Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον, παω να τελειωσω κατι θεματα της δουλειας και μετα να την κοπανησω για το σπιτι. Θα παμε παιδοτοπο το απογευμα μαλλον..ισως, μπορει..αφου η νονα θα ρθει αυριο τελικα και οχι σημερα που ελεγε..

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεριζω και τα εδω κοριτσακια!

Το θεμα των κουμπαρων δεν το ακουμπαω καν.. Πονεμενη ιστορια! :(

Τα νεα μας: Το παιδακι μου αποψε δεν κοιμηθηκε... Απο τις 3μιση εως τις 6μιση στριφογυρνουσε, εκλαιγε, γελουσε, ζητουσε εμενα, ζητουσε τον πατερα της, ζητουσε την πιπιλα της... Παντως μεχρι τις 6μιση δεν κοιμοταν... Και στις 6μιση που κοιμηθηκε και ειχα την ελπιδα πως θα κοιμηθει λιγο παραπανω, δυστυχως με διεψευσε... Σηκωθηκε εν τελει στις 8!

Δεν ξερω τι την επιασε... Παντως και σημερα ειναι μες στη μιρλα και στη μακακια... Μεχρι τις 12 που την αφησα στον πατερα της και ηρθα στη μανα μου, ειχε χτυπησει 3 φορες!! Ευχομαι να μην την τριγυριζει τιποτα! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές.

Στη Σαλόνικα είπε να ξαναχειμωνιάσει.

και εδω μια απο τα ιδια...το βραδυ λυσσομανουσε ο ανεμος και ψιλοβρεχε..

αντε να ξεσπασει και να χει καλυτερο καιρο την αλλη εβδομαδα.

καλημέρα κοριτσάκια!!

κι εδώ έβαλε δροσούλα αλλά σήμερα έχει και ήλιο...να στεγνώσω ριχτάρια,καλύμματα και χαλιά κουζίνας έτσι??

έχω να μαγείρεψω αργότερα,αλλά βαριέμαι!!

φαίη πως κοιμηθήκατε χθες?

εμείς το μεσημέρι ξύπνησε στη μία ώρα,τα νεύρα μου!!

προσπ πόσο είσαι τώρα?γιατί εμένα οι εμετοί πέρασαν αφού έκλεισα τον 4ο μήνα...

και πάλι όχι τελείως...

μαέστρο εσύ πως είναι?

τζες και μαέστρο η πολυλογία σας μας έχει τρελάνει!!!

πάλι καλά που είμαι εγώ και η προσπ εδώ!!!!

η βίκυ αγνοείται...

ελεναδίτσα έφυγαν οι φιλοξενούμενοι??

χθες το απόγευμα πήγα για καφέ στη γειτόνισσα,να δώσω και κατάλογο αβον,να παίξουν και τα μικρά,το δικό της είναι 13 μηνών...

να κάνει κι ο άντρας μου κάτι δουλειές...που το παιδί δεν θα τον άφηνε...

και είδα άλλη έλλη!!!να της παίρνει τα παιχνίδια της μικρής,αν της έπαιρνε κάτι η άλλη να φωνάζει "νι" "νι" δλδ όχι!!

βέβαια τα ίδια έκανε και το άλλο παιδάκι που ήταν πιο μικρό!!

καλώς ήρθαμε στο κλάμπ!!!

τέλεια!!τώρα θέλω να δω πως θα κάνει με τις ξαδερφούλες της...

Διαφημίσεις

και μαζί θα ακουστούμε σε όλη τη γειτονιά...

έρχεται και η γιαγιά της κοπέλας..."χριστίνα δεν παίζει με άλλα παιδάκια,δεν την πας?"

αη μωρή!!!!

που τρίτη,σάββατο,σκ και μερικές φορές ενδιάμεσα στην εβδομάδα,βλέπει παιδάκια και παίζει...

εντωμεταξύ ψάχνει κοπέλα να της κρατήσει την μικρή...και της είπα για μένα...αλλά μόλις μου είπε τι θέλει...και είδα και την μικρή...το σκέφτομαι...

400Ε για 6ωρο μέχρι τον ιούνιο και μετά 8ωρο μέχρι τον οκτώβριο...

μια εβδομάδα πρωί,μια εβδομάδα απόγευμα...στο σπίτι μέσα θέλει να την έχω...φοβάται και τον ίσκιο της...έπεσε η μικρή και χ$%^& πάνω της...δεν κοιμάται,δεν τρώει,δεν έχει πρόγραμμα,θέλει αγκαλιές συνέχεια και γκρινιάζει όλη την ώρα...

επίσης μένει το σόι της στο ίδιο κτίριο και θα έρχονται να ελέγχουν...

όποτε δουλεύει την κρατάει ο άντρας της και "τρέμει η ψυχή της" είπε...

δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στον άντρα της...

για να την ταίσει ή όρθια και την κυνηγάει,ή της βάζει τηλεόραση και την απασχολεί!!!!!

"καλή" περίπτωση ε?????

και το δικό μου το παιδί τι θα το κάνω,αυτή θέλει μια να είναι πάνω από το παιδί συνέχεια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...