογω της αιμορραγιας που ειχα στις αρχες και εχω γεμισει με ακμη απιστευτη. αφηστε δε που μετα απο μια ωρα νυσταζω και εχω χαλια στομαχι.. και μου πε ο γιατρος μηπως αντι για Prepar παιρνω αυτα μετα τη περιδεση γιατι αποδειχθηκαν αποτελεσματικα για την τοκολυση.. τα βλεπω και θελω να ξερασω..

Φαιη καλη επιτυχια.. το θεμα ειναι να την κραταει καποιος τη μικρη, μονη της δεν θα κατσει σιγουρα.

Διαφημίσεις

μπούλης κανονικός!!για να δούμε τη μοίρα θα έχει η κέητ!!

φαίη μου καλή επιτυχία!!

δεν θα κάτσει αλλά θα την κρατάτε,πρέπει να γίνει...καλύτερα να βγουν αν έχει το παιδί...

θα έχει συνέχεια προβλήματα...κι ο άντρας μου έπρεπε από μικρός να είχε βγάλει αμυγδαλές και κρεατάκια,μια ζωή πρόβλημα έχει!

Ακουστε τι επαθε μια ξαδελφη μου..

ο γιος της ειναι 8 ετων και ειχε προβλημα με τις αμυγδαλες απο μωρο.

Και τι επαθε?

Ξαφνικα μια μερα τα ποδια του τουμπανιασαν, γεμισαν εξανθηματα και πονουσε στα κοκκαλα σα να χε αρθριτιδα το παιδακι..

Εξανθηματικη Πορφυρα η οποια ειναι ιογενης λογω των αμυγδαλων..

εμεινε 14 μερες στο νοσοκομειο και συμβαινει σε 100 στα 10.000 παιδια. Και μενει στον οργανισμο ανενεργος σαν τον ερπη..

Ακουσον ακουσον!

Μια σκασίλα. :tongue:

καλα να παθει οτι παθει.. ξερει που μπλεκει και ειδικα σε μια εποχη που οι πληροφοριες για τα ενδοτερα της οικογενειας εδωσαν και πηραν.. αλλα οποιος εχει βλεψεις λουζεται και τις συνεπειες..

Ναι κι εγω ειμαι υπερ στο να βγουν, απλα ο παιδιατρος μας τοσο καιρο ελεγε οχι... Τωρα με την ακτινογραφια θα μας πει τι βλεπει..

Ρε παιδια, η ακτινοβολια προκαλει προβλημα στην αναπτυξη? Ξερει καμμια να μου πει?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Προσπ τις τέλειωσες τις πρώτες εξετάσεις;

Εγώ δε νιώθω τπτ πάντως. Μόνο μια κουτουλιά και μια αγκωνιά που μου 'δωσε ο Γιάννος χθες!

οι μονες εξετασεις που εχω κανει ηταν μια γενικη αιματος, ουρων, φεριττινη, σακχαρο και για τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοιο. Αυτα.

Την αλλη Παρασκευη 6/5 εχω την αυχενικη που θα μου την κανει ο ιδιος ο γιατρος μου και αμεσως μετα θα παω ιδιωτικα να κανω την Pap A οπου Δευτερα η Τριτη (9-10/5) θα χω και το αποτελεσμα της.

Μολις περασουμε και αυτο το διαδικαστικο κυματακι θα περιμενουμε με χαρα ας πουμε την περιδεση οπου θα μεινω μεσα ενα 24ωρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...