Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν θελω να το σκεφθω το θεμα ακομη..αλλωστε σε τετοια περιπτωση θα εχω και εγω εξοδα χαχαχα!

εμείς μην σου πω ότι έχουμε και κέρδος!!!!ξεκινάμε χωρίς μία στη τσέπη και μετά από γέννα και βάφτιση βρεθήκαμε με λεφτά!!!:D στα χρέη πάνε κάθε φορά!!

έφαγε και η έλλη το ίδιο κόλλημα...την είδε στη τηλεόραση..."μπάμπι!!!!"

Πρέπει να σταματήσω να καλώ στο σπίτι όταν είμαι δουλεια- διάλογος στο τηλέφωνο:

-Ναι.... (πριν με ακουσει) .. μαμά ετί είσαι; μαζί μου κάτσεις.. έλα.. που εισαι;;; βουλειά;;; τα'ρτεις;; Τώρα;;; Μπαμπά που είναι;;; Βουλειά;;; Μαμά έλααα..μαγί μου

Παπούλης... ντει ντει πάμε... γιαγιά εν ειναι , α φαμε;; τι α φάμε;;;

εγώ στο ακουστικό προσπαθώ να βρω ενα κενό να απαντήσω

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι ο πιμπιπας (πριγκιπας)

ο ανδρας μου ειναι ο πιμπιπας βασιλιας

εκεινη ειναι η πιγκιπισα, Barbie (η γοργονα συγκεκριμενα), η Κοιμωμενη (που παντα κανει οτι κοιμαται αλλα μας δειχνει που πρεπει να τη φιλησουμε για να ξυπνησει), και φυσικα η Χιονατη..

εκεινη ειναι η πιγκιπισα, Barbie (η γοργονα συγκεκριμενα), η Κοιμωμενη (που παντα κανει οτι κοιμαται αλλα μας δειχνει που πρεπει να τη φιλησουμε για να ξυπνησει), και φυσικα η Χιονατη..

Ομολογώ... μπερδεύτηκα

Ομολογώ... μπερδεύτηκα

το παιδι μου ειναι απλα.. στη κοσμαρα του..

εχει πλακα που το πρωι ερχεται και μου μιλαει σα να μην προηγηθηκε ποτε ο βραδυνος υπνος..λες και τα λεγαμε πριν 10 λεπτα..

Εμένα θα φύγουν τα παιδιά Παρασκευή ή Σάββατο για το χωριό κ θα κατέβουμε μετά Μ.Πέμπτη με το Στ. ζήτησα σήμερα από εδώ άδεια κ μου έδωσε, θα κατσω με τα παιδιά μέχρι Πρωτομαγιά, ο Στ.θα γυρίσει δευτέρα του Πάσχα με το λεωφορείο.. ευχομαι μόνο να μου δώσει κ λεφτά αφου στα δικά μου μπορώ μονο να βασίζομαι αυτή τη στιγμή

Εμένα θα φύγουν τα παιδιά Παρασκευή ή Σάββατο για το χωριό κ θα κατέβουμε μετά Μ.Πέμπτη με το Στ. ζήτησα σήμερα από εδώ άδεια κ μου έδωσε, θα κατσω με τα παιδιά μέχρι Πρωτομαγιά, ο Στ.θα γυρίσει δευτέρα του Πάσχα με το λεωφορείο.. ευχομαι μόνο να μου δώσει κ λεφτά αφου στα δικά μου μπορώ μονο να βασίζομαι αυτή τη στιγμή

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Θα ειναι το καλυτερο για σενα να περασετε ολοι μαζι τις διακοπες και για τοσες μερες..

σχεδον ζηλευω αλλα θα κατσω απο Μεγαλη Τεταρτη μεχρι και Δευτερα του Πασχα.. το κακο ειναι πως με τοσες δουλειες που εχω εκει στο εξοχικο θα περασουν οι 6 μερες νερακι..

Διαφημίσεις

ωρες ωρες απορω τι φταιει περισσοτερο και τα ζευγαρια αρπαζομαστε με το παραμικρο..

το οικονομικο

η συνηθεια

αλλα προβληματα

η και ολα μαζι?

υπαρχουν στιγμες που δεν βγαζω ακρη..

εκει που ειμαστε ηρεμοι και τρυφεροι την επομενη κιολας στιγμη μπορει να χουμε παρεξηγησει τα εντερα μας..

και δεν ειμασταν ετσι..

εκει που ειμαστε ηρεμοι και τρυφεροι την επομενη κιολας στιγμη μπορει να χουμε παρεξηγησει τα εντερα μας..

και δεν ειμασταν ετσι..

AKΡIBΩΣ ετσι.... Είμαι στη φάση που δεν ξέρω τί ελαφρυντικά να δώσω πια

AKΡIBΩΣ ετσι.... Είμαι στη φάση που δεν ξέρω τί ελαφρυντικά να δώσω πια

ειμαι βεβαιη οτι το πρωτο ειναι το οικονομικο..τους βαραινει και ας εχουν σημαντικο μεριδιο ευθυνης

μετα ειναι και τα αλλα προβληματα που κρυβονται πισω απο το οικονομικο

εδω θελουμε υπομονη με τους γονεις μας, δεν θα θελουμε με τους συζυγους?? και εγω βεβαια απο τη μερια μου ειμαι οξυθυμη και εριστικη ωρες ωρες και το τραβαω, αν μπει ο διαολος δεν μου βγαινει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...