Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΛΕΠΩ να το δαγκώνω κανονικά απο το κρύο

Κορίτσια τι θα φάτε σήμερα

εγω έφερα κρεας με πατάτες

Βάλε γουνάκι σου λέω! Και ζεστό και κομψό και φοριέται και άνετα και με ένα τζινάκι και γόβα ή ψιλοτάκουνη μπότα!

Ταπεράκι δηλαδή? Εγώ στο σπίτι τρώω. Πανάρισα σνιτσελάκια χθες το βράδυ, 3 λεπτά στο τηγάνι και έτοιμα. Επειδή ο σύζυγος κάνει δίαιτα δεν θα τηγανίσω πατάτες ή ρύζι. Έχω και κομμένη σαλατούλα λάχανο με καρότο και σελινάκι, λάδι ξύδι και έτοιμη για μαμ και χόρτασα!

Σκεφτηκατε ποτε πως θα ηταν αν γεννουσατε φετος;;;;

ισως για εμένα ήταν καλύτερα κ το λέω γιατί ο μεγάλος μου παέι πρώτη δημιτκού κ 8α μπορουσα να εκμεταλευτώ καλύτερα κ το εξάμηνο

Διαφημίσεις

για μενα το μονο που θα αλλαζε θα ταν οτι θα μουν ενα χρονο πιο μεγαλη..και μαλλον θα χα περασει και εναν χρονο πιο πισω μαυρης μαυριλας και μελαγχολιας που αργουσα να κανω παλι παιδι....(Παρθενος με τα ολα του σας λεω!)

πλακα πλακα myprincess μολις ξελασκαρω οικονομικα φετος (ευχομαι οτι θα ειναι εντος του 2010 και συντομα) θα το σκεφθω σοβαρα μηπως κανουμε κανα ιδιαιτερουλη την εβδομαδα..ετσι για να μπορω να συνενοουμε εστω και στα τυπικα γιατι οντως εχω σχεσεις με Γερμανια και Αυστρια..

Διαφημίσεις

αυτο (εαν ειμουν καλλιτεχνης η σκηνοθετης) ειναι κατα την αποψη μου και για τα γουστα μου οτι πιο εμπνευσμενο εχω δει και θα θελα να χα κανει...so far βεβαια...

α) φοβερη διασκευη

β) ασυλληπτη σκηνοθεσια

γ) για οποιον εχει δει ολο το πριν αυτης της συναυλιας, τη διαρκεια και το μετα, ειναι απλα καταπληκτικο το μηνυμα και ο συνδυασμος για να το εκφρασει..

by the way θεωρω την καλυτερη συναυλια που χει κανει ποτε η συγκεκριμενη υπο πολλες εννοιες και συνθηκες

Επεξεργάστηκαν by prosperous

πλακα πλακα myprincess μολις ξελασκαρω οικονομικα φετος (ευχομαι οτι θα ειναι εντος του 2010 και συντομα) θα το σκεφθω σοβαρα μηπως κανουμε κανα ιδιαιτερουλη την εβδομαδα..ετσι για να μπορω να συνενοουμε εστω και στα τυπικα γιατι οντως εχω σχεσεις με Γερμανια και Αυστρια..

Αχ κοριτσακι μου εσυ..Ευχαριστω..

Βρες χρονο να πιουμε κανενα καφεδουλι και θα κανονισουμε

και το ιδιαιτερουλι..

yRf6p1.png

χμμμμ..ξενυχτισα myprincess δεν ξερω τι ακριβως σου χει συμβει και λες οτι αν δεν ειχες γεννησει, θα χες χωρισει αλλα σκεψου αν αυτη η κριση που περασες (η περνας???) οφειλεται στην αλλαγη της ζωης σας μετα τον ερχομο του παιδιου..διοτι οι καταστασεις και τα δεδομενα αλλαζουν ραγδαια, ο πηχυς ειδικα απο μερους μας ανεβαινει ως το Θεο καμια φορα και περιμενουμε πολλα εστω και τα αναγκαια, οι ανδρες σοκαρονται και η πιο συνηθισμενη αντιδραση ειναι να αποποιουνται των ευθυνων με τον ΟΠΟΙΟ τροπο και τελικα τα 8 στα 10 ζευγαρια να καταληγουν να περνουν κριση μεσα στο ετος..λογω αποστασης, λογω ασυνενοησιας, λογω του πανικου και του αγχους, λογω αυξημενων υποχρεωσεων πασης φυσεως και παει λεγοντας..

ελπιζω οτι ολα στη ζωη σου θα ομαλοποιηθουν και θα παρουν εναν..ισιο δρομο..

καλημερουδια σε ολες!!

για να ετοιμαζονται οι εργαζομενες να πανε στην πολυαγαπημενη τους δουλεια!!!!

ΣΚ αυριο (μα δεν ειναι περιεργο ΠΟΣΟ γρηγορα περναει το σκ????!!)

ουφ! Εχω μια ωρα καιρο να σιδερωσω και να μαγειρεψω..φιλουρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...