Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να΄σαι καλα!παντρευουμε ενα ζευγαρι φιλων μας.το αλλο σαββατο ειναι,και δεν εχω κλεισει τιποτα ακομα,ουτε ρουχα εχω παρει,θελω και κομμωτηριο..τελευταια στιγμη παλι,αναγκαστικα.το σαββατο αυτο εχουμε το μπατσελορ,και την τεταρτη το κρεβατι.ευτυχως εχω την πεθερα και με βοηθαει με την μικρη.

περαστικα στην μαμα σου!

καλημερα

σε ευχαριστω για τις ευχες..

εκει ελενακι τους γαμους και τα βαφτησια τα εχετε για πρωινο..χαχα!! δεν βαριεστε ποτε???!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω σκεφτομουν να κανω αιτηση για σταθμο δημοσιο αλλα αφου περιμενουμε και αλλο παιδακι δεν θα κανω. Θα γεννησω αν ολα πανε καλα Νοεμβριο και αν την εχουν παρει τη μικρη ηδη ενα μηνα πριν θα αρχισουν και οι ιωσεις. Του χρονου πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα..

Φαιη να κοιταξεις για παιδικο, καλο θα της κανει.. για την ομιλια και εγω οπως τα αναφερεις δεν θα αγχωνομουν τοσο πολυ.. ειμαι βεβαιη οτι θα πει μαζεμενα πραγματα μεχρι τα 3

Η δικια μου πρεπει να παει οπωσδηποτε Ελενακι!

Αρχικα ειμαστε "πισω" στο θεμα ομιλιας... Μιλαει μεν αλλα οχι οπως η δικια σου πχ.

Τη Δευτερα εχουμε το 2ο ραντεβου με την αναπτυξιολογο.. Την πρωτη φορα ειπε πως δεν βρισκει κατι περα απο μια μικρη καθυστερηση στο λογο και συστησε επανεξεταση τωρα μπας και η μικρη επαιρνε φορα! Ενταξει.. Λεει γυρω στις 80+ λεξεις πια.. Απο αυτες καθαρες ειναι οι 28.. Φρασουλες με 2 λεξεις κανει απλα καποιος ξενος θα χρειαστει μεταφραση απο εμενα για να καταλάβει τι λεει η μικρη. Δεν ξερω, ευχομαι να δει προοδο και η αναπτυξιολογος και να μη χρειαστει περαιτερω διερευνηση..

Απο την αλλη, ο Χειμωνας μας μεσα στο σπιτι ηταν σκετη ΚΟΛΑΣΗ! Ισως ορισμενοι πιστευουν πως υπερβαλλω, αλλα το παιδι εκανε Ο,ΤΙ ΜΑ Ο,ΤΙ περνα απο το χερι του για να μας δειξει πως δυσανασχετει με τους μεγαλους.. Σε παιδοτοπους ή με αλλα παιδια δεν ειχε καμμια σχεση.. Αλλα λεφτα για παιδοτοπο σε καθημερινη βαση δεν ειχα να δωσω και στις κουνιες πολλες φορες δεν ειχε αλλα παιδακια, οποτε ειχαμε γκρινια ΚΑΙ εκει..

Σε δημοσιο θα απευθυνθω κι εγω! Ουτε εγω δουλευω, απλα βασιζομαι στο γεγονος πως εχουμε χαμηλο εισοδημα και ισως μας "προτιμησουν".. Απο την αλλη αν μας πουνε "οχι", θα παει σε ιδιωτικο η μικρη.. Δηλαδη σχολειο θα παει οπως και να εχει, δε γινεται αλλιως!

Και εκεινη να ξεδινει και να ξελαμπικαρει και εγω να μπορεσω να βρω μια δουλεια και να φυγω απο τα 4 ντουβαρια!

Ευχομαι να τις παρουν και τις δυο! :D

καλημερα!κι εγω στο ευχομαι φαιη μου,να βρεις κατι καλο,και να την παρουν.

ο παιδικος κανει πολυ καλο στα παιδακια,το πιστευω κι εγω.και θα εχουμε ετσι λιγο χρονο και για εμας,και για το σπιτι μας,και τα παιδακια μας θα παιρνανε καλα,και θα μαθουν πολλα πραγματα.κι εγω αν κι εχω την πεθερα,τωρα που εφτιαξε ο καιρος,ολο βολτες θελει,δεν θελει καθολου μεσα με την γιαγια της,κι εκεινη εχει προβλημα στα ποδια και δεν μπορει να την παλευει συνεχεια.εσυ που δεν εχεις καθολου βοηθεια,ακομα χειροτερα.

αλλα με το θεμα της ομιλιας,θα συμφωνησω κι εγω με την προσπ.αδικα αγχωνεσαι.αφου ξεπηρε τωρα,καθε μηνα θα μιλαει ολο και καλυτερα,και μεχρι το καλοκαιρι θα ειναι μια χαρα!πιστεψε με!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα

σε ευχαριστω για τις ευχες..

εκει ελενακι τους γαμους και τα βαφτησια τα εχετε για πρωινο..χαχα!! δεν βαριεστε ποτε???!!!!!

:tongue:ελα μωρε,τα παραλες.τα παιδια που θα παντρεψουμε ειναι ηδη παντρεμενα με πολιτικο 2 χρονια τωρα,και θα κανουν και την βαφτιση του παιδιου τους μαζι,που ειναι τωρα 2 χρονων!κι εχουν δωσει χερι με τον αντρα μου να τους παντρεψουμε χρονια τωρα,γτ ειναι παιδικοι φιλοι.αλλιως σιγα μην εκανα τωρα κουμπαρια..εδω ο κοσμος καιγεταιιιιι...αχ...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

:tongue:ελα μωρε,τα παραλες.τα παιδια που θα παντρεψουμε ειναι ηδη παντρεμενα με πολιτικο 2 χρονια τωρα,και θα κανουν και την βαφτιση του παιδιου τους μαζι,που ειναι τωρα 2 χρονων!κι εχουν δωσει χερι με τον αντρα μου να τους παντρεψουμε χρονια τωρα,γτ ειναι παιδικοι φιλοι.αλλιως σιγα μην εκανα τωρα κουμπαρια..εδω ο κοσμος καιγεταιιιιι...αχ...

χαχα!! καλημερα !!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

σήμερα τακτοποιώ τα τόσα πλυντήρια που έχω βάλει τις τελευταίες μέρες...

μπράβο μαέστρο!!!

ελεναδίτσα με το καλό ο γάμος!!

φαίη μου εγώ δεν ανησυχώ ακόμα,τα καταλαβαίνει όλα,τα λέει όλα,απλά όχι καθαρά...

σκέψου ότι υπάρχουν παιδιά που δεν λένε λέξη μέχρι τα 3!!!

Ναι παιδιά, έχουν διάφορους ρυθμούς, μην αγχώνεστε από τώρα!

Κορίτσι κι εγώ, μετά το ΙΚΑ, όλο το πρωί συμμάζευα, είχα φίλους χθες το απόγευμα και το πήγαμε μέχρι το βράδυ. :D

Καλά ήταν, αλλά το σπίτι χάλι σήμερα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πάω να απλώσω ρούχα...

για την ομιλία ένα σωρό έλεγαν το πάσχα το σόι...

πλέον δεν δίνω σημασία...

κι εννοείται μέχρι και οι κουμπάροι κατάλαβαν ότι την έλλη όλοι την έχουν χεσ$%^!!! σε αντίθεση με τα 2 μικρά της αδερφής μου...

οι ξένοι περισσότερη σημασία της δίνουν...την χαζεύουν...

Διαφημίσεις

κολληματα των συγγενων..

εμεις τα χουμε λιγα και καλα..

εγω εχω ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.. τα βλεπω πανω στη σανιδα σε 3 στιβες και κλεινω τα ματια μου..χαχα!!!

σημερα η αυριο θα τα ξεπεταξω.. τα περισσοτερα ειναι του εξοχικου.

Εγώ έχω ένα πλυντήριο περιμένει κι άλλα δύο που πρέπει να βάλω! Περιμένω τον χάζμπαντ να 'ρθει, γιατί έχει σεντόνια, καλύματα κλπ, και δεν μπορώ να τα απλώσω εγώ.

Ποιος τα σιδερώνει όλα αυτάαααααααα;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ έχω ένα πλυντήριο περιμένει κι άλλα δύο που πρέπει να βάλω! Περιμένω τον χάζμπαντ να 'ρθει, γιατί έχει σεντόνια, καλύματα κλπ, και δεν μπορώ να τα απλώσω εγώ.

Ποιος τα σιδερώνει όλα αυτάαααααααα;;;

Αααααααααααα γεια σου...

μια απο τα ιδια..χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...