Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας!

Εμεις να δειτε σιδερο που εχουμε.. Τελειωσαν τα απλυτα και οπως καταλαβαινετε, απο απλυτα εγιναν ασιδερωτα... :mrgreen: Θελω να τα κανω ομως γιατι δεν θα εχουμε βρ@κι να βαλουμε..

Μαεστρια μου καλα να περασετε!

Τζες καλο ταξιδι και σε εσας και κοιτα οσο μπορεις να ξεσκασεις!

Εγω εδω θα ειμαι, ελπιζω να μπαινει και η τρελοΚερκυραια, να μη γραφω μονη μου! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

μπαίνω και βγαίνω!!καλό πάσχα να έχουμε!!!

για πρώτη μέρα καλούτσικα τα πήγαμε...η έλλη άλλος άνθρωπος,δεν θέλει να κοιμηθεί,δεν θέλει να φάει,τρώει σοκολάτες,τσουρέκια....ότι βλέπει το παιδί...

το σπίτι δεν ξέρω αν θα τα σώσω από τον "τυφώνα" παιδιά!!!!!

μέχρι και νερομπογιές τους έδωσαν!!!!

και η ζωή συνεχίζεται!!!

2100669r7ect479sv.gif

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και απο μένα! Αύριο φεύγουμε κι εμείς στο χωριό, επομένως σήμερα θέλω να ετοιμάσω πράγματα, να καθαρίσω το σπίτι για να το βρω καθαρό και να κάνω μπάνιο και να φτιάξω μαλλί, επομένως ίσως δεν προλάβω να ευχηθώ αργότερα!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ο νονός της μικρής της πήρε λαμπάδα barbie, ένα φορεματάκι λευκό με μπολερό και αυτό το ποδήλατο με το οποίο ξετρελάθηκε. Συνέχεια λέει έχω ωραίο ποδήλατο....:tongue:

http://www.kefitoys.com/portal/products?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly2_orange.tpl&product_id=5797&category_id=106

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα..

εχθες πηγαμε στο εξοχικο, τακτοποιηθηκαμε και πριν λιγο γυρισα Αθηνα για κατι δουλειες μαζεμενες και το απογευμα θα ξαναπαμε, εχω αφησει εκει τη μικρη με τη μανα μου..

Δυστυχως αν και εχει ηλιο φυσαει πολυ και κανει κρυο. Ειναι χειμωνιατικος καιρος και δεν ξερω πως θα ναι αργοτερα..

παντως σημερα προβλεπω να τρωμε χονδρη κινηση μεχρι να καταφερουμε να γυρισουμε..

καλο υπολοιπο λοιπον και καλη Ανασταση σε ολες.. θα τα πουμε απο βδομαδα με οσες απομεινετε..

φιλια

Να ευχηθω κι εγω Καλη Ανασταση να εχουμε κ καλο Πασχα..

Εγω ετοιμαζομαι, επρεπε ηδη να εχουμε φυγει αλλα δεν ξερω τι μεχει πιασει δεν εχω καθολου ορεξη να φυγω..ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..Η μικρη παραπονεθηκε για τον λαιιμο της και δεν ξερω τι θα προκυψει και γενικα αγχωνομαι..Σκεφτομαι κ το μποτιλιαρισμα..Παντως χτες φτιαξαμε τα κουλουρακια μας και εμφανισιακα τουλαχιστον ειναι τελεια..

Φιλακια κοριτσακια κ καλα να περασετε!!

yRf6p1.png

Βικυ και MyPrincess καλα να περασετε! Καλη Ανασταση να εχετε!

Εβγαλε λιακαδα σημερα ε? Παρολαυτα, το εχει το κρυο του!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να περνατε ακομα καλυτερα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοριτσάρες να σας χαιρετήσω!!

Ευχομαι σε όλες σας ένα Καλό Πάσχα, να περάσετε όμορφα με τα παιδάκια σας, τους άντρες σας κ να είστε πιο ξενοιαστες κ πιο χαρούμενες.

Σήμερα το βραδάκι θα φύγουμε κι εμείς για να πάμε στα παιδάκια μας, εγώ πιθανότατα πριν την επόμενη παρασκευή δεν θα ειμαι εδώ..

Φιλιάααααααααααααα πολλάαααααααααααααα

1008309um52of8bs4.gif"]1008309um52of8bs4.gif[/url]

καλημερα!

κι εγω εδω θα ειμαι,η μικρη ειναι και κρυωμενη,κι ολο γκρινιαζει.

βικη,κι εμας barbie με μηχανακι,της πηρε η νονα της,αλλα η μικρη μου δεν παιζει ακομα με barbie..

miamama,καλως ηρθες στο κλαμπ..υπομονη!

καλα να περασετε ολες,και καλη ανασταση!!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...