Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 25 λεπτά , little miracle είπε:

λογικα ναι. εγινε καρυοτυπος στα εμβρυα;θα ηταν χρησιμο απλα να ξερεις αν ευθυνεται καποια συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη. ευχομαι να ηταν εντελως τυχαιο και το επομενο να ειναι και το τυχερο σου!

Expand  

Όχι δεν έχουμε κάνει καρυοτύπο στα έμβρυα 

καρυοτύπου δικό μας που είχαμε κάνει ήταν φυσιολογικός και ο δικός μου και του συζύγου τι να Πω ; Λογικά λόγω του σπέρματος δεν βγαίνουν υγιή έμβρυα …

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gifa.gifa.gifa.gif

Eμείς το Σάββατο πήγαμε με τον κουμπάρο και ψωνίσαμε. Ένα σετ ρουχα, από το γαλλικό που σου 'λεγα κερκυραία (http://www.z-enfant.com) και αντί για λαμπάδα, είπα στο νονό και του πήρε ένα παιχνίδι, γιατί στην Ανάσταση δεν αντέχει να πάει ο μικρός ούτως ή άλλως. Τα γαλλικά είχαν την τιμητική τους, γιατί και το παιχνίδι έτυχε να 'ναι γαλλικό, μουσικά όργανα, ένα ντέφι, καστανιέτες, μεταλλόφωνο και φλογέρα. Πανέμορφα, ντελικάτα και ξετρελάνανε τον μικρό!!!!

Σήμερα λίγες δουλειές, αύριο εκκρεμότητες και Τετάρτη στο χωριό μου, να ξεφύγω κι εγώ λίγο (πολύ μακριά θα πάω, τέσπα), να τρέξει λίγο κι ο μικρός, ΑΝ φτιάξει ο καιρός.

Σήμερα κάνει κρύο και ψιλοβρέχει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΣΩΣΤΗ!

Ακεφη ειμαι αλλα καλα απο θεμα υγειας και κυησης so far..

Jesgk επειδη θα περασουμε απο Αιγαλεω για μια αλλη δουλεια η σημερα η αυριο το απογευμα θα σε παρω τηλ για να ρθω εκει κοντα στην Ιερα Οδο και να βρεθουμε για να ανταλλαξουμε τα πραγματα..

μαλλον για αυριο το κοβω βασικα αλλα παιζει και για σημερα ενα μικρο σεναριο..

prosperous είπε:
ΣΩΣΤΗ!Jesgk επειδη θα περασουμε απο Αιγαλεω για μια αλλη δουλεια η σημερα η αυριο το απογευμα θα σε παρω τηλ για να ρθω εκει κοντα στην Ιερα Οδο και να βρεθουμε για να ανταλλαξουμε τα πραγματα..

μαλλον για αυριο το κοβω βασικα αλλα παιζει και για σημερα ενα μικρο σεναριο..

Aυριο κατά τις 7:00 θα πάω να παρω την Αννα θες να σου τα φέρω

jesgk είπε:
Aυριο κατά τις 7:00 θα πάω να παρω την Αννα θες να σου τα φέρω

χμ.. ναι με βολευει γιατι θα βαλω τσουρεκια να γινονται απο νωρις συνεπως δεν θα χρειαστει να λειψω αρκετη ωρα..

παρε με τηλεφωνο την ωρα που θα ναι να περασεις απο Λενορμαν και θα ρθω..

βασικα θα σου λεγα να ρθειτε για καφε αλλα θα ειμαστε εντελως ανω κατω καθως ΚΑΙ θα κανω τσουρεκια ΚΑΙ θα ετοιμαζομαι για να παε στο εξοχικο την επομενη..

επιφυλασσομαι..

στειλε μου πμ το ακριβες κοστος γιατι εχω ξεχασει τι ειναι να πληρωσω

merci

prosperous είπε:
βασικα θα σου λεγα να ρθειτε για καφε αλλα θα ειμαστε εντελως ανω κατω καθως ΚΑΙ θα κανω τσουρεκια ΚΑΙ θα ετοιμαζομαι για να παε στο εξοχικο την επομενη..

merci

Εγώ ευχαριστώ, θα το κανονίσουμε για μετά το Πάσχα, κ αυριο 8α ειμαι στο τρεξιμο, θα πάμε να δουμε κανένα δωρο για τη νονα της Ανδρεινας.. πείτε καμμιά ιδέα

Διαφημίσεις

jesgk είπε:
Tίποτα από τα δυο, για το Πάσχα έλεγα να της πάρω κάτι

εγω θα σου λεγα να μη της παρεις..δεν βρισκω τον λογο. Αλλα αν εχεις εσυ λογο να το κανεις γιατι δεν της επαιρνες κατι απο την autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin?

prosperous είπε:
εγω θα σου λεγα να μη της παρεις..δεν βρισκω τον λογο. Αλλα αν εχεις εσυ λογο να το κανεις γιατι δεν της επαιρνες κατι απο την autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin?

A v o n ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...