Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 56 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

prosperous είπε:
ελα ενταξει εσυ το χεις παρει το κολαι..ασε που θα πας μετα και αποσβεσεις την απουσια..

Καλά ναι έχω συνηθίσει... μετά το περσινό 3μηνο... αλλά αυτό το μικρό μου κάθε μέρα αλλάζει κ χάνω ήδη τόσα πολλά που λείπω στη δουλειά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk είπε:
Καλά ναι έχω συνηθίσει... μετά το περσινό 3μηνο... αλλά αυτό το μικρό μου κάθε μέρα αλλάζει κ χάνω ήδη τόσα πολλά που λείπω στη δουλειά

ε τωρα ειναι λιγες οι ημερες..

σίγουρα θα περάσουν τέλεια,και πάλι καλά που είναι λίγες μέρες...θα πας κι εσύ μετά να ξεκουραστείς ...μια αλλαγή βρε αδερφέ!!

πόσο μου αρέσουν τα ταξιδάκια,εμείς δεν θα πάμε πουθενά το πάσχα...ευελπιστώ το καλοκαίρι όμως να πάμε μερικές μέρες πάλι χωριό...για την ώρα θα έχουμε φιλοξενούμενους...

οι μέρες περνάνε και οι δουλειές δεν τελειώνουν...έχω και μπαλκόνια,πατζούρια,τζάμια να κάνω εώς το σκ...και πόσα άλλα!!

Γεια σας ομορφες!

Υπαρχουν και χειροτερα... Ο Βασ. θα παρει 2ημερο ρεπο μονο Μεγαλο Σαββατο και Κυριακη του Πασχα... Θελει λοιπον τη Μεγαλη Παρασκευη το βραδυ (στη μεγαλη εξοδο δηλαδη ολων οσων θα φυγουν για Πασχα) να παμε Πατρα στα πεθερικα... Δεν φτανει που θα καθησει μονο 2 μερες... Πρεπει να κανουμε ολοκληρη μετακομιση με τα πραγματα του παιδιου και να φαμε στη μαπα και τα πεθερικα! Και στην τελικη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παμε αφου καναμε και Χριστουγεννα μαζι τους... Ελεος δηλαδη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θελω ρε Προσπ... :( Δεν θελω!

Διαβασα σε εχουν πιασει οι ζαλαδες για τα καλα... Υπομονη κοριτσι μου! Ειναι ενας τροπος να επικοινωνει το σπορακι μαζι σου!! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

sweet_february είπε:
Δεν θελω ρε Προσπ... :( Δεν θελω!

Διαβασα σε εχουν πιασει οι ζαλαδες για τα καλα... Υπομονη κοριτσι μου! Ειναι ενας τροπος να επικοινωνει το σπορακι μαζι σου!! :)

ΆΣΤΟ....

Ποιο απο τα δυο να αφησει καλε?

α) Το οτι δεν θελει να παει για Πασχα με το σοι του συζυγου μιας και θα περασει προδιαγεγραμμενα αξεχαστα :tongue:

ή

β) ότι οι ζαλάδες και οι ναυτίες δεν έχουν καμία σχέση με το αν μια κύηση προχωράει κανονικά ή αν έχει παλλινδρομήσει?

Διότι στη περίπτωση της παλλινδρομησης όσο ο σάκος μένει στον οργανισμό, αυτός συμπεριφέρεται ως μιας κανονικής κύησης λόγω των ορμονών που συνεχίζει να εκκρίνει για τη διατήρηση του σάκου...

κοντευω να παρω και πτυχιο..:tongue: :tongue: :tongue: !!!

prosperous είπε:
Ποιο απο τα δυο να αφησει καλε?

α) Το οτι δεν θελει να παει για Πασχα με το σοι του συζυγου μιας και θα περασει προδιαγεγραμμενα αξεχαστα :tongue:

ξέρει η Φαίη, είχε πμ

καλημέρα κορίτσια.

Ψιλοχάθηκα.....

Στην δουλειά δεν ευκαιρώ, στο σπίτι είναι που δεν ευκαιρώ καθόλου...

Η μικρή έχει γίνει πολύ αντιδραστική και πεισματάρα. Ότι της λες κάνει το αντίθετο και αν δεν περάσει τοι δικό της ουρλιάζει και χτυπιέται στα πατώματα. Τις προάλλες την άφησα για να δω πού θα το φτάσει με αποτέλεσμα 45 λεπτά να ωδύρεται...Αν δεν έβρισκα μια μέση λύση δεν έκανε πίσω...Για να την αλλάξω πάνα ή ρούχα πρέπει προηγουμένως να χορέυει τσίτσιδη μέσα στο σπίτι και να αρνείται πεοσματικά να ντυθεί. Και πάλι πρέπει να βρω κάτι που θα την εντυπωσιάσει για να ξεχαστεί...Με κουράζει αφάνταστα .... ακόμα και για το πιο απλό... Ακόμα και οι γιαγιάδες της σηκώνουν τα χέρια ψηλά δηλώνοντας οτι δεν τα βγάζουν πέρα μαζί της. φοβούνται και οι 2 να τη μαλώσουν γιατί μετά έρχεται και μου παραπονιέται οτι δεν πέρασε καλά σήμερα γιατί τη μάλωσε η γιαγιά και αυτή έκλαιγε και δεν θέλει να κλάιει...Μου τα εξηγεί χαρτί και καλαμάρι για τους ''καυγάδες'' της. Κατα τα άλλα ..... τα ίδια....

Διαφημίσεις

prosperous είπε:
β) ότι οι ζαλάδες και οι ναυτίες δεν έχουν καμία σχέση με το αν μια κύηση προχωράει κανονικά ή αν έχει παλλινδρομήσει?

Διότι στη περίπτωση της παλλινδρομησης όσο ο σάκος μένει στον οργανισμό, αυτός συμπεριφέρεται ως μιας κανονικής κύησης λόγω των ορμονών που συνεχίζει να εκκρίνει για τη διατήρηση του σάκου...

κοντευω να παρω και πτυχιο..:tongue: :tongue: :tongue: !!!

δεν θα αστειευόμουν με κάτι τέτοιο ούτε θα σχολίασει κάτι για το οποίο ειμαι άσχετη .... παρόλα αυτά ενδιαφέροντα τα όσα λες αλλά ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, βρήκα κ ένα μαγαζί με ΥΠΕΡΟΧΑ σεντονοπετσετοείδη για το νινάκι σου!

jesgk είπε:
δεν θα αστειευόμουν με κάτι τέτοιο ούτε θα σχολίασει κάτι για το οποίο ειμαι άσχετη .... παρόλα αυτά ενδιαφέροντα τα όσα λες αλλά ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, βρήκα κ ένα μαγαζί με ΥΠΕΡΟΧΑ σεντονοπετσετοείδη για το νινάκι σου!

αντε καλε!! εγω μια καθημερινη, τυπικη αναλυση εκανα..ως κλασικη Παρθενος :tongue: :tongue: :tongue:

ΔΕΝ αφορα την παρουσα εγκυμοσυνη..ΔΕΝ την αφορα..χαχα!!

Οταν ερθει η ωρα να μας πεις για το μαγαζι με τα ΥΠΕΡΟΧΑ σεντονοπετσετοειδη (σιδηροδρομος..χαχα)

Merci!!

viki..αστο και η δικη μου τα ιδια κανει.. αλλα εγω δεν μασαω..την αρπαζω και ας χτυπιεται και την ντυνω θελει δε θελει.. και αν εχω κεφια της λεω "ξερεις στο τελος ποιος θα νικησει???ετσι??" και χαζογελαει..

prosperous είπε:
α

viki..αστο και η δικη μου τα ιδια κανει.. αλλα εγω δεν μασαω..την αρπαζω και ας χτυπιεται και την ντυνω θελει δε θελει.. και αν εχω κεφια της λεω "ξερεις στο τελος ποιος θα νικησει???ετσι??" και χαζογελαει..

VIKI κ εμένα τα ίδια αλλά την ίδια σταση με την συνΧιτλερίνα Prosp!!

prosperous είπε:

Εγώ την πάιρνω με το καλόγιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μαζευτεί όλη η γειτονιά, μπορεί να μου στειλουν και την αστυνομία νομίζωντας οτι σφάζω το παιδί. Της λέω έλα να σου πω μια ιστορία με πρωταγωνιστή τη ντόρα , το μπουτς ή τη στρουμφίτα, διηγώντας της τί κάνει η ίδια. πχ χθες μετά το μπάνιο δεν ντυνόταν . Την άφησα κανενα 5λεπτο και μετά της λέω έλα να σου πω με τον μπουτσ να δεις τί έπαθε ο καημένος. Κάθησε και ταυτόχρονα την έντυνα, λέγοντας ήταν ένα μαϊμουδάκι που το λέγανε μπουτς, το πρωί πήγαινε στη γιαγιά του γιατί η μαμά και ο μπαμπάς του δουλεύουν. Σήμερα λοιπόν που γύρισε η μαμά απο τη δουλειά πήγαν στο σπίτι και κάναν αυτό, εκείνο και το άλλο και φτάσαμε και στην ώρα του μπάνιου και τέλος πάντων επειδή ο μπουτς δεν ήθελε να ντυθεί και έτρεχε γυμνός μέσα στο σπίτι βρήκε ευκαιρία η αλεπού και του έκλειψε τις μπιτζάμες και έτσι ο καημένος ο μπούτς κοιμήθηκε γυμνός εκείνο το βράδυ. Για να κάνει το οτιδήποτε πρέπει να επινοήσω μια ιστορία ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...