Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοματαρΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Κριμα που δεν εχω ηχεια στο Pc της δουλειας!!

ούτε εγώ έχω :( ! Προσπ να διαμαρτιρηθούμε ! Δεν είναι συνθήκες εργασίας αυτές!:tongue:

Διαφημίσεις

α εγω αν θελω μπορω να βαλω χωρις να μου πουν τιποτε..το προβλημα ειναι οτ στο γραφειο μου ειναι αλλα δυο γραφεια και δεν θελω να τους ενοχλω (αν ενοχλουνται) γιατι υπαρχουν στιγμες που ο αλλος μπορει να μη γουσταρει να ακουει μουσικη η συγκεκριμενα αυτο που θελω εγω..για αυτο λοιπον εχω το ραδιοφωνο στο κινητο και ακουω απο εκει τις αγαπημενες μου εκπομπες οταν και εφοσον το θυμιθω η εχω ορεξη..

βεβαια το ραδιοφωνο εδω στην Αθηνα ειναι πανηλιθιο και γελοιο απο τοτε που με το ετσι θελω το ανελαβαν εταιρειες και οχι πραγματικοι ραδιοφωνικοι παραγωγοι με αποτελεσμα να εχουν βαλει σαχλους και αταλαντους παρουσιαστες που απλα φλυαρουν και προσπαθουν ντε και καλα να πουν αστεια που μονο αστεια και εμπνευσμενα δεν ειναι..

να μην πω για την μονιμα ιδια και ιδια μουσικη..

παλιοτερα ο original ραδιοφωνικος παραγωγος δεν προωθουσε μονο τα τραγουδια του εμποριου αλλα ψαχνοταν κιολας..τωρα ειναι ΟΛΑ κατευθυνομενα..πολλες φορες οι παρουσιαστες δεν εχουν την παραμικρη ιδεα απο μουσικη..

ακομη και οι σταθμοι που χουν απλα ενημερωση και ειδησεις ειναι εξισου αθλιοι...για να ακουσει κανενας ραδιοφωνο bbc πχ να δειτε οταν μιλαμε για ειδησεις και ενημερωση..

τελος παντων..τα χω παρει κρανιο με αυτο το θεμα..και ποτε μου δεν θα ξεχασω εκεινη την μαυρη περιοδο οπου ενα πρωι ξηλωθηκαν ολες οι κεραιες των σταθμων κρινομενες ως αυθαιρετες και στα fm δεν ακουγοταν ΤΙΠΟΤΕ...για μερες..μεχρι που μετα απο λιγους μηνες δειλα δειλα ανοιγαν νεοι σταθμοι (απο εταιρειες καθαρα) και σιγα σιγα πηραν ολες το μερτικο τους καταληγοντας το ραδιο στην χαλια κατασταση που ναι τωρα..απλα ελαφρως καλυτερο απο την ελληνικη τηλεοραση..

Παντως αυτη τη περιοδο η μονη εκπομπη που ψιλοακουω τα πρωινα γιατι εχουν ευστοχα σχολια και μουσικη που μου αρεσει (ως ενα βαθμο) ειναι ο Χαρισοπουλος και η Ρεπαπη στο Νιτρο..και αυτο αν το θυμηθω..

να ναι καλα οι πειρατες με τα cd τους..

οντως που ναι τα κουιτσακια σημερα?? η ΕΥΑ χαθηκε εκει με το αφεντικο της μαλλον..

η μανα η Jesgk που ειναι σημερα?

που ειναι η elenada?

Η cristin ?

η miamama?

οι υπολοιπες????....

οεο???

τσιπνηστε βρε!

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε???

καλά το φόρεμα jesgk είναι καταπληκτικό!!!!

ευχαριστούμε για τα τραγουδάκια σας,τα ακούει και η έλλη!!

γιατί έχει μια γκρίνια σήμερα!!!

καλά τα τραγούδια των ΑΜΑΝ είναι τα καλύτερα!!!

οι καλύτερες διασκευές!!

princessa γιατί είσαι τόσο down???

Διαφημίσεις

ο Χαρισοπουλος εχει πολυ πλακα..αλλα και η κοπελιες ειναι πολυ καλες και μου αρεσει που διαφωνουν..

επισης παλαιοτερα (οχι τωρα με την Γιολαντα Διαμαντη η στην τηλεοραση..απαπαπ χαλια..) μου αρεσε στο ραδιοφωνο ο Παπανωτας..και μονος του κανει οταν εχει κεφια πολυ καλα σχολια, ενημερωση και χαβαλε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...