Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζες καλα να περασετε!

Ελεναντα περαστικα στη μικρουλα σου!

Ευχομαι σε ολες καλη Ανασταση! Να περασετε οσο πιο καλα μπορειτε! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας ρε κορες!

Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη σε ολες! Να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας!

Εμεις φαγαμε, ηπιαμε και τωρα λεμε να την κανουμε για νανακια γιατι και ο Βασιλης δουλευει πρωι αλλα και το Μαρακι ειναι πρωινος τυπος. Μολις σχολασει ο Μπιλ θα την κανουμε για Ερετρεια στο σπιτι του Αερικου!

Φιλια σε ολες!! :-)

gM4vp2.png

Ακομα να γραψει καμμια σας??

Ελπιζω να καλοπερνατε!

Αντε και απο αυριο ελπιζω να μην ακουγεται η ηχω τον ποστς μου εδω μεσα! :lol:

Φιλακια!

gM4vp2.png

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

VIKI ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΣΟΥ!!

Εμεις μολις γυρισαμε απο το εξοχικο παρα μια ημερα απο το προγραμματισμενο διοτι η μικρη απο Μ. Πεμπτη ηταν αρρωστη πρωτη φορα "βαρυα" και μπηκαμε στο χωρο της αντιβιωσης και ενω απο χθες δεν εχει πλεον πυρετο το χει γυρισει σε γερο βηχα και την εφερα για να παμε να τη δει η παιδιατρος αυριο.

Κατα τα αλλα εμεις ειχαμε ηλιοφανεια αλλα και αερα με ψυχρουλα

κουραστηκα παρα πολυ διοτι ειχα ΚΑΙ ξενυχτι με τους πυρετους της μικρης ΚΑΙ δουλειες ολες τις ημερες παροτι ειχα και τη μητερα μου που εκανε καποια πραγματα και με αποφορτιζε ΚΑΙ κοσμο περισσοτερο σε σχεση με αλλες χρονιες ΚΑΙ δεν καταλαβα καθολου Πασχα γιατι στην κοινοτητα καθε χρονο νοικιαζουμε παπα αφου δεν εχουμε μονιμο και ο φετινος... πεθανε την Μ Τεταρτη οπου θα πρωτολειτουργουσε.. και δεν ειχα σκοπο να τρεχω σε αλλες ενοριες..και ετσι δεν εκκλησιαστηκα καθολου μετα απο αρκετα χρονια. Ισα που πηγα και προσκυνησα εναν επιταφιο, να χω να λεω..βασικα στενοχωρηθηκα αλλα ας ειμαστε καλα και του χρονου θα τα κανουμε ολα..

και επειδη ειχαμε το θεμα με τον παπα πηγε να ναυαγησει και το θεμα με τις λαμπαδες και την κληρωση βιβλιων αλλα τελικα τελευταια στιγμη και παροτι εγω δεν ημουν παρουσα λογω της μικρης εγινε και η διανομη και η κληρωση..

αντε και του χρονου..με υγεια προπαντων!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Και εμείς σήμερα επιστρέψαμε.Η μικρή κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και ακόμα να σηκωθεί. Τακτοποίησα με την ησυχία μου και έβαλα το φαγητό για αύριο να γίνεται. και σε μας είχε ήλιο μεν αλλά μας τα ψιλοχάλασε ο αέρας. πολλά αρρωστάκια βλέπω στην παρέα και όχι μόνο. Και με δυο φίλες που μίλησα σήμερα έχουν τα μωρά με πυρετό. Υπουλος καιρός. Προσπ σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και το μηνυματάκι! πώς είναι η μικρή? Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα![/I]

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά βίκυ μου!!να χαίρεσαι την Γεωργίτσα σου!!

κορίτσια χρόνια πολλά σε όλες,Χριστός Ανέστη!!

είμαι πτώμα,θα σας τα πω αύριο καλύτερα...ένα θα σας πω...το σπίτι κόντεψε να γκρεμιστεί!!!!

βρείτε μου μέχρι αύριο μια καλή δικαιολογία για να μην φιλοξενώ κόσμο!!!!

περαστικά στα αρρωστούλια!!

Bίκυ να χαίρεσαι την κούκλα σου!!! Ξέχασα εντελώς να σε πάρω τηλέφωνο η γαιδούρα!!!

Εμείς επιστρέψαμε σήμερα και σέρνομαι απ' την ώρα που ήρθαμε.

Νεότερα από αύριο!!!

Χρόνια πολλά σε όλους!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια...που είστε?

ακόμα κάποιες διακοπάρετε έτσι?

εμείς σπίτι,κρύωσα κιόλας...λαιμό,μύτη,αυτιά...χάλια...

και η έλλη λίγες μυξούλες...

το σπίτι ακόμα χάλια...έχω βάλει ήδη 4 πλυντήρια και συνεχίζω!!

ευτυχώς το πάσχα μας έκανε καλοκαίρι,με κοντομάνικα είμασταν,απίστευτη ζέστη όλες τις μέρες...

καλημέρα κορίτσια...που είστε?

ακόμα κάποιες διακοπάρετε έτσι?

εμείς σπίτι,κρύωσα κιόλας...λαιμό,μύτη,αυτιά...χάλια...

και η έλλη λίγες μυξούλες...

το σπίτι ακόμα χάλια...έχω βάλει ήδη 4 πλυντήρια και συνεχίζω!!

ευτυχώς το πάσχα μας έκανε καλοκαίρι,με κοντομάνικα είμασταν,απίστευτη ζέστη όλες τις μέρες...

καλημερα

εγω δουλευω αλλα αφου ειμαι μονη μου δεν γραφω..βαριεμαι..

περαστικα σας

ο καιρος χαλια.. αντε να δουμε..μαζι και η ψυχολογια στα πατωματα..

μου το πε η θεια μου οτι εκει σε εσας εβραζε ο τοπος..για μπανιο ηταν..

εδω ειχαμε αλλο Θεο..

Διαφημίσεις

Νωρίς δεν είναι μωρέ για καρμπονάρα;

Ρε συ Προσπ, μήπως μου 'στειλες σμσ το Πάσχα; Γιατί έχω αλλάξει κινητό και κάποια νούμερα ήταν αποθηκευμένα στη σιμ, αλλά κάποια στο παλιό τηλ και δεν τα 'χω όλα. Πήρα κάτι μηνύματα από άγνωστα νούμερα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νωρίς δεν είναι μωρέ για καρμπονάρα;

Ρε συ Προσπ, μήπως μου 'στειλες σμσ το Πάσχα; Γιατί έχω αλλάξει κινητό και κάποια νούμερα ήταν αποθηκευμένα στη σιμ, αλλά κάποια στο παλιό τηλ και δεν τα 'χω όλα. Πήρα κάτι μηνύματα από άγνωστα νούμερα!

ΠΑΡΟΤΙ μου περασε απο το μυαλο να σε παρω τελικα δεν πηρα ουτε εστειλα sms..

1.00 ειναι καλε.. μια χαρα ωρα.. μετα θα ξαναφω σπιτι φακες στις 5.00 και εναν ντακο στις 21.00

να'μαι πάλι...κι εγώ δεν έχω όρεξη,κουραστήκαμε πάρα πολύ αυτές τις μέρες...

δεν κατάλαβα γιορτές,στο τρέξιμο ήμουν...

η έλλη μετά από αυτό το ξεφάντωμα...χαλαρώνει...τα βράδυα κοιμάται από τις 9.30 και ξυπνάει 10...το μεσημέρι κοιμάται 3ωρο!!!

μιλάμε μας ξεμπέρδεψαν!!!

το σπίτι μου δε κατάντησε τσαντίρι...μέχρι και μυρμήγκια εμφανίστηκαν...

γάλα με νεσκουίκ στις πολυθρόνες μου τις μπεζ...και πόσα άλλα!!!

Ε, αυτά έχουν οι φιλοξενούμενοι! Η μάνα μου την Κυριακή, απ' την κούραση, κρίση υπογλυκαιμίας έπαθε, στο 40 το σάκχαρο, την είχαμε ταβλιασμένη! Είναι και διαβητική, με ινσουλίνες, καταλαβαίνεις, αμέσως την επηρεάζει η κούραση και το άγχος να τα κάνει όλα!

Ξεκουράσου τώρα κορίτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...