Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα ομως (ελπιζω) θα ρθει η νονα της κορη μου και θα της φερει τη λαμπαδα της.. ειμαι πολυ χαρουμενη.. δεν με νοιαζει να της φερνουν αλλα δωρα οι νονοι της αλλα τη λαμπαδα την περιμενω πως και πως..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα πάλι...

πήγαμε σπρίντερ και επιστρέψαμε...

κάνει και ζέστη,κουρούμπελο έγινα...

κι εγώ πρέπει να πάρω δώρο του βαφτιστιριού και λαμπάδα...

σιγά μην πάρω με παιχνίδι,θα πάρω απλή λαμπάδα με κάτι επάνω όπως πέρσυ,σιγά μην πάρω cars και gormiti που του αρέσουν. 3 χρονών παιδί.

αυτές που λες προσπ,θα πάρω ένα παιχνίδι,και ρούχα...και πολλά είναι...

50-60Ε δεν τα γλυτώνω...παπούτσια δεν παίρνω γιατί δεν τα φοράει...με ένα ζευγάρι την σεζόν τη βγάζει...και στα ρούχα πλέον δεν δίνω πολλά...

τον πρώτο καιρό έδινα τουλάχιστον 100Ε...

τώρα πλέον ούτε τα μισά...

παίρνει δωράκια στο άσχετο,παίρνει σε γιορτή,γενέθλια,χριστούγεννα και πάσχα...

ενώ το δώρο γιορτής την έλλης από την κουμπάρα ήταν των 8Ε παιχνίδι για πιο μικρή ηλικία κιόλας...

οι νονοί μας είναι μακρυά,αλλά χριστούγεννα και πάσχα έχουμε τα δωράκια μας,3 τσάντες ρούχα από ζάρα και h&m συνήθως...τώρα που θα έρθουν μάλλον παπούτσια θα της πάρουν...

Διαφημίσεις

εγώ θέλω να κάνω κουμπαριές με άτομα που γνωρίζω πολύ καλά...και κάνουμε παρέα χρόνια,όχι τυχαίους!!!

οι νονοί της έλλης είναι παιδικοί φίλοι του άντρα μου!!κάνουν παρέα 20 χρόνια τώρα...επίσης βάφτισα το παιδί της δικής μου παιδικής φίλης,γνωριζόμαστε κι εμείς 20 χρόνια!!

εγώ θέλω να κάνω κουμπαριές με άτομα που γνωρίζω πολύ καλά...και κάνουμε παρέα χρόνια,όχι τυχαίους!!!

οι νονοί της έλλης είναι παιδικοί φίλοι του άντρα μου!!κάνουν παρέα 20 χρόνια τώρα...επίσης βάφτισα το παιδί της δικής μου παιδικής φίλης,γνωριζόμαστε κι εμείς 20 χρόνια!!

εμένα του Θοδωρή ειναι φίλη της πθρς μου κ της Ανδρεϊνας φίλη της μάνας μου... 20+χρονια γνωριμίας...και ;;;;;;;;;μπουρδες

Παρακαλάω να κάνει 3ο παιδάκι η φίλη μου για να γίνω νονά κ γνωριζόμαστε 2 χρόνια... σημασία έχει να νιώθεις με τον άλλο άνετα όχι απαραίτητα πόσα χρόνια τον ξέρεις αλλά τί σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο, πόσο γεμάτη σε κάνει να νιώθεις

Διαφημίσεις

κοιτα

την κορη μου βαπτισε η πιο παιδικη φιλη μου και ενας φιλος του ανδρα μου:

στη φιλη μου φροντισα να εχω τη δυνατοτητα να της λεω ευθεως τι θελω και τι οχι.

την περασμενη εβδομαδα της τηλεφωνησα και πανω στη κουβεντα θυμηθηκε οτι ερχεται το Πασχα (αλλιως τελευταια στιγμη θα τρεχε) και εχθες μου τηλεφωνησε για να με ρωτησει τι να παρει της μικρης.

Εγω ζητησα μονο τη λαμπαδα αλλα επιμενει για ρουχα και της ειπα αν θελει κατι καθημερινο καλοκαιρινο.

ο Νονος της ζει στο Βολο και ειναι εργενης ανδρας στην κοσμαρα του και δεν εχω απαιτησεις.. βεβαια οταν ερχεται μια φορα στο τριμηνο αφηνει 20 εως 50 ευρω στη μικρη οπως και η νονα οταν μας επισκεπτεται ποτε δεν ερχεται με αδεια χερια και ας την κατσαδιαζω συνεπως ειναι οκ.

Παρακαλάω να κάνει 3ο παιδάκι η φίλη μου για να γίνω νονά κ γνωριζόμαστε 2 χρόνια... σημασία έχει να νιώθεις με τον άλλο άνετα όχι απαραίτητα πόσα χρόνια τον ξέρεις αλλά τί σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο, πόσο γεμάτη σε κάνει να νιώθεις

ναι συμφωνω απολυτα..

εχθς η φιλη μου επεμενε να παρει λαμπαδα με τη Barbie Στη μικρη και της ειπα "εισαι χαζη τελειως που θες να σκασεις τοσα χρηματα? ειδικα σε αυτη την ηλικια δεν υπαρχει λογος.."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...