Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έρχεται η μέρα που θα τους "τακτοποιήσω"!!!

ειδικά τη μάνα μου και τον πατέρα μου!!

οοοοοοοοοοοο... νευρα μυριζομαι...

καλμαρε, καλμαρε.. (αν και εγω τα ιδια λεω καθε φορα που με εκνευριζουν)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη να κοιταξεις για παιδικο, καλο θα της κανει.. για την ομιλια και εγω οπως τα αναφερεις δεν θα αγχωνομουν τοσο πολυ.. ειμαι βεβαιη οτι θα πει μαζεμενα πραγματα μεχρι τα 3

Σε ευχαριστω πολυ Προσπ μου... Μου δινετε κουραγιο ολες εδω μεσα.. Ειμαι πολυ αγχωτικη και γι' αυτο τα διογκωνω ολα μεσα στο κεφαλι μου!

αλλα με το θεμα της ομιλιας,θα συμφωνησω κι εγω με την προσπ.αδικα αγχωνεσαι.αφου ξεπηρε τωρα,καθε μηνα θα μιλαει ολο και καλυτερα,και μεχρι το καλοκαιρι θα ειναι μια χαρα!πιστεψε με!

Το ευχομαι κι εγω Ελεναντα μου και μακαρι να βγεις αληθινη! :)

Καλημέρα!

Πήρα και τις υπόλοιπες εξετάσεις απ' το ΙΚΑ. Όλα καλά. :D

Μπραβο ρε Μαεστρο μου! Συγχαρητηρια!! :D

φαίη μου εγώ δεν ανησυχώ ακόμα,τα καταλαβαίνει όλα,τα λέει όλα,απλά όχι καθαρά...

σκέψου ότι υπάρχουν παιδιά που δεν λένε λέξη μέχρι τα 3!!!

Εχεις δικιο Κερκυραια μου.. Απλα εγω εχω τον καλλο!

για την ομιλία ένα σωρό έλεγαν το πάσχα το σόι...

πλέον δεν δίνω σημασία...

κι εννοείται μέχρι και οι κουμπάροι κατάλαβαν ότι την έλλη όλοι την έχουν χεσ$%^!!! σε αντίθεση με τα 2 μικρά της αδερφής μου...

οι ξένοι περισσότερη σημασία της δίνουν...την χαζεύουν...

:evil::evil::evil: Καλα κανεις και δε δινεις σημασια... Να κοιτανε τα δικα τους χαλια ορισμενοι και να αφησουν τα παιδια μας στην ησυχια τους..

Οσο για τα υπολοιπα μη στεναχωριεσαι καλη μου... Κι εμενα καπως ετσι ειναι τα πεθερικα μου.. Τα Χριστουγεννα που πηγαμε Πατρα με το ζορι ασχοληθηκαν με το παιδι! Ο πεθερος μου δηλαδη μια χαρα την επαιζε, η πεθερα μου χ#στηκε και που πηγαμε.. Για να βγουμε τα Χριστουγεννα, απαιτησε να την κοιμησω πρωτα γιατι εκεινη φοβοταν.. Και μας επρηξε και στα τηλ. επειδη παλι φοβοταν μην ξυπνησει το παιδι! Αστα.. Και να φανταστεις πως ειναι το πρωτο τους εγγονι! Αλλα εχει ενα βασικο ελαττωμα: εχει εμενα μανα.. Καταλαβες?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μα τι να ηρεμήσω...είπαμε δεν δίνω σημασία,αλλά έλεος!!

ποτέ δεν με έχει πειράξει κάτι που έχει σχέση με το παιδί...αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό...είχαν να το δουν οι γονείς μου από τέλος φλεβάρη,2 μήνες!!

κι έχουν κι απαιτήσεις...της αδερφής μου τα βλέπουν όμως...

Εχεις απολυτο δικιο σε ο,τι και να πεις...

Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου.. Αλλα μην τα κρατας μεσα σου ματια μου, θα σκασεις... Σαν βομβα θα εκραγεις μια μερα.. Στο λεω γιατι ειμαι παθουσα..

Το εχεις συζητησει μαζι τους καθολου?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα

τη Κυριακη βαπτιζεται ο ανηψιος μου (πρωτο παιδι του γιου της αδελφης του μπαμπα μου) και δεν εχω ψωνισει ακομη δωρο αλλα δεν προτιθεμαι να παρω κατι πανω απο 30-40 ευρω γιατι δεν εχω περιθωριο.

Αφηστε δε που οι γονεις του στη βαπτιση της μικρης μας ειχαν κανει δωρο δυο ρουχα απο το Jumbo που αντε να κοστισαν 15 ευρω, αλλα δεν θελω να το πιασω απο εκει το θεμα.

Ελεγα για ρουχο αλλα ποιος ξερει αν θα το φορεσει και αν ναι μετα θα παει για δοσιμο, συνεπως σκεφτομουν για κανενα σετ πετσετες μπανιου η σετ σεντονια για παιδικο κρεβατι (οχι κουνια)

τι αλλο? παιχνιδι δεν ειμαι υπερ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε;

Εγώ περιμένω μπας και πάω για καφέ με τον κουμπάρο και - αφού θα πάω κέντρο - να πάρω κι ένα δώρο, να στείλω σε μια φίλη στην Αθήνα που γέννησε πριν το Πάσχα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα μου 'χανε κάνει δώρο ένα με μουσική των Police, σε εκτέλεση με φλάουτα, μεταλλόφωνα, κλπ, και το καραγούσταρε ο μικρός, ειδικά όταν ήταν πιο μπέμπης. Κι αυτό θα 'ναι πολύ ωραίο.

Εγώ θα πάρω πάλι ένα συνολάκι απ' το ΖΑΡΑ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!!

προσπ και πολλά θα δώσεις...

κι εγώ θυμάμαι τι έκαναν μερικοί,ενώ εμείς είμασταν large!!αλλά θα έρθει η ώρα που θα πάρουν τα αντίστοιχα!!

κατά τα άλλα σπίτι,έχουμε τον γάμο σήμερα!!!του ουίλιαμ και της κέητ!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εννοώ ότι δεν έχει τίποτα άλλο η tv!!

άσε που δεν πρόλαβα να ραφτώ και με είχαν καλέσει κιόλας!!!:tongue:

Καλύτερα, που να ξοδευόσουν τώρα, και για να ραφτείς και για δώρο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κέρδος έχουν οι άγγλοι!!διαφήμιση!!25εκ θα στοιχίσει και θα βγάλουν 700!!!μια χαρά τους πέφτει!!

Ε, ναι, αφού υπάρχουν οι βαρεμένοι που θα κουβαληθούνε! Να πάω στο Λονδίνο αγάπη μου, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, είναι τέλεια πόλη, αλλά όχι να πάω να στριμωχτώ για να δω το γάμο των πλουσιόπαιδων!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...