Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τόσο τις παίρνω εδώ...αυτές 5Ε και τις άλλες mum με το κενό γύρω γύρω...6Ε...

2 πιπίλες στη συσκευασία...από που τις πήρε ήθελα να μάθω,σιγά μην αγοράσω πιπίλες να πληρώσω και μεταφορικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://4.bp.blogspot.com/_712QZYjLt60/TFk_m5HbnEI/AAAAAAAABXY/TbLW83_lQzQ/s320/Screen+shot+2010-08-04+at+1.23.02+PM.png

αυτές κάνουν 6Ε,αυτές έπαιρνα,αλλά η "κυρία" έχει άλλη άποψη,θέλει τις άλλες...

Δλδ τα δινει στην τιμη που εχουν, 5 ευρω κ οι δυο. Μα κ στην αθηνα να. ησουν παλ δε συμφερει

Εχει τρελαθει ο κοσμος

Κοριτσακια δεν ξερω αλλα αυτος ο μηνας να παει και να μη γυρισει..Εχουν γινει διαφορα που δεν θελω ουτε να συζηταω..

Προσπ ΜΠΡΑΒΟ.. Το playmobilακι (που λεει κ η Ναταλιτσα) τα παει ΤΕΛΕΙΑ!!!

Βικυ σε καταλαβαινω..Κι εμενα εχει αρχισει τις "μαγκιες" κ δεν μπορω καθολου..Προς το παρον πειθεται σχετικα ευκολα αλλα ξερω δεν θα συνεχιστει για πολυ..

Εμεις αυριο παμε με τη νονα για λαμπαδα κ παπα..Τη Μ.Τριτη θα παω τη βαφτιστηρα κ εχω πολυ μεγαλο αγχος γιατι ξερω οτι για να μεινει ευχαριστημενη η μανα της πρεπει να τα σκασω χοντρα κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ κ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ εδω που τα λεμε..Εχει να με παρει μηνες τηλ κ παντα πρεπει να παιρνω τα πανακριβα για να ειναι ευχαριστημενη..Το αγαπαω το παιδακι αλλα δεν συστηθηκα ποτε η κορη του Βαρδινογιαννη..Εγω παντως θα παρω τον κουμπαρο να τον κανονισω και οχι αυτη και αν θελει να πει ενα ευχαριστω οκ αλλιως δεν με νοιαζει..

Αυτα καληνυχτα κοριτσακια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!! :D

MyPrincess θα συμφωνησω απολυτα για το μηνα....! Βασικα εμενα το 2011 απο την αρχη μου βρωμαγε... Ξεκινησε με μικροαναποδιτσες και οσο παει χειροτερευει... Ευχομαι να βγει γρηγορα! Πολυ γρηγορα.. Να ερθει το 2012, να φερει και τη συντελεια που λενε μαζι του μπας και γλιτωσουμε αλλιως... Δεν τη βγαζουμε καθαρη!

Κατα τα αλλα μια χαρα! Μου την εχει ψιλοδωσει ο καιρος... Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κι εγώ σήμερα πήγα για τα πράγματα του βαφτιστηριού...

πρινσέσα μαζί σου θα πάρεις τη βαφτιστήρα?? δεν πας μόνη σου καλύτερα και να πάρεις ότι θες...ότι μπορεί η τσέπη του καθενός...

κι εγώ πρώτα έδινα 100Ε...φέτος έδωσα 10Ε για λαμπάδα και παιχνιδάκι και 36Ε για συνολάκι...μπλουζάκι με γιακαδάκι και λινή βερμούδα...

και πολλά έδωσα γιατί δεν μου περισσεύουν...

δεν έχω πάρει τίποτα εδώ και μήνες για μένα και το άντρα μου,και το πάσχα θα την βγάλουμε χωρίς ρούχα... όπως και τα χριστούγεννα...

τεσπά...

άντε να δούμε πότε θα φτιάξουν τα πράγματα...

με τη βροχή σήμερα αναγκαστικά κατεβήκαμε λόγω του δώρου...

μόλις έψησα και τα κουλουράκια μου για φέτος...

άλλαξα το πρόγραμμα...χιχι

γιατί βρέχει δεν μπορώ να πλύνω μπαλκόνια και παράθυρα...

κι εγώ σήμερα πήγα για τα πράγματα του βαφτιστηριού...

πρινσέσα μαζί σου θα πάρεις τη βαφτιστήρα?? δεν πας μόνη σου καλύτερα και να πάρεις ότι θες...ότι μπορεί η τσέπη του καθενός...

κι εγώ πρώτα έδινα 100Ε...φέτος έδωσα 10Ε για λαμπάδα και παιχνιδάκι και 36Ε για συνολάκι...μπλουζάκι με γιακαδάκι και λινή βερμούδα...

και πολλά έδωσα γιατί δεν μου περισσεύουν...

...

Την παιρνω μαζι υστερα απο υποδειξη της μαμας της μην τυχον κ κανω λαθος το νουμερο..Η οποια μου εχει επισης ξεκαθαρισει οτι θελει ΠΑΝΤΑ δωρο παπουτσια το Πασχα γιατι ετσι κανει η νονα..! Εσυ δεν παιρνεις παπουτσια;; ποτε ψηφιστηκε αυτος ο νομος δεν ξερω.. Τα οποια παπουτσια πρεπει να ειναι απαραιτητως μαρκα και για καλα..Να σου δωσω να καταλαβεις, την πρωτη χρονια πηγα κ της πηρα ενα ζευγαρι D&G, φανταστικα παπουτσακια (απο μονη μου,επειδη μου αρεσαν και μου εκανε κ εκπτωση ο θειος μου που εχει το μαγαζι)..Τρελαθηκε η κουμπαρα τα εδειχνε σε ολους με καμαρι, μονο που δεν τους τα εχωνε στη μουρη να δουν τη μαρκα..Επισης πηγα κ πηρα το μεγαλυτερο για να τα βαλει το παιδι οσο γινεται..Τη δευτερη χρονια που δεν ειχα τοσα λεφτα, της πηρα ενα ζευγαρι (επισης πανεμορφα κατα τη γνωμη μου) απο τα Benetton..Πηγε κ τα αλλαξε (πηρε ρουχα) και οχι μονο αυτο μου εδειχνε και τι ακριβα παπουτσια της πηρε...

Εχω στεναχωρηθει πολυ με αυτη τη κοπελα και μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι..Το σκεφτηκα να παω να τα παρω μονη μου αλλα προτιμω να παω κ μια βολτα με το παιδι παρα να παω σπιτι τους κ να δω τα μουτρα της οταν τα δει..Τουλαχιστον ετσι τα εχει διαλεξει η κορη της κ δεν μπορει να πει τιποτα..

Απο την αλλη με τις νονες της Ναταλιας ισχυει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..Η μια ειναι εγκυος κ ειχε να τρεξει κ για αλλα βαφτιστηρια, οποτε πηγαμε με την αλλη..Διαλεξαμε μαζι παπουτσακια κ λαμπαδα.. Τη λαμπαδα την πηραμε απο το Golden Hall που ειχε ενα σταντ απο ενα ιδρυμα για παιδακια και ειχε πολυ ωραιες λαμπαδιτσες και τα λεφτα τουλαχιστον δεν πανε χαμενα..Αφου ειχαμε τελειωσει μας πηρε κ ενα τεραστιο Κιττυ και ενα σετ παντελονακι μπλουζακι..Αλλα τα κανει απο μονη της χωρις να της πω ποτε τιποτα..Κ ξερει οτι κ τιποτα να μην μας φερει εγω θα την αντιμετωπισω ακριβως το ιδιο..Ξερω οτι αγαπαει το παιδι μου κ δεν με νοιαζει τι θα του αγορασει..Οτι θελω θα το παρω μονη μου, δεν θα περιμενω τη νονα...

Καλο Σκ κοριτσακια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

my princess κοιτα να ξεκαθαρισεις με τη μαμα του βαφτηστηριου σου τη θεση σου διοτι ειναι δυσκολοι οι καιροι και αν δεν συμμορφωθει πρεπει να καταλαβει οτι οι συνεπειες βαραινουν τη σχεση σου με το παιδι μελλοντικα και οχι τις μεταξυ σας.

ελεος.

και εγω εχω αγχος για το αν η κουμπαροθεια μου θα ναι ευχαριστημενη με τα δωρα του μικρου αλλα οτι μπορεσα του πηρα

παπουτσι καλοκαιρινο καθημερινο primigi με εκπτωση (παλαιοτερο μοντελο) στα 45 ευρω

ενα σετ καλοκαιρινο καθημερινο στα 30 ευρω

μια απλη λαμπαδα των 10 ευρω

ενα Κιντερ αυγο των 7 ευρω (υπερβολη το βρηκα)

και ενα τσουρεκι made in chamion Μαρινοπουλος με 4 ευρω..

ε! τι αλλο?? και πηρα και δωρο της μικρης τους που εχει γενεθλια και εχθες εκανε το παρτυ ΚΑΙ σε δυο εβδομαδες βαπτιζεται συν αλλ 100 ευρω..

ποσο αλλο??

αυτα..μακαρι να μπορω και παραπανω..

βρεχει σημερα και ο ανδρας μου εχασε την ημερα στη δουλεια του και ειναι στενοχωρημενος γιατι ειναι καιτ ο Πασχα και δεν θα δουλεψει ουτε την αλλη Κυριακη αλλα ετσι ειναι τα πραγματα δυστυχως..

παω να ξεκαθαρισω κατι ρουχα εγκυμοσυνης διοτι τα δικα μου δεν μου κανουν εκτος απο ενα κολαν και ενα τζιν..

φιλια! και καλη Μεγαλη Εβδομαδα να χουμε

καλημερα!

τι κανετε κοριτσια?

μαεστρια και προσπ,πολυ χαιρομαι για τα playmobilακια σας!

εγω ειχα μια πολυ αγχωτικη εβδομαδα με τις επισκεψεις μου,γτ τρεχαμε για τον γαμο του αδερφου μου.την παρασκευη εφυγαν,κι εχθες πηγα για καφε με φιλη,και σε ταβερνα με τους κουμπαρους μου,και ξεσκασαμε λιγο,αλλα μου βγηκε ξινο,γιατι η μικρη που ηταν ολη μερα με την γιαγια της και φτιαχνανε κουλουρακια,μου την φερανε με πυρετο...

τωρα παλι εχει λιγο,κι αν συνεχιστει κι αυριο, θα παμε στον γιατρο,γιατι μαλλον ειναι οι αμυγδαλες της..

αυτα απο μενα..

οσο για τις νονες και τα βαφτιστηρια..

εγω πηρα ενα σετ πατελονακι με μπλουζακι,κι ενα μπουφανακι ανοιξιατικο,

μια λαμπαδα,κι ενα αυγο κιντερ,κι ας ειναι μονο 10 μηνων,και δεν το εχω βαφτισει ακομα.

η νονα μας,με ρωτησε αν θελω ρουχα ή παπουτσια,και της ειπα καλυτερα ρουχα,και καθημερινα.

καλη μεγαλοβδομαδα να εχουμε!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας ομορφες!! :D

Λοιπον... Η ιστορια με το δικο μου βαφτιστηρι εχει ως εξης: Τον λαδωσα με τον πατριο μου οταν ημουν 5 χρονων.. Εχουμε 4 χρονια διαφορα (εγω 24, εκεινος 20).. Σε καποια φαση τσακωθηκε ο πατριος μου μαζι τους και κοψαμε επαφες... Εγω να ημουν 8 τοτε? Καπου εκει... Φτανοντας στα 16 και αφου δουλευω (παρανομα βεβαια καθοτι ανηλικη, αλλα δουλευα) κανω την προσπαθεια μου να τον βρω.. Τζιφος! Εχουν φυγει για Αμερικη... :( Περνανε τα χρονια, φτανω στα 22 και λιγο πριν κανω τη Μαρια κανω μια αναζητηση στο face με το ονοματεπωνυμο του και τον βρισκω! Με επιβεβαιωνει κανονικα και ολα οκ! Συναντιομαστε και ξεκιναμε και παλι επαφες... Θεωρητικα, ειναι σε μια ηλικια που η νονα δεν παιρνει πλεον δωρα και λαμπαδα.. Απο την αλλη, αυτο το παιδι, δεν ειδε ποτε - τιποτα απο τους νονους του.. Οποτε? Ξεκινησαμε παλι μια χαρα το εθιμο απο εκει που το ειχαμε αφησει!

Φετος που μιλησαμε, μου ειπε πως δεν εχει ελλειψη απο πουθενα.. Παππουτσια και ρουχα εχει και απο gadget ειναι καλυμμενος... Το μονο που του λειπει ειναι.............. ζαντες για το αυτοκινητο!!!!!!!!!!!!!

Και ρωτω εγω τωρα ρε παιδια... Που σκ@τα θα βρω ΤΟΣΑ λεφτα για ζαντες???? Δεν υπαρχει περιπτωση! Θα δωσω μεχρι ενα ποσο και αν εχει να συμπληρωσει ας συμπληρωσει εκεινος να τις παρει! Κατι περισσοτερο δεν εχω να κανω!

Αντε, καλη Μεγαλοβδομαδα και απο εμενα! Λεω να πηγαινω τα απογευματα με το Μαρακι εκκλησια.. Καλο θα μας κανει νομιζω!

gM4vp2.png

Καλημερα σας!!!

Ή που κοιμαστε (λιγο απιθανο) ή που δουλευετε ή που τρεχετε πισω απο τα πιτσιρικια σας!!

Οπου κι αν σας πετυχαινω, ελπιζω να ειστε ολες καλα! :)

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Εγώ δεν θα νηστέψω τελικά. Ηρθε η νονά της Ανδρεϊνας εχθες κ ειχα μαγερεψει κοτοπουλο το οποίο περίσσεψε κ δεν σκοπευω να το πετάξω... οπότε... :rolleyes:

Λοιπόν εμένα της έφερε τη λαμπάδα της που ειχε πανω την τσάντα της Φραουλίτσας, ένα αυγό κ ένα σετ κολάν μπλούζα κ ένα φόρεμα. Και στο Θοδωρή μια κούπα κ ένα παζλ κ τσουρεκι κ γλυκά για το σπίτι... εγώ δεν της έχω πάρει ακομη δώρο, της είπα θα της το δώσω όταν φύγει... τί να της πάρω πείτε καμμιά ιδέα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...